Digidexo.com

Hyperbar oksygenbehandling for Healing Problem Sår

I hyperbarisk oksygenbehandling, puster pasienten mens rent oksygen i et lukket kammer med øket atmosfæretrykk. Behandlingen er godt kjent for sin effektivitet i behandling av smertefull tilstand trykkfallsyke (bend) i dypvannsdykkere, men det har andre bruksområder også.

Godkjenning

The Undersea og hyperbar Medical Society har godkjent hyperbar oksygenbehandling for healing mange typer problem sår.

Anaerobe infeksjoner

Noen av bakteriene i nekrotiserende bløtdelsinfeksjoner er anaerob (intolerante av oksygen), og hyperbar oksygenbehandling forsyninger ekstra oksygen, noe som effektivt kan redusere eller eliminere disse bakteriene.

Neutrofil Enhancement

Hyperbar oksygenbehandling kan styrke mulighetene for nøytrofile, som er immunsystemceller, for å drepe bakterier i problem sår.

Stråling

Hyperbar oksygen helbreder de skadelige effektene av stråling, blant annet som strålebehandling. Ifølge den atlantiske Dykker Associates of New Jersey, er det den eneste behandlingen kliniske studier vist å reversere disse effektene.

Andre Wounds

Mange andre typer problem sår nytte av hyperbar oksygenbehandling. Disse inkluderer knusningsskader, brannsår, hud grafts, hjerne abscesser, kompromitterte amputasjon nettsteder, ildfaste bein infeksjoner og diabetiske fotsår og andre kroniske ikke-healing sår.