Digidexo.com

Diagnostisering Hjertesvikt

Diagnostisering Hjertesvikt


Ifølge National Heart and Lung and Blood Institute, "hjertesvikt er en svært vanlig tilstand. Ca 5 millioner mennesker i USA har hjertesvikt, og det resulterer i rundt 300.000 dødsfall hvert år." Med så mange mennesker berørt, er det viktig å vite fakta om det. Et viktig faktum å vurdere er å diagnostisere det riktig. Kjenne tegn på hjertesvikt vil hjelpe deg i å gjøre en rask beslutning om å få medisinsk hjelp.

Vit hva hjertesvikt er. Dette progressiv sykdom skjer når hjertet ikke kan pumpe blodet skikkelig. Det er heller ikke i stand til å presse nok blod gjennom og ut til kroppen med den rette mengde kraft, eller det ikke kan fylles med en passende mengde av blod. Grunnen til kongestiv hjertesvikt er ansett som en progressiv sykdom er at hjertet blir svakere med tiden.

Tretthet er et symptom på hjertesvikt. Siden hjertet ikke fungerer som den skal, er det ikke i stand til å hjelpe kroppen kvitte seg med overflødig væske. Oksygenrikt blod ikke er så rik lenger, som er en av årsakene til den symptom på tretthet.

Problemer med å puste, inkludert kortpustethet, er et symptom på hjertesvikt. Dette er et resultat av væskeopphopning i lungene. Noen med denne sykdommen kan ikke være så aktiv som de uten sykdommen fordi hans eller hennes hjerte ikke fungerer så effektivt som et normalt hjerte. Selv vandre opp trappa kan bli vanskelig.

Hevelse er et annet symptom på sykdommen. Svellingen er et resultat av nyrene manglende evne til å kvitte kroppen med natrium. Dette resulterer i fluid oppbygging. Vanligvis vil du legge merke til hevelse i bena, føtter og ankler, og noen ganger i magen.

Hoste er nok et symptom på hjertesvikt. Dette skyldes overdreven væske i lungene som kroppen ikke kan kvitte seg med. På grunn av dette, kan personen ende opp med det som kalles akutt lungeødem. Dette er en nødssituasjon, og bør behandles av lege umiddelbart.

Får diagnosen tidlig. Diagnostisering hjertesvikt tidlig er viktig. Den tidligere en person får behandling, jo mindre skade på hjertet og andre deler av kroppen oppstår. Riktig diagnose av denne sykdommen bør gjøres av legen din.

Få behandling. Ifølge American Heart Association, "CHF krever vanligvis et behandlingsopplegg med hvile, riktig kosthold, modifiserte daglige aktiviteter, og narkotika for eksempel:. ACE-hemmere, betablokkere, digitalis, diuretika, og / eller vasodilatorer"