Digidexo.com

Hvordan forhindre håravfall forårsaket av stress

Tro det eller ei, stress kan betale bompenger på mer enn tankene dine. Når en person er konstant stresset - over både store og små ting - kroppen begynner å reagere. Immunforsvaret svekkes og tretthet kan være overveldende. Og om ikke det var skummelt nok, er det mulig for håret å tynne og faller ut over hele hodebunnen. Follicle.com sier at plutselig håravfall utbruddet av stress er medisinsk referert til som telogen effluvium og er preget av hårsekkene som tidlig slutte å vokse eller gå inn i en "hvilefase" som kan vare opp til tre måneder. Det kan ta seks til 12 måneder å reversere håravfall forårsaket av stress, men det er mulig å løse problemet.

Hvordan forhindre håravfall forårsaket av stress

•  Vær rolig. Ifølge Dr. Michelle Pelle på CoolNurse.com, som jobber i Division of Dermatology ved University of California, en av de verre ting du kan gjøre når du mister håret er å understreke om det. Det vil bare forverre problemet. Så hvis du legger merke til overflødig hår på børsten din eller en stor klump i dusjen renne, holde ro og vite at det finnes måter å behandle stressrelatert håravfall.

Ta vare på kroppen din. Pass på at du får alle de vitaminer og mineraler du trenger, drikke mye vann, og mosjon ofte. Disse tingene er grunnlaget for en god, sunn kropp. Når kroppen din har alle de næringsstoffene den trenger det vil være mer sannsynlig å fungere skikkelig, og dermed lindre problemene med hårtap. Trening frigjør også endorfiner som kan forbedre humøret.

•  Finne ut hva som forårsaker du stress og arbeid for å minimere det stress. Hvis du nylig har hatt operasjon eller ble en mor, er det sannsynlig at de er årsakene. Hvis jobb eller familie livet tar en toll på ditt velvære, bestemme måter å redusere det stress. Mange ting kan føre til stress, fra alvorlige traumer til en nedadgående forhold.

Ta medisin foreskrevet av hudlege. Hvis du ikke har en hudlege, søke etter en som har erfaring med håravfall. Legen din vil utføre en rekke tester for å fastslå hva som kan være årsaken til hårtap, inkludert lave nivåer av jern, unormale hormonnivåer, eller skjoldbrusk funksjon. Når hudlege vet hva som skjer inne i kroppen din, vil de foreskrive medisin i henhold til din situasjon.

Hint

  • Det er vanlig å kaste rundt 100 hår hver dag. En overdreven beløp over som bør undersøkes nærmere.