Digidexo.com

Hjemmelaget Liver Cleanse

Personer med en lever behov for rensing lider symptomer som uforklarlig vekttap, kjedelig hår, sprø negler, oppblåsthet og selv humørsvingninger. Det er hjemmelaget leverrensemidler som kan gjøres for å lette bedre leveren helse.

Vann

Vann er en rask og rimelig lever rensemiddel; drikke seks til åtte glass om dagen kan hjelpe flush toksiner ut av leveren.

Sunt kosthold

Spise en balansert diett av frukt, grønnsaker, hele korn og proteiner i moderasjon hjelper rense leveren. Samt rensing leveren, gir et sunt kosthold næringsstoffer til hele systemet og legger mindre belastning på leveren.

Hjemmelaget Liver Tonic

Sammen med vann og et sunt kosthold, vil drikke en lever tonic hjelpe rense og fjerne giftstoffer fra leveren din. En tonic består av en 8-oz. glass vann, 1 ss. av extra virgin olivenolje, 3 ss. sitronsaft og 2 ts. hvitløkolje vil rense leveren og gi næring til andre deler av kroppen, så vel. Dette leveren tonic er ment å drikke før et måltid, en gang om dagen.

Milk Thistle

Milk Thistle er et kraftig rengjøringsmiddel for leveren. Byrået for Healthcare Research and Quality sier at melk tistel "kan være hepatoprotective gjennom en rekke mekanismer:. Antioksidantaktivitet, toxin blokade ved membranen nivå, forbedret proteinsyntese, antifibriotic aktivitet, og mulige anti-inflammatorisk eller immunmodulerende effekter" Melk tistel er ofte brukt som behandling for leversykdom. Melk tistel kan finnes på de fleste velassorterte helsekostbutikker.

Tea

Grønn te har vist seg å være et svært effektivt verktøy i bekjempelsen av en giftig leveren. Grønn te inneholder antioksidanter, som bidra til å rense og helbrede leveren. Grønn te har blitt funnet å forbedre leverfunksjon, og bidrar til å fjerne fett fra leveren verket.

Advarsel

Mens disse tiltakene kan bidra til å rense leveren, og er gunstig for kroppen generelt, hvis du mistenker at du har leversykdom eller skrumplever, kontakt lege umiddelbart. Disse behandlingene er nyttig, men ikke kurere alvorlige sykdommer i leveren. Disse tonics og diett anbefaling er for de som ønsker å detox leveren og øke sin funksjon.