Digidexo.com

Hvilke vitaminer er i druer?

Hvilke vitaminer er i druer?


Det amerikanske Department of Agriculture sier voksne bør spise mellom 1 1/2 og 2 kopper frukt hver dag. Et høyt inntak av råvarer som frukt kan redusere risikoen for høyt blodtrykk, hjertesykdom, type 2 diabetes, osteoporose, kreft, fedme og nyrestein. Druer, som er rike på kostfiber, antioksidanter og viktige vitaminer og mineraler, er en praktisk måte å hjelpe deg å få nok. En typisk servering av fersk eller hermetisk druer tilsvarer 1 kopp, eller ca 32 små stenfrie druer.

Vitaminer i Thompson Seedless Druer

Røde eller grønne Thompson stenfrie druer er vanligst å bruke druesort i USA. En en-kopp servering av friske druer inneholder 22 mikrogram vitamin K, 18 prosent av den anbefalte kosten kvote for menn og 24 prosent av inntaket anbefales for kvinner. Kroppen din trenger vitamin K for riktig blodkoagulering og for å styrke bein. Thompson stenfrie druer er også en kilde til vitamin B-6, med hver servering levere 10 prosent av en voksen RDA.

Vitaminer i Slip-Skin Druer

Slip-hud druer er en nordamerikansk utvalg som, i motsetning til Thompson stenfrie druer, har en lett flyttbar peeling. Disse druer inneholder også vitamin K og vitamin B-6, selv om de har en lavere konsentrasjon enn Thompson stenfrie druer, med 13,4 mikrogram vitamin K og 0,10 milligram av vitamin B-6 i en 1-kopp servering. Slip-hud druer inneholder små mengder av andre B-vitaminer, inkludert tiamin og riboflavin. Den B-familien av vitaminer som kreves for energimetabolisme og nervesystemet helse.

Vitaminer i Muscadine Druer

Muscadine druer har en tykk skall, vanligvis inneholde fire frø, og er større enn andre druetyper. På grunn av deres størrelse, er en porsjon muscadines 10 til 12 druer. Disse druene er en utmerket kilde til riboflavin, med 1,1 milligram av vitamin per porsjon, et beløp som leverer alt av en kvinnes daglige behovet og 85 prosent av en manns. Også kjent som vitamin B-2, riboflavin hjelpemidler i syntesen av røde blodceller. Kroppen din trenger også riboflavin å bruke folat og vitamin B-6.

Vitaminer i Canned Grapes

Ifølge USDA, hermetisert druer har en høyere konsentrasjon av vitamin K og vitamin B-6 enn rå druer. Hver 1-kopp servering inneholder 24 mikrogram vitamin K, eller 20 prosent av en manns RDA og nesten 27 prosent av en kvinnes. Hermetiske druer levere 12 prosent av en voksen daglige nødvendige inntak av vitamin B-6, med 0,16 milligram av næringsstoff per kopp. Velg druer hermetisert i vann i stedet for merker som pakke frukt i tunge sirup for færre kalorier og mindre sukker.