Digidexo.com

Hvordan bruker jeg en rund ball for stress?

Hvordan bruker jeg en rund ball for stress?


De som blir ofte stresset ofte ser etter måter å løse det. En måte å eliminere stress er å bruke en ball, ofte kalt en stress ball. Disse runde kuler er omtrent 3 inches i diameter og er ofte laget av skumgummi eller gel. I tillegg til å lindre stress, kan de også bidra til å forbedre sirkulasjonen, hjelpe behandle carpal tunnel syndrom og forbedre leddgikt og revmatisme. Det er lett å høste alle fordelene denne lille ballen kan tilby.

Hvordan bruker jeg en rund ball for stress?

•  Plasser ballen på håndflaten. Fingrene rundt ballen.

Klem ballen gjentatte ganger. Klem ballen så hardt, mykt og lenge du vil.

Alternative hender hvis man blir sliten. Mens du klemmer ballen, puste dypt og prøve å roe ned sinnet. Kombinasjonen av å klemme på ball med avstressende øvelser kan bidra til å eliminere stress.

Hint

  • Lag din egen runde stress ball ved å blåse opp en rund, tykk ballong halvveis og klemme det en tomme eller to unna hullet. Plasser en liten trakt inne i åpningen og hell maisstivelse gjennom trakten inn i ballongen. Fortsett å helle maismel innsiden inntil ballongen er omtrent 3 inches i diameter. Trekk enden av ballongen og presse ut noe luft. Knyt ballongen tett så nær cornstarch som mulig.