Digidexo.com

kronisk bihuleproblemer

Tegn og symptomer på kronisk Sinus Problemer

Bihulene er hule hulrom som grenser til det nasale hulrom. En betennelse i bihulene kalles sinusitt, og det kan resultere fra en bakteriell eller viral infeksjon, eller allergier.

Kronisk vs. Akutt bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse er forskjellig fra akutt bihulebetennelse i varer lenger enn 4-8 uker eller tilbake gjentatte ganger, og det vanligvis ikke inkluderer feber.

Nasal Drenering

En primær symptom på kronisk bihulebetennelse er tykk nasal drenering, noe som er typisk gul eller grønn, og det kan ha en stygg lukt. Drenering ned i halsen kan forårsake sår hals, dårlig ånde, hoste og kvalme.

Nesetetthet

Personer med kroniske bihuleproblemer vanligvis har problemer med å puste gjennom nesen på grunn av overbelastning. Lunger resulterer også i en redusert luktesans og smak.

Smerte

Smerte er et annet tegn på kroniske bihuleproblemer, inkludert ubehag og hevelse rundt øyne og nese, og i kinnene og pannen. Personens ører, overkjeven og tennene kan gjøre vondt.

Fatigue

Kroniske bihuleproblemer vanligvis føre til mer opplagt tretthet enn et anfall av akutt bihulebetennelse.

Bakteriell infeksjon

De fleste kroniske bihuleproblemer er forårsaket av en bakteriell infeksjon, ifølge University of Michigan Health System. Folk diagnostisert med kronisk bihulebetennelse ofte har vært på antibiotikabehandling mange ganger, men problemene fortsetter eller retur fordi løpet av behandlingen er for kort.

Kroniske Sinus Hodepine Behandlinger

Kroniske Sinus Hodepine Behandlinger


Sinus hodepine er felles med en forkjølelse eller bihulebetennelse, og symptomer har en tendens til å forsvinne som tilstanden bedrer seg. Men noen mennesker takle kroniske lomme hodepine, der føler de en intens press rundt deres templer, nese og ansikt. Ofte forveksles med migrene, kronisk sinus hodepine responderer generelt godt behandling. Nøkkelen er å identifisere de ulike behandlingstilbud og finne den løsningen som er riktig for deg.

Identifikasjon

Symptomene på kronisk bihulebetennelse hodepine variere. Etter en forkjølelse eller annen infeksjon, kan du begynne å føle ubehag (smerte) eller alvorlig press rundt din lomme hulrom. Som trykket intensiveres, kan du være i stand til å ta på hodet, ansiktet eller kinn. Bøye eller liggende forverrer symptomene. Og de fleste kroniske sinus hodepine lider avtale med andre symptomer som gul eller grønn slimete utflod, en hacking hoste og sår hals.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter medisiner som smertestillende og slimhinneavsvellende midler er effektive behandlinger for kronisk bihulebetennelse hodepine. Smertestillende som ibuprofen og aspirin kan lindre smerter forbundet med sinus hodepine. Decongestants redusere hevelse i sinus hulrom og redusere sekresjon av slim, som hjelper drenere sinus hulrom og bli kvitt lomme hodepine.

Antibiotika

Kronisk sinus hodepine ofte et resultat av kronisk bihulebetennelse. I dette tilfellet må du kanskje en antibiotika for å fjerne infeksjonen og lindre plagsomme symptomer som hodepine, sår hals og hoste. Gå til legen din for å finne ut om din lomme hodepine er forårsaket av en forkjølelse eller bihulebetennelse.

Luftfukter

Tørr luft kan irritere sinus hulrom og forårsake kroniske lomme hodepine. Å behandle denne tilstanden, kan du bruke en luftfukter for å øke luftfuktigheten, eller fuktighet i luften, noe som bidrar til å lindre sinus press og kurere kroniske bihuleproblemer som hodepine. Plasser luftfukter på soverommet. Hvis du ikke har en luftfukter, plassere en fuktig, varm klut over ansiktet for å avlaste Sinus congestion og trykk.

Irritanter

Irritanter som for eksempel vaskemidler, bad gels og andre parfymerte dufter kan utløse kronisk sinus hodepine fordi de forårsake betennelse i sinus hulrom eller nasal passasje. Hold styr på dine symptomer og forsøke å finne dine individuelle triggere. Unngå irritanter kan betydelig forbedre tilstanden.

Kan mold eksponering Årsak TB?

Giftig Mold

Nesten alle hjem, og med en skinnende ett, inneholder noen form for mugg i luften. Mer enn 400 000 varianter av mold eksisterer, ifølge Advanced Mold inspeksjoner. Det er umulig for enda et trenet øye for å identifisere hver art. Identifisering krever et laboratorium inspeksjon.

Giftig mold, noen ganger referert til som "svartsopp", ser ut som flere andre mold varianter. Det er svart med en litt grønt skjær og vokser i en flekket mønster. Giftig mold avgir giftstoffer som kalles mykotoksiner i luften, som er giftig for mennesker og dyr. Puste mykotoksiner i de øvre luftveiene ofte resulterer i kroniske bihuleproblemer.

Eksponering og TB

De fleste har hyppig eksponering for luftbåret mugg og viser ingen tegn til en allergisk reaksjon. Enten du reagerer på mugg avhenger av flere faktorer, blant annet immunforsvaret, type mold og varigheten av eksponeringen. De fleste allergiske reaksjoner på mugg er langt fra dødelig og inkluderer kvalme, hodepine og bihulebetennelse.

Aspergillus, en type mugg som kan vokse i menneskelige lunger, øker risikoen for farlige og selv dødelige sykdommer som tuberkulose. Mugg i seg selv ikke forårsaker tuberkulose. Tuberkulose er kontrahert fra nær kontakt med en smittet person, ved å puste inn sporer som inneholder sykdommen. Disse sporene er ikke de samme sporene kastet ut i miljøet av muggsopp. Ikke desto mindre, har formen et forhold til denne sykdommen i den gjentatt og langvarig eksponering mot mugg kan svekke immunsystemet. Dette fører til økt mottakelighet for mange sykdommer som tuberkulose, kreft og lupus.

