Digidexo.com

Hva er behandlingen for bleieutslett vabler?

Hvis du ser blemmer på baksiden av barnet ditt, er det sannsynlig et symptom på bleieutslett. Bleieutslett manifesterer seg som rødhet, sårhet, kviser og blemmer. To varianter av utslett forårsake blemmer: kontakt bleie utslett og impetigo. Preget av myntstore blemmer, oppstår impetigo når bakterier inn gjennom skadet hud. Kontakt bleie utslett er typisk utslett med bleier, men i alvorlige tilfeller, fører det til blemmer. Å behandle bleie utslett blemmer vellykket, må du finne årsaken, fjerne det og behandle utslett med medisiner anbefalt av en lege.

Home Care Treatment

Den beste behandlingen for bleie utslett er forebygging, men teknikker som brukes for å hindre utslett også behandle utslett. Start med å bade barnet daglig, vaske babyen før du skifter bleie og skifte bleie så snart som mulig etter at barnet urinerer eller defecates. Ta av bleien helt og la barnet løpe rundt nakne for å la luften komme til huden. Bleien holder huden varm og bidrar til å skape et ideelt miljø for bakterier. Gammeldags rettsmidler inkludere søker cornstarch eller talkum. Ikke bruk dem. Talkum kan føre til problemer med barnets lunger. Cornstarch feiler ved å oppmuntre gjær infeksjoner, som kan forårsake en annen bout av bleie utslett.

Blemmer

Ordinær bleie utslett helbreder raskt med grunnleggende rengjøring og over-the-counter kremer. Blemmer betegne en mer avansert utslett. Du bør ringe medisinsk pleie leverandøren og følge eventuelle anbefalinger, særlig kombinert med feber, ikke spise og sykdom. I tillegg, hvis utslettet strekker seg forbi bleie områder, det kan ikke være bleieutslett. Legen vil sannsynligvis forskrive antibiotika eller salve.

Skin Irritanter

Hvis du har endret rengjøringsprodukter, bleie merker eller formel, prøve å bytte produkter. Ved bruk av tøybleier, kan vaskemidler irritere, så bytte til forbruksmateriell. Barnet ditt kan være å ha en allergisk reaksjon på kjemikalier i rengjøringsprodukter du bruker til å rengjøre tøybleier.

Økt risiko

Babyer ofte får bleie utslett mellom fire og 15 måneders alder. Årsaker inkluderer ikke endre bleie ofte nok, bleier som er for stramt, og allergi til visse såpe, materialer og rengjøringsprodukter. Sykdom manifestere i diaré og som krever antibiotika øker sjansene for diaré. Dersom barnet ammer og moren tar antibiotika, som øker barnets muligheter for bleieutslett.