Digidexo.com

Vekttap Camps For Voksne

Vekttap Camps For Voksne


Vi har alle enten sett eller hørt om vekttap reality show, "The Biggest Loser". Mens det hever nivået av voksne vekttap leirer ved å kaste i et konkurransefortrinn, omfatter det de grunnleggende begrepene virkelige voksen vekttap leirer. Det viser kameratskap av deltakerne som de støtter hverandre, gleder seg over sin teammate vekttap. Det viser den ernæringsmessige og fitness veiledning deltakerne mottar fra personlige trenere. Viktigst, viser hvor viktig det vekttap er for optimal helse.

Historie

Selv om sommerleire har eksistert siden 1860, gjorde begrepet vekttap leirer ikke utvikle seg fram til 1963, da Camp Naponoch ble den første vekttap leiren for å åpne dørene. Selv om det stengt ned bare tre år senere, sitt konsept nølte blant en befolkning som har fedme prisene var på vei oppover. Gjennom seksti-og syttitallet, vekttap leirer for kvinner begynte å dukke opp rundt California, og var en etterligning spa der fokus var på raske vekttap ved hjelp av en sterkt begrenset kaloriinntak (400-900 om dagen). Det var ikke før 1973 at begrepet voksen vekttap leirer endret, da Green Mountain Fox Run ble grunnlagt. Teorien om denne voksen vekttap leiren var, og fortsatt er, at dietter seg selv føre til fedme. Det var et vekttap leir alternativ for kvinner som ønsket å bli friskere gjennom vekttap, i stedet ønsker å gå ned i vekt som et middel for å forbedre deres midje størrelse.

Funksjon

Dagens voksen vekttap leirer fokuserer på behandling av hele personen i stedet for å vektlegge tall på skalaen. Deres mål for gjestene er å finne en langsiktig løsning for en livslang problem. De oppnår dette gjennom ernæring utdanning, fysisk aktivitet og selvbevissthet. De tilbyr sine gjester sunn mat valg med et mer fornuftig daglige kalorirestriksjon, gi dem en rekke fysiske aktiviteter som yoga, styrketrening, kajakkpadling og bading, og hjelpe dem å finne ut hva atferdsmessige og / eller følelsesmessige problemer kan være den underliggende årsaken til deres fedme. Mange voksen vekttap leirer tilbyr også en "etter omsorg program", som gir kontinuerlig støtte for gjesten når de har fullført sitt opphold.

Funksjoner

Voksen vekttap leirer tilbyr mange tjenester til sine gjester, som alle er basert på gjestenes individuelle behov. Når sjekket inn, vil gjesten fullføre en personlig assesment med en ernæring rådgiveren. Dette hjelper dem i å utvikle måltid planer tilpasset deres spesifikke behov, og vil også utvikle en øvelse plan med trenings spesialist. De vekttap camp fagfolk vil deretter gi dem en tidsplan for måltider og trening, og sette dem opp for en-til-en veiledning for å hjelpe dem å avgjøre sine langsiktige mål og de problemene som har stått i veien for disse målene. På grunn av den travle liv at mange gjester lede, vil helsespesialister hjelpe dem i å utvikle en ernæring og mosjon plan som vil fungere for dem når de har forlatt leiren. I tillegg er det gruppemøter som bidra til å gi støtte fra mennesker som opplever de samme problemene de er. Dette fungerer som et middel for peer støtte for gjesten mens de er på anlegget. Viktigst, understreker anlegget ha det gøy samtidig som de blir i form, og gjøre endringer i livsstil som vil vare dem livet ut.

Time Frame

Voksen vekttap leirer er åpent året rundt, og la gjestene å bo fra en uke til en måned. Det er noen vekttap leirer som oppgir sine gjester taper, i gjennomsnitt, fire pounds en uke. Det er andre som vil fortelle deg at for en to ukers opphold, er gjennomsnittlig vekttap 7-14 pounds, og for en tre eller fire ukers opphold, kan de forventer å miste 15-30 pounds. Lengden på oppholdet er avhengig av den enkelte og deres personlige forpliktelser og økonomi.

Betraktninger

Før du gjør en bestilling på en voksen vekttap leiren, bør du spørre personalet spørsmål om sine tjenester slik at du vet hvilken som er bedre egnet til dine behov. Du trenger å vite om de ansette en hel stab av lisensierte helsepersonell å veilede deg underveis, hvordan de ser vekttap, og hvorvidt de gir en etter omsorg program for å hjelpe deg når du har kommet hjem. Du må også ta hensyn til kostnadene ved oppholdet. I gjennomsnitt vil en uke på en voksen vekttap leiren koste eder tretti åtte hundre dollar, mens en hel måned koster rundt tolv tusen dollar. Det er noen gruppe helseplaner som vil dekke disse kostnadene, og når du har valgt en leir for å delta, vil inntaks representant hjelpe deg å avgjøre om din plan er akseptert. I tillegg kan du kreve ditt opphold så en helse fradrag på skatt.