Advarsler

Mold kan bli funnet nesten hvor som helst i et hjem, men det trives i fuktige, fuktige miljøer. Hindre mugg vil hindre en rekke problemer i fremtiden. Løse eventuelle vannlekkasjer umiddelbart. Flikke på sprekker i vegger og forsegle utette vinduer. For stadig fuktige områder, installere en avfukter. Rengjør luftavfukteren ofte, etter produsentens anbefalinger.

Det er vanskelig å fjerne mugg fra porøse materialer som tre og gips. Du bør nok bytte ut materialet med mold vokser på det, heller enn bare å rense den.

Hvordan virker en Sinus Hodepine Utvikle?

Hvordan virker en Sinus Hodepine Utvikle?

Beliggenhet

En sinushodepine oppstår nær sinus som er infisert. Det er fire store sinus hulrom: maxillaris, frontal, ethmoid og sphenoid. Sinus maxillaris tendens til å forårsake smerte i kinnene og gjør pasienter tror at de kan ha en tannpine. Den frontal sinus fører til hodepine over øynene. Den ethmoid sinus fører til hodepine i mellom øynene. Endelig sphenoid sinus fører til hodepine bak øynene. Alle de fire sinus hulrom kan forårsake smerte og ømhet i ansiktet.

Utvikling

Sinus infeksjoner oppstår som et resultat av en forkjølelse eller problemer med allergi. Sinus hulrom blir betent og fylt med slim. Siden slim ikke renner ut som det er designet til, fører det til en infeksjon. Denne infeksjonen er hva som forårsaker hodepinen. Noen ganger kan en sinus lidende tror kanskje de har hodepine når det i realiteten er de bare føler et stort press i det området av sinus som har blitt infisert. Disse bihulebetennelse kan vare alt fra en til tre måneder.

Behandling

De fleste bihulebetennelse ikke gå bort på egenhånd. Hvis du ikke bli kvitt bihulebetennelse du ikke vil bli kvitt hodepinen. Du kan ta et produkt som Advil Kaldt og Sinus, men dette vil bare maskere hodepine smerte for en kort tid. Legen din kan foreskrive en anti-biotiske regiment. Hvis det ikke fungerer så vil du bli henvist til en øre-nese-hals lege. Denne legen vil avgjøre om kirurgi er nødvendig eller ikke. En CAT scan eller MR vil bli pålagt å bidra til å gjøre vedtaket. Pasienter kan gjøre noen behandling hjemme. Hjem behandlinger inkluderer bruk av nesespray for å løsne opp slim, sitter i et bad full av damp, eller sette opp en luftfukter om natten.

Disponerte individer

Enkelte individer er mer utsatt for lider av sinus hodepine enn andre. Alle med astma eller kronisk allergiproblemer får bihulebetennelse samt hyppige flygeblad. Personer med avvik septums få lomme hodepine oftere fordi deres luftrom er delvis hindret. Svømmere og dykkere er også i fare for kroniske bihuleproblemer. Disponerte individer kan prøve å forhindre bihulebetennelse ved å ta vitamin regimenter som reduserer betennelse.

Rettsmidler for Sinus Ear Pressure

Sinus Trykket kan strekke seg fra toppen av nesen til rundt øynene og inn i ørene. Sinus blokkering eller infeksjoner er to vanlige årsaker til plugget opp ørene. Du ønsker å "pop" øret, men du kan ikke. Sinus trykk i øret kan også påvirke evnen til å høre. En enkel hjem middel hjelper åpne, flytte, ren og smøre sinus.

Nesespray

Sinus trykk i øret krever rensing gjennom sinus. Trykket er forårsaket av sinus drenering i mellomøret, og kan bare nås gjennom neseborene. En måte å løse dette på er ved hjelp av en saltholdig nasal spray i hvert nesebor. Saline fukter og smører sinus gjennom mellomøret og i halsen. Dette bidrar til å tømme ut rusk, trykk og blokkering fra sinus.

Neti Pot

En neti potten er designet for å gjøre det enkelt å helle en salt og vann i hvert nesebor. Dette høres kanskje rart i begynnelsen, men potten er enkel å bruke og føles slutte fint. Neti potter har vært brukt i århundrer som en måte å rense bihulene og lindre bihulebetennelse og kroniske bihuleproblemer. Neti potten vil komme med en spesiell salt; du blande en liten mengde salt med varmt vann hell det i gryten og følg instruksjonene på helle løsningen i hvert nesebor. Som du helle i ett nesebor løsningen vil komme ut av det andre neseboret.

Medisinsk behandling

Hvis de hjemme rettsmidler ikke klarer å lindre sinus øret press, kan du bli lider av en mellomøret infeksjon eller en alvorlig bihulebetennelse. Hvis du har en kald eller influensa, må du kanskje ta slimhinneavsvellende medisiner. Hvis øret og sinus press er smertefullt, bør du søke medisinsk behandling.

Remedy for Ear Pressure

Remedy for Ear Pressure


Ear press, også kalt øret barotraume, er preget av en dempet følelse som kan påvirke bare ett øre eller begge av dem. For noen mennesker, varer denne følelsen bare en kort periode og går bort av seg selv. Andre personer trenger behandling for å lindre symptomer.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, er lufttrykket vanligvis den samme både utenfor kroppen og i mellomøret. Til tider kan imidlertid noe skje som påvirker trykket inne i øret. Når dette skjer, kan du utvikle øret barotraume. Øret kan føle prippen og hørselen kan bli redusert. Du kan også merke smerte eller ubehag som følger med dempet følelsen. I alvorlige tilfeller, noen folk selv utvikle oppkast og kan blø fra øret.

Årsaker

Øret trykkforandringer oppstår ofte når klatrer et fly eller kjøretøy eller synker raskt, eller når en dykker faller i vannet eller beveger seg tilbake mot overflaten. Ifølge MedlinePlus, kan du være mer utsatt for øre press hvis du har en øreinfeksjon, allergi eller en kald. I tillegg har noen mennesker føler øret press når voksen i ørene bygger opp mer enn normalt.

