Digidexo.com

Helvetesild Symptomer og Cures

Helvetesild er en svært smittsom infeksjon som kan føre til mye smerte. Den er skapt av det samme viruset som vannkopper. Å diagnostisere tilstanden legen vil vanligvis bruke en fysisk undersøkelse for å se etter en karakteristiske røde utslett og blemmer ledsaget av kroniske smerter. I noen tilfeller kan det være en hud prøve tatt for å teste for en viral infeksjon.

Identifikasjon

Helvetesild er en smertefull infeksjon av virus kjent som varicella-zoster virus. Mens det er mulig for helvetesild å forekomme hvor som helst på kroppen, er det mest vanlig kjente i midten av baksiden. Det er normalt karakterisert ved et bånd av blærer og en rød utslett som begynner i midten av ryggen, brytes rundt en side av legemet og ender opp i midten av brystet. Helvetesild er ikke en farlig tilstand, men det kan være svært smertefullt og vare i lang tid hvis den ikke behandles riktig.

Effekter

Symptomene forbundet med helvetesild ofte fremgang i et lignende mønster. Mange av de første symptomene er smerter uten visuelle tegn på infeksjon. Typen av følelsen kan variere. Det kan være en konstant verkende smerte som eskalerer til en brennende følelse, eller det kan begynne å bli en kriblende følelse som blir fremhevet av intermitterende skyting smerte. Noen andre første symptomene kan omfatte feber, kvalme, vedvarende hodepine og en kløe som forverres som tilstanden fremskritt.

Potensial

Det kan være flere dager etter den første utbruddet av den smertefulle symptomer før de visuelle symptomer på helvetesild begynner å vises. De visuelle symptomer inkluderer et rødt utslett ledsaget av blemmer. Blemmer kan begynne å eksplodere og la en crusty rester bak. Som blemmer pop og helbrede, andre blemmer dannes. De visuelle symptomer vil være begrenset til det området hvor smerten blir opplevd.

Time Frame

Tid er kjernen når det gjelder behandling og herding helvetesild. Hvis det ikke er noen behandling, kunne helvetesild vare i flere uker. Hvis du opplever symptomer på smerte deretter komme til legen din umiddelbart. Hvis du velger å vente ut smerte og de røde utslett former, så er det viktig å få behandling innen 48 til 72 timer for å hindre at tilstanden varer i uker. Legen vil foreskrive antivirale medisiner som Valtrex å kontrollere smitte. Hvis infeksjonen er fanget i en tidlig fase da varigheten av tilstanden kan reduseres til dager i stedet for uker.

Forebygging / løsning

Det er også viktig å kontrollere smertene effekten av helvetesild for å minimere ubehag. Legen kan velge å foreskrive smertestillende medikamenter i form av en pille som hydrokodon, eller en gel brukes direkte til det berørte området. Antidepressive medisiner kan også være foreskrevet for å bidra til å håndtere de psykiske effektene av langvarig smerte.