Digidexo.com

Tegn og symptomer på en avhengighet til Pain Killers

Tegn og symptomer på en avhengighet til Pain Killers


Painkiller avhengighet fører folk til å bruke reseptbelagte smertestillende medikamenter compulsively. Ifølge medicinenet, avhengighet til smertestillende vanligvis produserer negative effekter i brukernes personlige helse, familie, vennskap og karriere.

Doseøkning

Familie og venner kan legge merke til folk avhengige av smertestillende som tar sine medisiner oftere, øke dosen og fortsetter medisiner i lengre perioder av gangen. Folk som blir avhengige kan klage over følelsen smerter til tross for å ta smertestillende midler, og kan besøke mange leger å få flere resepter.

Personlighetsforandringer

Kjemisk avhengighet av smertestillende kan gi personlighetsforandringer og humørsvingninger. Folk er avhengige av smertestillende kan ha problemer med å konsentrere seg om noe annet enn medisiner, og kan bli irritabel hvis de ikke kan få det.

Endringer i daglige rutine

Narkomane kan slutte å holde opp sin personlige utseende. De kan også endre spise-og søvnvaner som de blir likegyldig med sin personlige helse eller noe relatert til fôring deres avhengighet til smertestillende.

Tilbaketrekking

Painkiller avhengighet kan føre til narkomane å trekke seg fra sosiale situasjoner. De kan unngå venner og familie for å unngå at deres problem oppdages. Narkomane kan også se bort fra sine vanlige oppgaver for å fokusere på å skaffe smertestillende.

Følsomhet

Noen mennesker blir altfor følsom for lyder og skarpt lys på grunn av smertestillende avhengighet. Emosjonell stimulering kan være overveldende for avhengige mennesker. De kan bli ekstremt defensive hvis de er bekymret for venner og familie oppdager sin avhengighet.

Glemsomhet

Avhengighet av reseptbelagte smertestillende kan føre til glemsomhet og forvirring. Rusavhengige kan selv oppleve strømbrudd, helt glemmer hendelser i blackout perioden.