Airplane Ear Solution

Hvis du opplever øret press på grunn av en endring i høyde, ofte referert til som fly øret, gå tilbake til en mer standard nivå på høyde kan avhjelpe problemet. Når bilen eller flyet du rir i nivåene av, kan den unormale trykket forsvinner. Men i noen tilfeller kan du føle presset lenge etter at et fly har landet eller bilen har kommet tilbake til mer jevnt underlag. Tyggegummi, drikke væske, gjesping eller svelge gjentatte ganger kan hjelpe både under og etter høydeendringer. Allergi medisiner kan vise seg nyttig også.

Infeksjon behandling

Ear trykket som er relatert til ørebetennelser kan spre når infeksjonen er borte. Ofte er antibiotika foreskrevet til behandling av øreinfeksjoner, lindre den tilhørende øret presset på samme tid. Hvis kroniske bihuleproblemer eller allergi er på feil, kan allergi medisiner og produkter som brukes til å skylle nesen gi litt lindring ved å redusere betennelse og redusere irritanter.

Fjerne Ørevoks

Hvis ørevoks bygger seg opp i øret og fører til ubehagelig press, kan du prøve en av ørevoksen rengjøringsmidler som finnes i apotek og noen dagligvarebutikker. Ifølge DrHoffman.com, slike rengjøringsmidler inkluderer vanligvis en løsning som spyler overflødig voks ut av øret. Du kan bli fristet til å bruke en bomullspinne eller et annet objekt for å fjerne voks, men da kunne presse det videre inn i øret eller med skade trommehinnen.

Se en lege

Du kan ikke oppleve lettelse etter å behandle øret press på egen hånd. Hvis du har prøvd de anbefalte behandlinger uten lettelse, kan legen anbefale kirurgi for å drenere eventuelle samlet væske og utjevne trykket. I tillegg bør du oppsøke lege med en gang hvis øret trykket er ledsaget av sterke smerter.

Hvordan holde øret rør Open in Ears

Hvordan holde øret rør Open in Ears


Øret rør brukes til å behandle kroniske mellomøret infeksjoner eller kronisk væske bygge opp i mellomøret. Selv om øret rør kan hjelpe tenåringer og voksne som lider av kronisk mellomøret problemer, små barn i alderen 1 til 3 år har den høyeste frekvensen av kroniske øre infeksjoner som krever øret rør. Ifølge American Academy of Øre, øre tube operasjoner er den vanligste barndommen kirurgi utført. Øret tube operasjoner er enkle og ta et gjennomsnitt på 15 minutter per øre. Et lite innsnitt foretas i trommehinnen - kalt en myringotomy - og hvilken som helst væske bak trommehinnen suges ut, og en liten sylinder settes inn i trommehinnen. Røret danner en åpen luftvei mellom øregangen og mellomøret; Dette gjør det mulig for fluid å drenere gjennom ørekanalen og holder mellomøret tørr. Som øret modnes, en naturlig prosess av væske drenering utvikler seg i mellomøret og rør er ikke lenger nødvendig. Øret rør er konstruert for å falle ut 6 til 12 måneder etter operasjonen. Hvis flere øret tube operasjoner har blitt utført og behovet for øret rør fortsatt eksisterer, kan du kreve en mer permanent øret tube som bare kan fjernes av lege. Særlig forsiktighet bør utvises etter operasjonen for å sikre øret rør holde åpent, rent og klart.

Hvordan holde øret rør Open in Ears

Ear Care med øret rør

•  Hold vann ut av ørene. Vann som kommer inn i øret rør kan føre til infeksjon. Du må bruke ørepropper når bading, dusjing eller bading. Ifølge University of Pittsburgh Medical Center, når bading eller dusjing, frakk en bomullsdott med vaselin og plassere det inn i øret ditt.

Hold gjenstander ut av ørene dine. Ikke bruk bomull tippet vattpinner til å rense ørene - vattpinner tendens til å skyve ørevoks dypere inn i øregangen. Bomullspinner kan løsne øret rør og innskudd bomull dypt inn i øret ditt. Unngå øret koning eller candling - rusk fra kjeglen kan deponeres inne i øregangen og suge skapt av koning kan løsne øret tube. Hvis du utvikler ørevoks bygge opp, gjøre en avtale for ørevoks fjerning med legen som satt øret tube.

behandle enhver lomme eller allergi forholdene umiddelbart. Din mellomøret er koblet til bihulene og sinus problemer kan påvirke ørene. Bihulebetennelse og allergi kan forårsake væske i øret, ørebetennelse og blokkeringer i øret rør. Diskutere eventuelle allergier, kroniske bihuleproblemer forhold eller nasal drenering med operativ lege. Hvis du tar reseptbelagte sinus eller allergi medisiner - som er godkjent av av operativsystemet lege - fortsette å bruke medisiner regelmessig for å unngå sinus fakkel-ups.

Følg legens instruksjoner om bruk av øredråper, tabletter eller andre foreskrevet form for behandling etter øret tube kirurgi. Hold oppfølgingskontroller. Hvis du opplever noen sterke smerter eller drenering fra øret, ta kontakt med lege umiddelbart.

Hint

  • Hvis barnet ditt har problemer med å snakke tydelig, kan det være lurt å ha ørene sjekket. Væske bak trommehinnene fører til hørselstap, som igjen fører til forsinket språkutvikling.
  • Ikke bruk øredråper säfremt operativsystemet lege.

Foods å unngå når overbelastet

Foods å unngå når overbelastet


Congestion kan skje i respons til forkjølelse, influensa, bihulebetennelse, irritanter og allergier. Vev og blodkar inne i nesegangene blir hovne med overflødig væske. Det siste du vil når du er overbelastet er mer lunger, men mange vanlige matvarer kan faktisk øke lunger. Mat allergi er faktisk den mest under-karakter årsak til betennelser og lunger, ifølge Center for matallergier. Hvis du har problemer med lunger, unngå følgende matvarer.

Dairy

Meieriprodukter er en av de vanligste udiagnostiserte matallergier. De med laktoseintoleranse, eller følsomhet for meieri, vil typisk ha kronisk lunger når ofte forbruker meieriprodukter. Dairy fremmer produksjon av slim, og selv om du ikke har et meieri intoleranse, kan du oppleve økt lunger ved inntak av disse produktene. Det er best å unngå disse produktene hvis du opplever noen form for overbelastning.

