Digidexo.com

Hva Over the Counter rette fungerer for fotlukt & Hard hud?

Hvis du har en kombinasjon av fotlukt og hard hud, alle vil styre klar av å være noe i nærheten av føttene. Dette er pinlig og kan føre til problemer når inn i noens hjem hvor de krever at du fjerne skoene dine. Snarere enn stresset over situasjonen, kan du bli kvitt lukt og hard hud først ved å bruke rettsmidler som finnes over disk.

Fotlukt

Før du hodet til stoffet butikken, er det ting du kan gjøre på egen hånd for å redusere fotlukt. Praktisere god hygiene regelmessig. Vask føttene med såpe og vann hver dag. Hvis dette ikke tar vare på lukten godt nok, bør du vurdere å vaske føttene to ganger hver dag i stedet. Pass på å ha rene sokker hver dag. Noen fotlukt kommer fra gamle sko med en opphoping av kroppen lukt i sålene. Vurdere å erstatte disse skoene for å redusere effekten.

På butikken, er det mange produkter som kan bidra til å redusere fotlukt. For eksempel vil te som inneholder tannin i ingrediensene hjelpe tørke ut føtter og redusere svetting. Suge føttene i en blanding av 1 liter varmt vann og 3-4 teposer. Du kan også vurdere soaking føttene i en blanding av 1 liter vann og 1/2 kopp kosher salt for å redusere overdreven fotsvette.

Det finnes dusinvis av produkter i stoff butikker som hensikt å redusere fotlukt spesielt laget for dette problemet. For eksempel, gjør Johnson sko setter kalt Lukt-Eaters som reduserer lukten. Dette er et godt alternativ til å kaste ut gamle sko hvis du ikke har råd til nye. Også prøve over disk foten pulver som disse har en god track record.

Hard hud

Foot calluses kan bygge opp på hæler og tær. Den tykke huden ser off-putting og føles læraktig. Å myke foten calluses, vurdere å kjøpe en eksfolierende skrubb. Det er flere skjønnhet merkevarer som selger foten scrubs spesielt for dette formålet, inkludert Sally Hansen. Suge føttene i vann i 15 minutter, gni eksfolierende lotion over føttene, betaler spesiell oppmerksomhet til hard hud.

Callus Skraper

Callus skrapere har blitt populært de siste årene. Med oppfinnelser som Ped Egg, er flere mennesker tar drastiske metoder for å bli kvitt sine calluses. Mens callus skrapere er effektive, ta spesiell omsorg for å unngå å bruke dem for mye. Hvis du gni bort på callus for mye, kan du komme ned til din kjøtt, forårsaker blødning og infeksjon.