Digidexo.com

Raskeste måten å fjerne Saddlebags

Raskeste måten å fjerne Saddlebags


Saddlebags er de stygge lommer av fett på hofter og rumpe at mange kvinner har - og desperat ønsker å bli kvitt. Mens raske reparasjoner som piller og kremer kan være attraktive, i det lange løp, de fungerer ikke. Den raskeste og mest effektive måten å bli kvitt dine saddlebags er gjennom en kombinasjon av endringer i både kosthold og fitness rutine. Ved revamping din diett og endre din fitness rutine, kan du begynne å miste fett innskudd på baken og hoftene mens toning og stramme hele området.

Raskeste måten å fjerne Saddlebags

Endre din diett. Fjern eventuelle bearbeidet eller raffinert hvitt sukker og mel fra kosten din, da disse fremme og lede til lagring og utvikling eller fett. Spis en diett fri for eventuelt bearbeidet mat og i stedet velge rikelig med frisk frukt og grønnsaker, magre proteiner som fisk, magert rødt kjøtt, og magre kyllingbryst, sunt fett og oljer, for eksempel avokado, mandler og olivenolje, og hele korn, for eksempel havregryn, hele korn brød, brun ris og quinoa.

•  Drikk vann. Vann er en viktig del av både et sunt kosthold og utfordrende treningsprogram. Vann spyler ut systemet og hjelper med fett tap, slik at du raskt kan miste de saddlebags på hoftene og baken. Drikke mye vann, ideelt sett en gallon en dag for fett tap, hjelper leveren fungerer bedre slik at den kan forvandle fett til energi og forbrenne lagret fett.

Bygg muskelmasse. Begynn en vekt treningsprogram der du løfter vekter tunge nok til å utfordre musklene minst tre ganger per uke. Som du bygge muskelmasse, vil den erstatte noe fett, og du vil begynne å brenne flere kalorier, selv når i ro. Styrketrening er viktig for å utvikle muskler og Shedding totalt kroppsfett, inkludert dine saddlebags.

Utfør målrettede, områdespesifikke øvelser. Noen øvelser som er rettet mot de musklene under Aske fett innskudd inkluderer knebøy, gang lunges, utfall knebøy, split knebøy, døde-heiser, hamstring curls, glute pulser, eselspark, rumpe blasters og ben presser, både med eller uten tilsatt vekter.

Utfør hjerte-øvelser minst tre ganger i uken i 45 minutter per økt. Velg maskiner som fungerer på rumpe og hofte området, for eksempel trappeklatrer, elliptiske, sykkel eller tredemølle. Gå raskt på tredemølle i en skråning, eller alternativ kjører på flat mark med å løpe opp bakker, da dette vil bidra til målet og tone musklene skjult under dine saddlebags.