Raffinert sukker

Raffinert sukker bør også unngås hvis du er overbelastet. Raffinert sukker, slik som hvitt sukker og maissirup med høyt fruktoseinnhold, forstyrre balansen av hormoner i kroppen og å fremme veksten av bakterier. For å forbedre lunger, produkter som inneholder raffinert sukker bør bli dramatisk redusert, eller eliminert.

Gluten

Gluten er også en svært vanlig mat intoleranse som er allment udiagnostisert. Gluten er et protein som finnes i alle produkter som inneholder hvete, rug, bygg og spelt. Et symptom på gluten intoleranse er lunger og post-nasal drypp. Eventuelle produkter som inneholder gluten bør unngås når de opplever lunger.

Tips

Personer som lider av kroniske bihuleproblemer og lunger bør vurdere en eliminasjonsdiett. En eliminering kosthold innebærer å unngå matvarer som er vanligvis kjent for å forårsake matintoleranse, for eksempel, gluten, melkeprodukter og soya, for en to til tre ukers periode. Etter denne perioden er ute, kan du sakte begynne å legge hver mat tilbake i kostholdet ditt, én om gangen. Hvis symptomene kommer tilbake, er det en god sjanse du har en matintoleranse. Legen din kan også teste deg for utallige mat følelser og intoleranse.

Symptomer på Drug Abuse

Symptomer på Drug Abuse


Drug, eller substans, er misbruk sedvanlig og ublu bruk av kjemikalier for å produsere et bestemt resultat eller "høy". Misbruk kan innebære ulovlig narkotika eller reseptbelagte legemidler. Fortsatt bruk kan føre til en avhengighet som til slutt påvirker rusavhengige arbeid og hjem liv så vel som deres helse.

Fysiske symptomer

Enkeltpersoner kan vise sykluser av høy energi eller overdreven søvn. Sammenblandingen eller desorientering kan være tydelig, sammen med langsommere tale, bevegelse og reaksjonstid. Endringer i appetitt med en plutselig vektøkning eller vekttap kan være en indikator på narkotikamisbruk. Du kan legge merke til endringer i den type klær slitt, slik som langermede skjorter for å skjule nålestikk, eller du kan finne brukerutstyr som sprøyter, mort klipp (som brukes til å holde en liten marihuana sigarett) og rør. Andre fysiske tegn er røde og rennende øyne, rennende nese, kroniske bihuleproblemer eller neseblod, vedvarende hoste, skjelving, uregelmessig hjerterytme og alvorlige tannproblemer.

Mentale og emosjonelle symptomer

Medikamentene blir misbrukt i den hensikt å oppnå en "god" følelse. Tegn på narkotikamisbruk kan inkludere sykluser av manglende respons eller å være altfor energisk og munter. Mood kan endre seg med økt sinne og irritabilitet, og en lavere terskel for å bli voldelig. Narkomane kan utvise depresjon og apati eller paranoia og vrangforestillinger. Andre symptomer inkluderer hallusinasjoner og dumhet.

Atferdsmessige symptomer

Du kan merke en endring i personlighet og holdning med narkotikamisbruk. Narkomane kan begynne å sosialisere med ulike grupper av venner og på forskjellige steder. Hobbyer, kan interesser og aktiviteter endre, og familien blir mindre viktig. De kan utvise mistenkelig eller hemmelighetsfull oppførsel, mangel på motivasjon og redusert evne til å ta hensyn. De kan begynne å stjele penger eller gjenstander som kan selges.

Spesifikke symptomer

Marijuana produserer røde eller glassaktige øyne, uegnet latter og snakke med påfølgende søvnighet, tap av motivasjon og interesse, og vekttap eller gevinst. Depressiva resultere i klossethet, konsentrasjonsvansker, utydelig tale, dårlig dømmekraft, innleide elever og søvnighet. Bruken av sentralstimulerende midler er tydelig ved symptomer på eufori, hyperaktivitet, angst, irritabilitet, utvidede pupiller, tørr munn og nese, vekttap og overdreven snakker med påfølgende depresjon eller sover. Sniffestoffer forårsake nedsatt syn og hukommelse, rennende øyne, nese eller munn utslett, kvalme, hodepine, tretthet, appetitt endringer, irritabilitet, angst og dårlig muskelkontroll. Bruk av hallusinogener er utstilt av humørsvingninger, paranoia, aggresjon, sløret tale, hallusinasjoner, forvirring og utvidede pupiller. Heroin kan mistenkes på grunn av nålestikk, svetting, hoste og snufsende, oppkast, rykninger, innleide elever, tap av appetitt og sover til ulike tider.

Support

Hvis du tror noen du kjenner misbruker narkotika, er det viktig å forstå at beslutningen om å slutte er helt opp til ham. Du kan tilby ham støtte, men han må ha et ønske om å slutte. Du kan finne en behandling anlegget eller støttegruppe for å hjelpe ham å komme i gang. Det kan også hjelpe å involvere din prest eller rabbi, familien din lege eller en terapeut. Oppgangen er en pågående prosess og en rusavhengig må arbeide for å overvinne tilbaketrekning og å motstå stoffet cravings.

Langtidseffekter av koks

Kokain, ofte referert til som "koks", er en potent stimulerende avledet fra Coca anlegget. Coke virker på kroppens sentralnervesystem ved å hemme hjernens normale biokjemisk prosess for metabolizing dopamin --- et signalstoff i forbindelse med frivillig bevegelse, atferd, kognisjon, og glede og belønning sensasjoner. Av denne grunn er koks et svært vanedannende, og dermed ulovlig, substans med evne til å generere alvorlige langtidseffekter.

Toleranse

Bruk av kokain over tid typisk fører til et fysiologisk toleranse mot stoffets potente effekter, noe som betyr at den samme "høy" indusert ved bruk av koks kan bare oppnås ved stadig større doser.

Fysiske effekter

Kronisk bruk av koks reduserer en persons appetitt, noe som kan føre til alvorlig underernæring over tid. For de brukerne som sniffer stoffet, effekter også omfatter kroniske bihuleproblemer (drenering og blødning), tap av lukt, og vanskeligheter med å svelge.

