Digidexo.com

Bivirkninger av Low Carb Dieting

Low-carb dietter er fortsatt svært populære fordi folk mister mye vekt når de først bruke sin low-carb program. Men mange mennesker ikke klarer å holde seg til disse diettene, som de hevder er deres egen feil. Det de ikke skjønner at det er ikke så mye deres feil som deres kroppens naturlige opprør mot disse diettene. Deres legemer prøver å overvinne bivirkninger av deres lave-carb diett, som omfatter de følgende symptomer.

Fatigue

Karbohydrater er kroppens foretrukne type energi. I et lav-karbo diett, er mye mer protein forbrukes i stedet for karbohydrater. Mens kroppen kan behandle protein som energi, det er mer ineffektiv og forårsaker tretthet.

Underernæring

Når du spiser svært få eller ingen karbohydrater, er du frata deg av korn, frukt og grønnsaker. Disse tre matvaregrupper er helt avgjørende for god helse, siden de er nærings- og mineral-rike.

Økt Fett og kolesterol

En lav-karbo diett foreskriver forbruket av mer proteiner og melkeprodukter. Men, dette er dårlig for kroppen fordi så mange kjøtt og meieriprodukter inneholder høye mettet fett og kolesterol - kjente blod cloggers.

Deprivasjon

Mange mennesker liker karbohydrater fordi de finnes i så mange deilige matvarer. Men ved å frata seg av karbohydrater, de ønsker dem alle mer og kan binge på dem.

Ketose

Ketosis er en metabolsk tilstand der det er for mange ketoner, eller sure molekyler, som strømmer gjennom blodkarene. Nyrene må behandle disse ekstra ketoner, som er vanskelig på dem. Ketose er vanlig blant low-carb dieters fordi høyt proteininntak gir ekstra ketoner til kroppen din.