Digidexo.com

Brille Frame Anbefalinger for Tykke Lenses

Brille Frame Anbefalinger for Tykke Lenses


Å velge riktig brillerammen er viktig for din resept, men også for utseendet ditt. Det er visse ting du bør huske på når du velger en ramme for å skjule tykkelsen på brilleglass.

Betydning

Brilleglass er tykkere i sentrum hvis du er langsynt og tykkere i kantene hvis du er nærsynt. Visse rammestiler fungerer bedre å skjule tykkelse.

Frame Material

Brille rammer er tilgjengelig i metall og plast. Metallrammer har en tendens til å bli tynnere i eyewire, den delen av rammen som holder linsen på plass. Plast rammer vanligvis skjule kanten tykkelse beste. Men noen metall rammer designet med tykkere kanter.

Størrelse

Jo større ramme du velger, jo tykkere linsene. Ved å velge en mindre ramme, reduserer du den totale tykkelsen av linsene.

Farge

Mørkere rammefarger skjule tykkelse, spesielt kanttykkelse, bedre. Se etter brune og svarte med å bidra til å skjule tykkelsen på linsene.

Betraktninger

Spesialitet linser, som de laget av høy-indeksen materiale, er designet for å gjøre linsene ser tynnere. Sjekk med din optiker for enkelte anbefalinger om hvilke type linse ville se det beste med din resept.