Fysiologiske effekter

Langvarig bruk av koks kan produsere en rekke alvorlige fysiologiske effekter på kroppens sentralnervesystemet, inkludert uregelmessig hjerterytme (arytmi), høyt blodtrykk, kramper, og luftveiskomplikasjoner.

Psykologiske effekter

En av de mest skadelige langtidseffekter av koks er dens evne til å stupe psyken til full-blåst paranoid psykose, manifestert ved en fundamental løsrivelse fra virkeligheten kombinert med auditiv, og, til tider, synshallusinasjoner.

Avhengighet

Den mest vanlige langtidseffekten av koks er avhengighet hvorved bruken av medikamentet vokser til et vedvarende behov, og innhenting og bruk av stoffet alvorlig forstyrrer normal livsstil rutine og aktiviteter.

Tilbaketrekking

Langsiktige koks brukere vanligvis lider av abstinenssymptomer når bruken er brått stanses eller avbrytes helt --- krasje opplevelser av depresjon og tretthet, alvorlig angst, irritabilitet, søvnvansker, og vedvarende cravings for stoffet.

Spørsmål å spørre Periodontist Før tannimplantater

Dental implantater er blitt et stadig mer populært alternativ for å erstatte manglende tenner. Tradisjonelt har tannleger stoles på broer eller proteser for å erstatte tenner som har gått tapt. Implantater har fordeler fremfor andre fremgangsmåter, men er dyrere. Spør din periodontist om tannimplantater er det riktige valget for deg.

Fordeler

Veie fordelene med tannimplantater mot mindre kostbare metoder for å erstatte tennene. Tannimplantater har den klare fordelen av å se og fungerer som dine naturlige tenner. Spør din periodontist om din risiko for bein atrofi. En annen viktig fordel er at implantatene kan stoppe atrofi av kjevebenet, som normalt skjer når du mister en tann. Tannimplantater kan også forbedre ditt utseende og forbedre din evne til å tygge.

Prosedyre

Spør tannlegen hvor mange besøk du vil kreve, og når arbeidet vil være ferdig. Prosessen tar måneder å fullføre fordi titanimplantater må få tid til å fusjonere med kjevebenet før kronene kan festes. Hvis du trenger flere implantater, kan det være et år før behandlingen er fullført. Spør din periodontist om smertelindring, spesielt hvis du har dental angst. Lokalbedøvelse brukes vanligvis og tannlege kan sende deg hjem med smertestillende midler til bruk etter inngrepet. Spør om vedlikehold for dine implantater. Finn ut hvor ofte implantater må sjekkes, hva kan gå galt med dem og hvor mye reparasjoner kan koste.

Expense

Fastslå den eksakte kostnaden før du begynner. Dental implantater er dyrt. Prosedyren kan koste alt fra $ 1000 til $ 25.000. Prisen varierer blant tannleger, men den største variabelen vil være omfanget av tannarbeid du individuelt krever. Det er flere faktorer å vurdere - kostnadene for operasjonen selv, kostnaden av titan implantatet, kostnaden for kronen plassert over implantatet og totalt antall kroner og implantater du trenger. Hvis kjevebenet allerede har krympet, må du kanskje syntetisk beinmateriale implantert også. Få et kostnadsoverslag skriftlig før du godtar kirurgi. Spør om tannlege kontoret tilbyr finansieringsmuligheter. Finn ut om din tannlege forsikring vil dekke en del av avgifter.

Risiko

Spør om risikoen for tannimplantat kirurgi. Alle medisinske prosedyrer bære en viss grad av risiko. Er fremstilt av titan og ikke biologisk materiale, trenger implantater ikke føre til avvisning problemer forbundet med vev-implantater. De gjør bære en risiko for infeksjon, men. Det kan også være skade på omkringliggende tenner, tannkjøtt eller blodkar. Du kan sitte igjen med permanente nerveskader som resulterer i prikking eller nummenhet rundt munnen og ansiktet. Det er også en risiko for kroniske bihuleproblemer hvis et implantat går inn i en sinus hulrom. Spør tannlegen din om noen økt risiko du kan ha på grunn av medisinske tilstander, som diabetes eller hjertesykdom. Sørg for å gi din periodontist en fullstendig medisinsk historie fordi noen helsetilstander kan diskvalifisere deg for tannimplantater.

Helseproblemer som forårsaker mørke sirkler rundt øynene

Helseproblemer som forårsaker mørke sirkler rundt øynene


Mørke ringer under øynene er vanligvis ikke en grunn til alarm. I mange tilfeller, disse er ganske enkelt produktet av tretthet, arvelighet faktorer eller pigmentering av huden. Men noen ganger, mørke ringer under øynene kan vise til et underliggende helseproblem som kan kreve endringer i livsstil eller legehjelp.

Allergier

Allergi kan være en medvirkende årsak til mørke ringer under øynene. Kroniske bihuleproblemer kan føre til poser under øynene og irritasjon. Når de delikate vev i huden er stadig hevelse og defla, kan resultatet bli poser under øynene. Legene foreslår de mørke sirkler kan ofte behandles når allergi er adressert og symptomene styres.

Atopisk eksem

Hudsykdommer kan også føre til poser under øynene. Atopisk dermatitt, vanligvis kjent som eksem, kan være årsaken til mørke sirkler. Eksem kan forårsake kløe og irritasjon av huden på ulike områder av kroppen. Hvis tilstanden påvirker ansikt, kan resultere mørke sirkler og er ofte en kronisk, ikke-behandles symptom. Reseptbelagte kremer kan bidra til å redusere synligheten av mørke ringer og behandle symptomer på eksem.

Ernæringsmessige mangler

Noen leger anbefaler at mørke ringer under øynene kan skyldes ernæringsmessige mangler av en usunn livsstil. Overdreven røyking, drikking, eller forbruk av koffein og sukker kan bidra til tap av næringsstoffer og kan påvirke utseendet og helsen til kroppens største organ - huden. Alkohol og nikotin, særlig skattimmunforsvaret og kroppens evne til å fjerne giftstoffer.

