Digidexo.com

Toddler Spine Development

Toddler Spine Development


Ryggrad utviklingen er et kontinuerlig prosess som foregår fra livmoren til spinal degenerasjon hos eldre. Den størrelse, lengde og holdbarheten er forskjellig for alle andre individ.

Tjener som den aksiale støtte av kroppen, ryggraden, eller virvelsøylen, strekker seg fra hodeskallen til bekkenbenet. Før fødselen, det består av 33 separate bein, noen som til slutt fuserer å gjøre opp 26 bein totalt, de syv cervical, 12 thorax, fem lumbale, en sakrale og en halebenet.

Toddler Periode

En pjokk er fra ett til tre år gamle. Mange endringer skjer i et barns fysiologi løpet av denne tiden. De er i stand til å utføre en rekke utviklingsoppgaver og merkbare kroppslige endringer. Disse endringene er langsom og jevn, men ikke så rask i forhold til barndom.

Ernæring

Mens småbarn gjør store sprang utviklingshemmede, er fysisk vekst merkbart treg. Dette må ikke hindre i å gi foreldrene hensiktsmessig mat og supplerende mineraler og vitaminer for å maksimere vekst og utvikling. Dette kan imidlertid være svært stressende for foreldre fordi dette er "nei" scenen. Men fordi bein forlengelse og herding ikke stoppe, og vev er kontinuerlig dele, må en pjokk foreldre fortsette å gi en tilstrekkelig tilførsel av essensielle næringsstoffer.

Lordose

Som barn begynner å gå, må de følges for unormal kroppsholdning. Småbarn har en tendens til å ha en fremtredende mage på grunn av svake magemuskler og frem krumning av ryggraden i korsryggen og sakrale området. Dette kalles en lordotic holdning. Det er selvbegrensende og vil sakte rette seg naturlig som barnet fortsetter å gå. I tillegg har barna også en vaggende gate ofte sammenlignet med en and. Det er å vandre med en bred sporvidde som videre øker lordotic kurve, men holder dem på sine føtter på grunn av en utvidet tyngdepunkt.

Osteomyelitt

Bein infeksjon, eller osteomyelitt, er vanlig hos småbarn. På grunn av de hyppige fall på en innsats for å opprettholde balanse, frakturer er alltid en mulighet for dette aldersgruppe. Et brudd med et åpent sår kan lett bli infisert og ha ødeleggende effekter, spesielt hvis det skjer i ryggraden. Spinal engasjement betyr nevrale feil på nivået av ryggmargen ned. Tuberkulose av benet kan også forårsake infeksjon selv uten en åpen fraktur såret.

Posture

En pjokk er alltid på farten. Dette er deres trening og forbedrer sine motoriske ferdigheter. Det forbedrer også signaloverføring fra hjernen til kroppen og vice-versa gjennom ryggmargen. Foreldrene har ansvar for å lære barna riktig holdning til alle tider fordi de kan utvikle dårlig holdning ubevisst. Riktig kroppen mekanikk må også lære fordi ryggraden er fortsatt svært skjør i den alderen.