Digidexo.com

Hvordan redusere vekt i en ukes tid

Hvordan redusere vekt i en ukes tid


Begrense visse matvarer og kutte kalorier drastisk å gå ned i vekt kan gjøre kroppen din lagre fett i stedet for å bli kvitt det. Å miste vekt i en ukes tid, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. For eksempel, er £ 1 3500 kalorier. Hvis du kutter 500 kalorier fra kosten per dag, vil du miste 1 kilo i uken. Hvis du kutte 1000 kalorier om dagen, vil du miste 2 pounds i en uke. Ifølge Medline Plus, det minimum av kalorier en kvinne bør spise daglig er 1200 og for menn er det 1500.

Hvordan redusere vekt i en ukes tid

•  Ikke spis enkle karbohydrater eller komplekse karbohydrater i løpet av uken du prøver å gå ned i vekt. Enkle karbohydrater som pasta, hvitt brød og ris fordøye raskt, slik at du med en sulten følelsen igjen. Komplekse "gode" karbohydrater er greit å spise i løpet av langsiktige dietter, men å miste vekt i en ukes tid, erstatte dem med grønnsaker. Grønnsaker fordøye langsomt og hjelpe skylle systemet med sitt høye vanninnhold.

Spis sakte, siden det tar 20 minutter for hjernen din å fortelle deg at du er full. Spise fort kan få deg til å ta inn flere kalorier enn nødvendig.

Eliminer stress under din vekt-tap uke. Stresshormonet kortisol strømmer av økt stressnivå. Kortisol er forbundet med overflødig kroppsfett. Hver dag i en uke, meditere og ta dype åndedrag for å holde stress i sjakk.

Gjør vann din viktigste drikke for uken. Vann har ingen karbohydrater, natrium eller kalorier, og fyller deg opp raskt. Drikk vann når du er sulten. Noen ganger tørst er forvekslet med sult.

Utfør intervalltrening i 30 minutter hver dag i løpet av din vekt-tap uke. Intervalltrening forbrenner mer kalorier enn samme intensitet kardiovaskulær trening. Gå i tre minutter og kom etter ett minutt. Bryter intensiteter fra lav til høy og tilbake for å fullføre 30 minutter. For variasjon kan du også bruke stasjonær sykkel, elliptisk maskin eller Steppmaskin.

Få åtte timer søvn per natt. Når du sover, musklene vokser og kroppen gjenoppretter seg selv, og gir deg masse energi for neste dag. Mangel på søvn kan føre til mangel på energi til å trene og cravings for resultat sabotere matvarer.

Unngå å drikke alkohol for uken. Alkohol har mange tomme kalorier, tørker kroppen og etterlater deg med ingen energi til å trene.