Mat sensitiviteter

I mange tilfeller er mørke ringer under øynene forårsaket av mat sensitiviteter og allergier. Når kroppen ikke kan fordøye et stoff, er det ofte gjenspeiles i helse av huden. Meieri allergier, spesielt, har vært kjent for å bidra til den mørke sirkler tilstand. Fjerne melkeprodukter fra kostholdet eliminerer ofte mørke ringer helt. Leger anbefaler matallergi testing dersom en følsomhet er mistenkt.

CPAP og bihulebetennelse

CPAP og bihulebetennelse


Kontinuerlig positivt luftveistrykk, eller CPAP, kan føre til flere negative bivirkninger. Nasal tørrhet, irritasjon og lunger kan utvikle seg hos pasienter som har problemer med å tolerere lufttrykket. Hvis en pasient har en underliggende bihulebetennelse eller hodet kaldt, kan CPAP forverre disse problemene, selv om CPAP ikke generelt føre disse infeksjonene.

Nasal Problemer på CPAP

Når lufttrykket fra en CPAP maske tørker ut nesen, bihulene reagere med en økning i slimproduksjon. Dette fører til en tett nese, og kan også være årsaken til nasal irritasjon, som kan hindre pusting. En full ansiktsmaske som gjør det mulig for munn pusting kan bidra til å redusere disse problemene hos pasienter med allergier, kroniske bihuleproblemer eller nasal septum avvik.

Forstå bakterielle og virale infeksjoner

Selv om nesetetthet blir ofte forvekslet med en bihulebetennelse, de er separate saker. En bihulebetennelse oppstår når en bakterier, virus eller sopp påvirker nesegangene. Symptomer kan inkludere ansikts smerter og press, utflod, feber og hoste. En bihulebetennelse kan forverres med CPAP-bruk, men det er ikke årsaken til den første infeksjonen. CPAP bør avsluttes i løpet av en bihulebetennelse ifølge American Sleep Apnea Association.

Øre Konsultasjon

Konsultere med en øre, nese og hals spesialist, kjent som en otolaryngologist, anbefales hvis du opplever hyppige bihuleproblemer på CPAP. Hvis du har en bihulebetennelse, kan det bli mer alvorlig på CPAP og kan trenge behandling fra en spesialist. De ikke-smittsomme ennå plagsomme bihuleproblemer av nasal stuffiness, øre press eller allergi kan ofte behandles med slimhinneavsvellende midler og nesespray. Hvis de blir verre, bør de også bli vurdert av en spesialist.

Luftfuktere

Nesegangene som har tørket ut er mer utsatt for irritasjon. Et oppvarmet luftfukter gjør ikke bare CPAP mer utholdelig, det også bidrar til å hindre nesetetthet og stuffiness. Hvis enheten ikke har en luftfukting kammer og du opplever bihuleproblemer, snakke med din hjemme-omsorg leverandøren.

Renhold av utstyr

For å minimere sjansene for eventuelle irritanter legge inn dine nesegangene, er det viktig å opprettholde en ren CPAP maske og tube. Også rådføre deg med hjemme-omsorg leverandøren om erstatning filtre for CPAP-maskin.

Matvarer som forårsaker Sinus Congestion

Matvarer som forårsaker Sinus Congestion


Sinus congestion noen ganger resultater fra maten vi spiser. Visse matvarer er utsatt for å forårsake overflødig slimdannelse i kroppen og forstyrre riktig pust og generell helse. Gjøre små endringer i kostholdet kan bidra til å forhindre eller eliminere akutte eller kroniske bihuleproblemer.

Meieri og Congestion

Meieriprodukter er en stor skyldige i å forårsake tette bihuler. Melk øker slimproduksjon og bidrar til bihulebetennelse. Helmelk kan være mest problematisk, men skummet melk, ost, yoghurt og iskrem kan være så like problematisk.

Unngå sukker

Unngå å spise sukker, eller i det minste begrense forbruket betraktelig. Sukker fører til overbelastning og også utarmer immunforsvar. Personer som lider av sinus betennelse vanligvis opplever symptomer når immunsystemet er overbelastet.

Betraktninger

Du trenger ikke å ha en bekreftet matallergi å oppleve ubehagelige symptomer som sinus lunger etter å ha spist skyldige matvarer. Meieri, hvete, soya og mais er vanlige matallergener som kan gi reaksjoner hos noen individer.

Limit Dairy

Unngå alle melkeforbruket når du opplever tette bihuler. Begrense melkeforbruket før sengetid når lunger kan forverres. Begynne å spise meieriprodukter kun etter at du har vært symptomfri i et par uker, og begrense mengder melk, yoghurt, ost og iskrem å forbli symptomfri.

Kosttilskudd endringer

Spis mindre prepackaged matvarer for å redusere det totale forbruket av hvete og soya, siden disse er vanlige ingredienser i eske produkter. Drikk rikelig med vann hver dag for å holde godt hydrert og holde sinus passasjer fuktig.

Er Sinus Surgery fortsatt behov Hvis symptomer og infeksjon er borte?

Er Sinus Surgery fortsatt behov Hvis symptomer og infeksjon er borte?


Sinus kirurgi kan bringe enorm lettelse for noen pasienter som lider av kronisk sinus smerte. Du bør diskutere med legen din om du er kvalifisert for bihulekirurgi, og farene forbundet. For noen, er bihulekirurgi ikke nødvendig å behandle bihulebetennelse. De som opplever sjeldne bihulebetennelse kan vanligvis kunne behandle infeksjoner med antibiotika; pasienter med kronisk og tilbakevendende smerter kan kreve kirurgi.

Typer

Sinus problemer kan oppstå på grunn av en kald, en avveket septum, allergi eller polypper (vev som sveller opp og blokkerer passasjer i nesen). Når du har flere symptomer, sjansene for å ha tilbakevendende, er kroniske problemer økt. Endoskopisk bihulekirurgi kan lindre noen av disse symptomene.

Hvis du bare har sporadisk bihulebetennelse, kan det hende du ikke har en kronisk tilstand og vil derfor ikke kreve kirurgi for å rette opp problemet.

