Digidexo.com

Hva er Bactroban Cream?

Hva er Bactroban Cream?


Bactroban krem ​​er en krem ​​som brukes til å behandle små kutt, skrubbsår eller sår som har blitt infisert. Det er bare ment å bli brukt eksternt for en kort tidsperiode, og det er foretrukket fremfor andre kremer på grunn av sin raske hastigheten for helbredning.

Definisjon

Bactroban er et antibiotikum. Den inneholder den aktive bestanddel mupirocin. Mupirocin arbeider for å drepe eventuelle bakterier som kan forårsake en infeksjon i kutt eller sår.

Identifikasjon

Bactroban krem ​​kommer i en 15-grams tube. Kremen innsiden av røret er hvit. Bactroban er bare tilgjengelig i USA hvis du har en resept fra legen din.

Usage

Hvor ofte og hvor mye Bactroban du bruker er opp til legen din. Det er viktig at alle brukere vasker hendene med såpe og vann, både før og etter at kremen er administrert til kutt eller sår. Dette vil minske sjansen for en alvorlig infeksjon. Vanligvis er Bactroban ikke brukt mer enn 10 dager.

Oppbevaringsinstruksjoner

Bactroban må holdes i røret ble det utstedt i og bør forbli ved romtemperatur. Ikke oppbevar Bactroban nær en naturlig lyskilde, fordi dette kan øke temperaturen i kremen. Hold Bactroban utilgjengelig for små barn og kjæledyr.

Advarsel

Bactroban kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen individer. Symptomer på en allergisk reaksjon kan være et utslett som kan klø, problemer med å puste eller en hevelse i ansiktet eller tungen. Også Bactroban har ikke blitt testet på gravide eller ammende kvinner, så det er best hvis kvinner i disse gruppene ikke bruker Bactroban.