Digidexo.com

Hva er effekten av klaseormedrue

Klaseormedrue, botanisk kjent som både Klaseormedrue og Cimicifuga racemosa, er en flerårig urt relatert til smørblomst som vokser vilt i Nord-Amerika. Røttene er svart, og anlegget er taggete ute. To indianske navn for denne urten er bugwort og bugbane, som bugs tendens til å unngå det. Klaseormedrue har anti-inflammatorisk, vanndrivende og østrogen-senkende effekt på kroppen, men det er noen bivirkninger og advarslene som følger forbruket av denne urten.

Anti-inflammatorisk

Klaseormedrue bidrar til å redusere betennelse i kroppen, noe som gjør det en gammel indiansk behandling for revmatisme, hoste og forkjølelse.

Vanndrivende Effekter

Klaseormedrue oppfordrer flyten av urin, noe som bidrar til å behandle nyre infeksjoner og blære problemer.

Østrogen forordning

Urten inneholder triterpener og isoflavoner, som bidrar til å regulere østrogennivå. Klaseormedrue er en vanlig naturlig supplement for menopause symptomer, kramper, hormonelle ubalanser og premenstruelt syndrom.

Side Effects

Vanlige bivirkninger av denne urten er hodepine, kvalme og svimmelhet. Drikke grønn te kan lindre hodepine. Ifølge National Institutes of Health, er forskerne nå teste Svart cohosh for å se om det fører til autoimmun hepatitt, hvor kroppen angriper og ødelegger leveren.

Advarsler

Siden klaseormedrue reagerer på p-piller og antidepressiva, bør du rådføre deg med lege før du tar dette urt. Kvinner som ønsker å bli gravid, er gravid eller ammer bør ikke ta klaseormedrue. Langvarig bruk kan føre til leverskader, så din lege kan anbefale regelmessige leverprøver dersom du tar dette tillegget.