Behandling

De med kroniske bihuleproblemer som ikke krever kirurgi kan fortsatt effektivt behandle kronisk bihulebetennelse og allergi. Identifisere symptomer så snart de oppstår. Pågående behandling inkluderer vanligvis bruk av steroider og antibiotika. Hvis homøopatiske behandlinger og medisiner er vellykket og dine infeksjoner er sjeldne, er kirurgi sannsynlig ikke nødvendig.

Fordeler

Det er fordeler med å motta kirurgi, inkludert en alvorlig reduksjon i symptomer og kroniske smerter.

Betraktninger

Det er noen negative til å ha bihulekirurgi. Det inkluderer mindre risiko. Også, mens operasjonen er gjort på poliklinisk basis, krever det uker å komme seg, med strenge begrensninger på reise og visse medisiner.

Effekter

Bihulekirurgi kan ikke gi en komplett kur. De med kronisk sinus smerte kan fortsatt kreve annen behandling for bihulebetennelse. Hvis smertene er overkommelig uten mulighet for kirurgi, er det mulig å leve uten å gjennomgå prosedyren. Hvis du behandler sinus symptomer og infeksjon med antibiotika for ofte, kan du lider noen negative effekter av antibiotika - for eksempel nederlag "gode" bakterier som trengs av kroppen din. Hvis dette blir en trussel for helsen din, kan kirurgi være et bedre alternativ for deg.

Frekvens

Det viktigste å avgjøre faktum i om bihulekirurgi er nødvendig når symptomene har forsvunnet innebærer hyppigheten av infeksjoner. Hvis du finner deg selv stadig mangler jobb, skole og sosiale engasjementer på grunn av kroniske og tilbakevendende infeksjoner (etter en aggressiv behandling med medisiner), er bihulekirurgi trolig den mest fordelaktige alternativet.

Hvordan behandle nasal drypp

Hvordan behandle nasal drypp


Allergisk rhinitt er også kjent som den irriterende nasal drypp. Én av fem mennesker lider av det. Det er forårsaket av en betennelse i slimhinnene i nese, øyne, ører og hals ved allergener hjemme eller utendørs. Selv om det ikke er livstruende, kan det komplisere astma og kroniske bihuleproblemer.

Bruksanvisning

•  Identifiser symptomene. Har du en rennende nese med klar eller gulaktig slim? Se etter nesetetthet, ikke-produktiv hoste, lomme hodepine og hyppige øvre luftveisinfeksjoner.

Snakk med legen din om dine symptomer og sykehistorie. Nasal drypp blir ofte behandlet som øvre luftveisinfeksjoner. Selv om antibiotika vil gi deg midlertidig lindring, uten å behandle allergi vil gjøre symptomene komme tilbake. Familien din lege vil mest sannsynlig henvise deg til en allergi spesialist eller øre / nese / hals spesialist.

Se en ØNH. Øret / nese / hals spesialist vil utføre tester som røntgenstråler eller en rhinos av bihulene og et prikk allergi test. I visse tilfeller allergivaksinering eller nasal / bihulekirurgi kan anbefales.

Prøv medisinering. Spesialisten vil sannsynligvis foreskrive reseptbelagte nesespray som vil redusere betennelse i sinus og nesegangene. Det er også noen gode over-the-counter medisiner.

Bruk varm luft for å løsne opp den tykke slimet i sinus og nesegangene. Disse hjem rettsmidler forbedre effektiviteten av de foreskrevne nesespray. Vanne din lomme med saltvann. Bruk en luftfukter eller ta lange steam dusj.

Tips og advarsler

  • Alltid legen din før du starter nye medisiner.

Neti Pot rettsmidler

Forkjølelse, lunger og bihulebetennelse er et faktum av livet, spesielt i løpet av høsten og vinteren. Men det betyr ikke dømme deg til måneder med ikke å kunne puste eller pumpe deg full av narkotika for å forvirre gjennom sesongen. Neti potter har blitt brukt i India i århundrer, men har nå fått aksept i USA. De er en helt naturlig måte å fjerne slim og åpne nesegangene.

Neti Pots og hvordan du bruker dem

Neti potter er små potter laget av keramikk, glass eller plast som ligner små tekanner. Du fylle dem med en oppløsning av en åttendedel til en fjerdedel ts. salt og åtte gram av varmt (ikke varmt) renset eller destillert vann, og deretter bruke neti potten for å helle oppløsningen inn i nesehulen. For å gjøre dette, holder du potten i den ene hånden, mens du vipper hodet sidelengs over en vask. Siden av hodet som er på samme side som den hånden som holder potten skal vende opp. Sett tuten inn i neseboret på den siden som vender opp og hell saltoppløsning inn i neseboret. Løsningen vil renne ut av andre neseboret, bærer slim og andre gunk ut med det.

Bivirkninger fra bruk

De første par gangene du bruker en neti pott vil føle veldig merkelig og muligens ubehagelig, og du kan få litt av løsningen ned i halsen din, men du vil bli vant til det. Du kan oppleve øret popping, som er fra trykkendring fra Unblocking i nesegangene. Noen mennesker velger å blåse nesen etterpå for å kvitte seg med salt og for å fjerne eventuelle gjenværende væske eller slim. Hvis du velger å gjøre dette, blåse forsiktig; harde blåser kan føre løsningen å gå inn i sinus hulrom eller rørene i ørene.

Ytterligere Veibeskrivelse og forsiktighetsregler

Noen mennesker med allergi eller kronisk bihulebetennelse bruke en neti pott daglig; andre bruker man bare når de føler seg overbelastet eller blir syk. Det bør ikke brukes av noen under en alder av fem, til de som ikke kan vippe hodet tilstrekkelig høyde for drenering eller de som har en ørebetennelse. Du bør følge instruksjonene og snakke med legen din før du bruker en neti pott hvis du blir behandlet for kroniske bihuleproblemer. Bruk av en neti potten er ikke laget for å kurere din bihulebetennelse eller allergi, men å gi lindring av symptomer som lunger.

Sinus Vanning Prosedyrer

Sinus Vanning Prosedyrer


Sinus vanning er en trygg, effektiv og rimelig måte å rense lunger og infeksjon når du har allergi eller en bihulebetennelse eller en kald. Det er også gunstig for rehydrating tørre sinus hulrom i kaldt vær, eller når du har en forkjølelse eller influensa. Instruksjonene for å gjøre denne prosedyren er enkel og kan oppnås med minimale elementer.

