Digidexo.com

Protein & Styrketrening for menopausal kvinner

Protein & Styrketrening for menopausal kvinner


De fleste friske kvinner få nok protein i kostholdet. Imidlertid kan det være enkelte tilfeller som øker behovet for protein. Hvis du begynner med styrketrening, kan dine protein behov øke. Og styrketrening er anbefalt for kvinner å øke bentetthet. Menopause ikke nødvendigvis øke protein krav basert på aktuell forskning.

Protein rolle

Rundt 15 prosent av kroppen din er laget av protein. Det er nødvendig i mange prosesser i kroppen som cellulære reparasjons, hormon og enzymproduksjon og for energiproduksjon. Kroppen din trenger også protein til kontrakts muskler. Under hard trening (styrketrening inkludert), er protein brukes til å opprettholde riktig pH balanse.

Protein Krav

Normalt, 0,8 g protein per kilogram er tilstrekkelig. For å regne ut din proteinbehov, kan du ta din kroppsvekt i pounds og multiplisere dette med 0,37. Så en 165-kilos kvinner ville trenge om lag 61 gram protein per dag. Selv om proteinet er involvert i hormonproduksjon, er det ikke satt anbefaling for økt proteininntak i løpet av overgangsalderen.

Styrketrening

Proteinsyntese er forbudt under kraftig mosjon, i henhold til Montana State University, Bozeman. Også styrketrening kan kreve mer protein for muskel reparasjon. Disse to faktorene tyder på at for alle som driver styrketrening, kan proteinbehov øke (forskere og ernæringsfysiologer fortsatt debatt dette problemet). MSU tyder på at fysisk aktive voksne bør spise 1,0 til 1,2 gram per kilo kroppsvekt eller 10 til 20 prosent av totale kalorier forbrukes.

Menopause

Menopausale kvinner ikke synes å ha behov for mer protein som en direkte følge av overgangsalderen. Men mer kroppsvekt betyr høyere proteinbehov. Kvinner ofte opp i vekt i overgangsalderen. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler å trene med vekter for eldre kvinner på grunn av dens mulig reduksjon i symptomer på osteoporose, leddgikt og andre forhold.

Betraktninger

Når du først begynner en styrke-treningsprogram, kan proteinbehovet øker og deretter avta. Vegetabilske proteiner eller magert kjøtt kan gi protein uten ekstra kalorier og fett.