Digidexo.com

Hvordan tjene penger i Helseinformatikk

Hvordan tjene penger i Helseinformatikk


Helseinformatikk er møtepunktet mellom informasjonsteknologi og helsevesenet levering. Helseinformasjonssystemer består mye av helsevesenet informatikk felt og utføre kritiske funksjoner som elektroniske pasientjournaler til databaser som hjelper administrere arbeidsflyten og økonomi i apotek. Føderale regjeringen støtte til å bringe slå det amerikanske helsevesenet journalsystemet helelektroniske har brakt feltet til økt offentlig visning. Gjennom både arbeidsplasser og entreprenørskap, har mange amerikanere blitt en del av dette voksende feltet.

Bruksanvisning

Utdannet med en grad i informatikk eller et beslektet felt som vil forberede deg for arbeid i elektronikk. Noen programmer som University of Wisconsin i Milwaukee tilby høyere grader med en helseinformatikk spesialisering.

Arbeid for informasjonsteknologi avdeling på et sykehus eller helsetjenester selskap. For å kunne ta på seg større, gründer oppgaver, hjelper det å forstå behovene til helsevesenet organisasjoner, hvordan de fungerer og arbeidet i sine budsjetter.

Identifisere systemiske problemer, hull og områder av medisinsk IT som kunne bruke forbedring. For å gjøre penger, trenger du en idé som er unikt og som enten skaper en ny effektivitet eller åpner for nye prestasjoner. Dra nytte av din tilgang til helsepersonell og administratorer for å lære om hva de gjør og hvor de kjører inn i vanskeligheter at teknologien kan hjelpe.

Invent ny programvare eller maskinvare som kan løse problemene og problemer du har identifisert. Det kan være lurt å samarbeide med andre IT-teknikere som dataprogrammerere eller maskinvare spesialister til å kombinere ferdigheter. Utarbeide skriftlige avtaler om hvem som har rett til hva prosentandel av overskuddet fra venture i forkant av slippe et produkt.

Plasser deg selv som konsulent og åpne ditt eget firma hvis du heller vil selge din kompetanse snarere enn en bestemt oppfinnelse eller innovasjon. Helsesektoren IT fagfolk som har godt omdømme eller vesentlige faglige prestasjoner kan gjøre store penger som "utenforstående eksperter" i feltet.

Market din oppfinnelse, innovasjon eller tjenester til sentrale aktører i helsesektoren. Du kan starte med helseorganisasjoner du har jobbet for i det siste eller kanskje tilkoblinger du har gjort over tid kan bidra til å få deg inn i nye organisasjoner.

Leie en markedsføringsfirma eller selge produktet til en større IT-selskap for å få kompetanse til å ta din oppfinnelse eller konseptet ytterligere. Bare fordi noen er nyskapende med teknologi, betyr ikke at hun er den beste entreprenør. Heldigvis finnes det ressurser og investorer som kan håndtere forretnings elementer hvis det ikke er din sterke side.