Digidexo.com

Herbal Behandling for IBS

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en tarmsykdom som forårsaker mage kramper, oppblåsthet, forstoppelse og diaré. IBS er en kronisk tilstand, og alvorlighetsgraden av symptomer varierer fra dag til dag. Selv om den eksakte årsaken til IBS ikke er kjent, er det antatt at det er et resultat av kommunikasjonsproblemer mellom hjernen og innvollene som påvirker musklene i tarmen. Noen ganger understreke, bestemte matvarer eller visse medisiner kan utløse symptomer. Behandlingen er rettet mot den enkelte og kan innebære kosttilskudd kontroller, antidepressiva og antispasmodics. Urte behandling for IBS er ofte ganske effektivt.

Peppermynteolje

Lindre kramper med peppermynteolje. Peppermynteolje er en populær urte behandling for IBS. Det har også vært gjenstand for kliniske studier. Peppermynteolje sies å gi lindring fra de spasmer forbundet med irritert tarm-syndrom. Peppermynteolje er tilgjengelig i kapselform.

Aloe Vera

Få lindring fra forstoppelse assosiert med irritabel tarm-syndrom ved bruk av aloe vera. Aloe vera kan også gi lindring fra IBS smerte og ubehag. Det er tilgjengelig i flytende form ekstrahert fra gelen fra aloe vera-planten. Foreslått dosering er 2 ts av aloe vera juice to ganger daglig.

Ginger

Bruk ingefær å få fritak fra kvalme og kramper. Ingefær er en velkjent urt som brukes for å behandle gastrointestinale plager. Det er en naturlig behandling for morgenkvalme og kvalme i forbindelse med kjemoterapi. Ingefær kan tas som et supplement i pille form, eller den kan spises rå.

Kamille

Drikk en kopp beroligende kamille te for lindring av IBS spasmer. Kamille har vært brukt siden antikken når tidlige grekerne brukte blomstene til å behandle kolikk. Kamille er ansett som en trygg urt og er ofte inntatt som te.

Fennikel

Innhent lindring oppblåsthet og gass, de to mest vanlige symptomer på irritabel tarm-syndrom ved bruk av fennikel. Fennikel har en mild lakris smak og er ofte tatt av brygging det til en te. Du kan kjøpe tørket til fennikel på din helsekost butikk og lage te selv ved lett knuse frøene og dem brygging dem i varmt vann. Du kan også bare tygger på fennikelfrø. Fennikel sies å ha antispasmodic effekter på tarmer og stimulerer mage juice.

Karve

Legg karve til måltider for å hjelpe på fordøyelsen. Karve kan finnes der krydder er solgt. De kan legges til mat mens matlaging måltider eller frøene kan tygges av seg selv. Frøene kan også være brygget til en te å bli konsumert etter måltidet. Karve roe den glatte muskulaturen i tarmen for å hjelpe slappe av spasmer.