Fakta

Mange leger anbefaler nasal vanning til sine pasienter som lider av kronisk bihulebetennelse. Det hjelper klare sta infeksjoner. Daniel Blum, en lege med Mayo Clinic, forteller at når det brukes konsekvent, hjelper nasal vanning lette lunger og skylle ut irritanter.

Elementer Needed / Oppskrift

For å utføre sinus vanning, trenger du følgende elementer:

En pære sprøyte
En liten kopp eller skål (for å blande)
1 ts. kosher eller hermetisering salt
1 kopp varmt vann
½ ts. natron (valgfritt)

Ta salt, vann og natron, og bland sammen i en liten bolle.

Administrasjon

Når blandingen er oppløst, administrere den. Ta pære sprøyte, og plukke opp noen av saltblandingen. Sprute det inn i nesen. Stå over en vask, fordi det vil bli rotete. Gjenta dette trinnet i hvert nesebor en gang eller to mer, og deretter blåse nesen.

Blow Your Nose

Blåser nesen er et viktig skritt for nasal vanning. Uten å blåse nesen din, kan du ikke høste fordelene. Blåser nesen hjelper å kvitte nesehulen av eventuelle irritanter og bakterier.

Frekvens

Daniel Blum, en lege med Mayo Clinic anbefaler at en person med kroniske bihuleproblemer bruke nasal vanning flere ganger i uken. Forskning har vist at nasal vanning har vist seg å være et verdifullt verktøy i arbeidet med allergi og bihulebetennelse.

Rengjøring Utstyr

Ikke glem å rengjøre pære sprøyten så bakterier eller mugg ikke kan vokse i den. For å gjøre dette, bruker ¼ kopp blekemiddel i varmt vann. Suck oppløsningen inn i pære, riste den rundt for å fjerne eventuelle bakterier. Sprute ut all væsken. Når dette er gjort, legg sprøyten til tørk på et håndkle.

Måter å stoppe Sinus trykket hjemme

Mange mennesker lider av sinus press. Noen mennesker kan ha kroniske bihuleproblemer som forårsaker vanlig trykk i deres sinus hulrom, mens andre håndtere sinus press bare under en forkjølelse eller sykdom. Sinus press kan være elendig, og jo tidligere du begynner å behandle den, jo raskere kan du begynne å finne lindring. Det er flere måter å behandle sinus press, og ved hjelp av en kombinasjon av behandlinger kan gi deg rask lindring.

Steam

Når bihulene får full og begynner å forårsake press, kan det være en elendig opplevelse. Mange utvikler hodepine fra sinus press. Ansiktet ditt kan føle deg mett og bli øm å ta over din sinus hulrom.

Hvis du utvikler sinus press, det finnes måter å hjelpe lindre trykket med behandlinger du kan gjøre hjemmefra. Vanligvis jo tidligere du begynner å behandle trykkproblemer, jo raskere vil du få lindring.

En form for behandling du kan gjøre hjemmefra er ved hjelp av damp. Steam bidrar til å bryte opp tykt slim bygget opp i bihulene. En måte der du kan få damp inn i bihulene er ved å holde hodet over dampende vann i en kjele. Pust dypt for å la dampen trenge bihulene. Denne behandlingen kan gjentas så ofte som nødvendig. Dampen vil hjelpe å tynne slim i bihulene og gjøre det enklere å renne. Etter hver behandling, kan du prøve å blåse nesen forsiktig for å fjerne slim som har tynnet.

Over-the-counter medisiner

Det er flere over-the-counter medisiner som kan hjelpe med sinus press.

Den ene er en anti-inflammatorisk som ibuprofen. Ibuprofen reduserer hevelse og kan hjelpe krympe vev i bihulene nok til å hjelpe slimet evakuere.

Sudafed og guaifenesin kan også bidra til å avlaste Sinus press. Disse bidrar til å løsne og tynne ut tykt slim slik at det kan renne lettere.

Sinus rensemidler

Sinus rensemidler eller vanningssystemer er utviklet for å hjelpe rense bihulene, og tynn og fjerne slim.

En type vanning systemet kalles en neti pott. Neti potter er små potter med en tut som du blander varmt vann og saltvann. De er enkle og effektive i å løsne og tynt slim slik at det renner i stedet for gjenværende påvirket.

For å bruke en neti potten, fylle potten med varmt vann og bland i saltvann krystaller for å skape en varm saltløsning. Saline bidrar til å krympe sinus vev og er beroligende for bihulene. Sakte hell løsningen i ett nesebor. Bøy hodet slik at væsken som renner ut i det ene neseboret kan strømme ut den andre. Puste gjennom munnen mens du bruker neti potten for ikke å inhalere løsningen. Når du har fullført behandlingen, forsiktig blåse nesen for å fjerne løsnet slim.

Hvordan lage en Saline Sinus Skyll

Personer som lider av kroniske bihuleproblemer kan dra nytte av saltvann skyllinger. Disse saltvann skyllinger arbeide for å fjerne neseganger og tynne ut slimet. Saltvann skyllinger kan også skylle ut allergener som kan være årsaken noen bihuleproblemer. Du kan kjøpe saltvann skyllinger på apotek, eller du kan lage din egen.

Bruksanvisning

•  Kjøp en netty pott hvis du ikke allerede har en. Netty potter er utformet for å administrere saltvann skylling i hvert nesebor riktig. Du kan lage din saltvann sinus skyll direkte på innsiden av det.

Hell vannet i netty potten. Tilsett natron og beising salt.

Bland alle ingrediensene sammen, og bruke umiddelbart. Sørg for at du vipper hodet til venstre side som du plasserer munnstykket i høyre nesebor. Hell halvparten av løsningen i. Deretter bøye hodet mot høyre side når du helle skylle i venstre nesebor.

Gjenta to ganger per dag frem til bihulene har ryddet opp.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har en bolle klar til å fange skylle som det kommer ut motsatt nesebor. Du kan også helle over en vask.
  • Ikke bruk løsningen. Alltid gjøre en frisk skylling hver gang.