Digidexo.com

Hvordan behandle Heavy menstruasjonsblødning under overgangsalder

Heavy menstruasjonsblødninger er vanlig i overgangsalderen, men er vanligvis lett å behandle. Som hormonene begynner å forandre seg som kvinner blir eldre, perioder begynner å bli sjeldnere, og ofte blødningen blir tyngre. Heldigvis, kan naturlig rettsmidler bidra til å forebygge og behandle dette vanlig problem. Disse kan også brukes til å bidra til å redusere regelmessig menstruasjon før overgangsalderen også.

Bruksanvisning

B-kompleks vitaminer: B-kompleks vitaminer bidra til å hindre kraftig blødning ved å bidra til å stabilisere østrogennivå.

Vitamin A: Vitamin A bidrar til å behandle overdreven blødning for de fleste kvinner. Det er best å enten ta den i supplerende form med måltider, eller prøve å spise den naturlig i kosten.

Vitamin C: Vitamin C med bioflavonoider bidrar til å redusere kraftig blødning. Det fungerer best når du tar rundt 2000 milligram om dagen med måltider. Du kan ta Bioflavonoider separat, men det er best å ta dem sammen. Hvis du tar de bioflavonoider separat, kan du prøve å ta et sted rundt 1000 milligram per dag.