Digidexo.com

Hvordan å spire Rice for økt ernæring

Hvordan å spire Rice for økt ernæring


Selv om det har en bitter smak, næringsinnholdet i spirer, også kjent som spiret, brun ris er mange. Det er lettere fordøyd, så det er en veldig nyttig kosttilskudd tillegg for de som har et svekket fordøyelsessystem. Brun ris er rik på B-vitaminer, og det har også en lav glykemisk indeks, noe som betyr at det bidrar til å regulere blodsukkeret, og er derfor veldig nyttig for folk som lider med diabetes. Ifølge elements4health.com, er spiret brun ris rik på molekyler som kalles acylerte steryl-beta-glucosides (ASGs), som fungerer på diabetiker enzymer, noe som styrker kroppens anti-diabetiske mekanismer.

Hvordan å spire Rice for økt ernæring

•  Skyll brun ris, og gå gjennom den forsiktig med fingrene for å fjerne eventuelle rester, grus, etc.

•  Plasser ris i flatbunnet bolle og tilsett tilstrekkelig vann til å dekke overflaten av ris.

Bløtlegg risen i denne beholderen for 12-18 timer. Klem noen korn mellom fingeren og tommelen for å sjekke at den er mykgjørende. Tilsett mer vann i løpet av denne tiden, hvis det er nødvendig.

Når risen er ferdig soaking, skyll den under rennende vann i silen. Fukt lærret, og legg den i bunnen av bollen som risen har blitt soaking i. Spre ris på det, og deretter plassere den andre stykke lin, også våt, på toppen. Du kan strø mer vann på toppen hvis linklærne tørke ut.

spire brun ris for en eller to dager. Fjern fra kluter, skyll og la den ta til takke med et par minutter i en sil.

Hint

  • Bland spirer ris med andre spiret frø og korn, å utvanne sin bitre smaken. Bruk mirin, søt ris vin, som et krydder, for å blidgjøre den.