Digidexo.com

Kosttilskudd Krav til Diabetes

Diabetikere kan ikke forbruke den samme maten som ikke-diabetikere. Nøye oppmerksomhet må betales til matvarer som kan forårsake dramatiske blodsukker øker; de kan forårsake Comas eller død hos pasienter. Omvendt kan mangel på blodsukker fra ikke å ha riktig mat også føre til alvorlig helserisiko. Som sådan bør diabetiker mat pyramiden konsulteres når du forbereder diabetiker måltider i henhold til deres behov.

Diabetiker Food Pyramid

Den diabetiker mat pyramiden er svært forskjellig fra den tradisjonelle næringspyramiden, men det kan være den beste guiden for diabetikere å regulere sine dietter. Som vist på Diabetes nettside, kategoriserer den diabetiker mat pyramiden visse matvarer basert på hva de tilbyr i stedet for hvordan de ser ut. For eksempel blir osten anses å være en del av kjøttet gruppen på grunn av sin protein, mens poteter og yams anses karbohydrater på grunn av deres innhold av stivelse. Bønner er også vurdert kjøtt, mens fett, oljer og søtsaker danne sin egen pyramide delen. Porsjoner protein bør ikke være mer enn 3 gram per dag.

Sukker

Diabetikere har lov til å ha sukker; Det er et spørsmål om hvor mye og hvilke type. Enkle sukker er de som finnes i søtsaker som donuts, godteri og kake. De sukkere, som inkluderer maltose og dekstrose, bør være svært begrenset. Å ha for mye kan føre til dramatiske toppene i blodsukkeret, som kan være farlig og dødelig for diabetikere. Diabetikere bør vurdere å ha en enkel sukker nødkraftkilde med dem bare i tilfelle sukker nivåer dramatisk slippe.

Komplekse karbohydrater

Siden diabetikere må fortsatt blodsukkeret, bør de inneholde komplekse karbohydrater i kosten. Faktisk antyder diabetiker mat pyramiden at seks til 11 porsjoner per dag er nødvendig. Komplekse karbohydrater gir mulighet for glukoseproduksjon, men på en vedvarende hastighet fordi de kostfiber forsinke nedbrytningsprosessen. Dette kan holde diabetikere fra å oppleve sukker pigger. Gode ​​kilder til komplekse karbohydrater inneholder 100 prosent hele hvete korn, havregryn, poteter og bønner som Black Eyed Peas. En servering størrelse tilsvarer en brødskive, 1/2 kopp poteter og 1/3 kopp ris eller pasta.

Frukt og grønnsaker

To til fire porsjoner frukt og tre til fem porsjoner grønnsaker per dag bør spises av diabetikere. Serverer størrelser er vanligvis 1/2 kopp rå eller en kopp kokt for hver. Grønnsaker er fulle av fiber og kan gjøre en utmerket lav-kalori snack. Siden mange frukter naturlig inneholder sukker, bør de ikke bli servert i sirup. Fruktsaft forbruket bør også overvåkes, siden det har en tendens til å ha høyere sukkerkonsentrasjoner.