Digidexo.com

Hvordan håndtere Body Acne Under Sommer

Body akne, mens mer diskret enn ansikts akne, er fortsatt et frustrerende problem, spesielt i sommermånedene når vi er mindre dekket av våre klær. Før du tåle en sommer med å skjule under t-skjorter ved bassenget eller unngå situasjoner som krever eksponert hud, sjekk ut følgende trinn for å finne ut hvordan du kan håndtere kroppen akne i sommer.

Bruksanvisning

hindre kroppen acne ved løstsittende klær. Idrettsutøvere bør bruke fukttransporterende stoffer, for eksempel Under Armor, for å hindre fuktig, svett klær som inneholder bakterier fra klamrer seg til huden og tetter porene.

Dusj ofte. Det verste du kan gjøre er å sitte rundt i svette hele dagen. Bade så snart som mulig slik at bakterier-ridd svette har mindre tid til å komme inn i porene og irritere huden din.

Unn flekker med tea tree olje for en helt naturlig antibakteriell tilnærming. Tea tree olje kan finnes i de fleste stoff eller dagligvarebutikker. Påfør den direkte til irritert hud med en bomullsdott.

Exfoliate døde hudceller for å holde huden myk og fri for tilstoppede porer. Hvis huden din er for følsom til å bli irritert med en kropp loofah eller over-the-counter eksfolierende rensemiddel, gjelder en Alpha-Hydroxy fuktighetskrem etter dusjen.