Digidexo.com

er det farlig å skyte suboxone

Hvorfor er det farlig å drikke saltvann?

Hvorfor er det farlig å drikke saltvann?


Nivåene av salt i saltvann, eller sjøvann, er altfor høyt for kroppen å forbrenne. Den menneskelige nyre bare kan produsere urin som er mindre salt enn vann fra sjøen. Derfor, fordi salt naturlig tørker ved å absorbere vann, hvis du drikker for mye saltvann du vil bli farlig dehydrert. Drikker saltvann bare kunne føre til døden.

Skadelige effekter

Jo mer saltvann du drikker, jo tørstere du vil bli. Hvis du fortsetter å drikke saltvann, vil kroppen bli dehydrert og begynne å stenge ned. Når dehydrering setter inn, blir kroppen utsatt for Comas, beslag og mulig skade hjernen. Overflødig salt sendes til nyrene, som ikke vil være i stand til å håndtere belastningen og vil til slutt slutte å fungere.

Gunstige effekter

Noen mener små doser av saltvann er gunstig for helsen. Det er noen eksperter i homøopatisk medisinske miljøet som mener å drikke saltvann kan hjelpe avgifte kroppen og rense tarmen, og skaper en helbredende effekt på kroppen. Men det er ingen vitenskapelige bevis for disse fordelene, og legene anbefaler å unngå noe stort forbruk av natrium.

Destillere Saltvann

Det finnes metoder for å snu salt sjøvann inn drikkevann. Destillering kolber kan kjøpes på camping butikker og brukes til dette formålet. Du kan også koke saltvann i en stor kjele og samle damp i et glass. Dampene vil etter hvert slå til vann og være salt gratis eller nesten salt gratis.

Innhold av Saltwater

Den vanligste, rikelig saltvann kommer fra havet. Ikke bare er natriuminnholdet høyt, men sjøvann inneholder også høye forekomst av mikroorganismer, inkludert planteliv. Også, avhengig av hvor sjøvann oppnås, hvis innhold kan også omfatte vanlige forurensninger fra forurensninger, slik som klor, petroleum og med kloakk.

Misforståelse

Selv om salt eller natrium er en nødvendig bestanddel for mange biologiske organismer, inkludert mennesker, er ikke alle saltene er like. Noen mener bordsalt er veldig mye som salt som finnes i sjøvann. Det er ikke. De konsentrasjoner av natrium i sjøvann er mye høyere og mer farlig å fordøye. Salt er en beskrivelse av mange typer mineraler og forbindelser, hvorav ikke alle er sunt for mennesker.

Hvorfor er det farlig å øke Hjem Oxygen Flow Rate Over resept fra lege?

Oksygenbehandling er en teknikk utviklet for å levere medisinsk terapeutiske mengder oksygen til personer med ulike pustevansker. Leger foreskrive oksygen strømningshastigheter som samsvarer med behovene til hver enkelt pasient.

Fakta

Ifølge American Thoracic Society, leger bestemme behovet for supplerende oksygen ved måling av oksygen, karbondioksyd og pH-nivået av en blodprøve. Denne analysen er kalt en arteriell blodgass (ABG) test.

Resept Treatment

Leger foreskrive hjem oksygen strømningshastigheter på samme måte de forekonvensjonelle medisiner. Pasienter skal ikke øke eller senke disse prisene uten legens samtykke.

Økende Oxygen Flow

Økning av strømmen av oksygen over det foreskrevne nivå kan utløse en potensielt farlig reduksjon i en pasients pustefrekvens.

Sporing av oksygennivå

Leger spore den pågående behovet for oksygen med et pulsoksymeter, som lyder oksygennivået ved å evaluere fargen på lys som passerer gjennom pasientens finger. De kan justere den foreskrevne oksygenstrømmen etter behov.

Betraktninger

Senking flyten av hjemme oksygen under skrevet nivå kan utarme oksygen i hjerte og hjerne vev, som fører til endringer i hjertefunksjonen eller hukommelsestap.

Er det farlig å spise Moldy Yogurt?

Er det farlig å spise Moldy Yogurt?


Du skrelle tilbake lokket på yoghurt cup for å finne et lag med mold hviler på toppen. Dessverre, bør yoghurt sin neste destinasjon være søppelkassen. På grunn av skadelige mikrober som kan ligge i hele produktet, er det beste trekket for din helse å forkaste den mugne yoghurt.

Helseproblemer

Bortsett fra å ødelegge smaken av yoghurt, kan mugg forårsake helseproblemer ved svelging. Enkelte muggsopp kan føre til allergiske reaksjoner eller luftveiskomplikasjoner. Andre former kan føre til etablering av giftige mykotoksiner. Disse stoffene kan føre til en urolig mage og gjøre deg syk.

Identifisere Moldy Yoghurt

Legg merke til "Best før" -dato på yoghurt etiketten, som mat kan begynne å vokse mugg før det er synlig. Selv i nedkjølt områder, kan fuktige matvarer som yoghurt utvikle mold. Bare skrape av formen ikke løser problemet. I harde oster, mugg og bakterier ofte ikke trenge inn i osten, slik at du kan klippe av den mugne området. Men med en myk mat som yoghurt, mugg og bakterier kan akkumuleres gjennom. Ikke alle de skadelige bakteriene vil være synlig.

Er det farlig å donere benmarg?

Benmargs donasjon innebærer tillater leger å fjerne en liten mengde beinmarg for transplantasjon til en annen person. Benmargtransplantater kan behandle sykdommer så som leukemi og lymfom. Som enhver kirurgisk prosedyre, har benmarg fjerning visse risikoer, selv om alvorlige effektene er relativt uvanlig.

Screening

The National Marrow Donor Program (NMDP) skjermer alle potensielle givere til å sørge for at de er friske og bør ikke ha problemer med prosedyren.

Prosedyre

Under benmarg donasjon, ligger pasienten på magen og en lege setter inn en hul nål inn i ryggen av bekkenbeinet. En sprøyte festet til nålen blir så brukt til å fjerne margen.

Marrow Regeneration

Fem prosent eller mindre av donorens benmarg er fjernet. Etter donasjon, erstatter donor kropp margen i løpet av fire til seks uker, ifølge NMDP.

Anestesi

Fremgangsmåten utføres vanligvis med donor under generell anestesi, eller noen ganger regional anestesi. Den giver ikke føle smerte i løpet av prosessen.

Side Effects

Donasjon fjerning er vanligvis en poliklinisk prosedyre. De fleste givere føle smerte eller trykk i de lavere tilbake etterpå, så vel som når han går stivhet og tretthet. Det kan ta noen uker for disse effektene å forsvinne helt.

Risiko

I en studie sitert av Kreft Consultants nettside, ca 1 prosent av over 9000 beinmargs avlinger ført til en alvorlig negativ hendelse. Disse inkluderte dreven smerte, anestesi reaksjoner, forsinket tilbake til normale aktiviteter og skade på vev, bein eller nerve. I alt 67 donorer hadde problemer varige måneder eller år.

Er det en Drug Test for Suboxone?

Suboxone, i henhold til Drugs.com, er faktisk en kombinasjon av to medikamenter, buprenorfin og nalokson. Den første medisinen, buprenorfin, er et opioid, den andre, naloxon, er et opioid blocker. Stoffet ble opprettet for å bidra til å få folk som er avhengige av slike opioider som heroin, reseptbelagte smertestillende og mange andre til å slutte å bruke narkotika. Selv om stoffet inneholder et opioid, det produserer langt mindre av en "high" enn sine mer potente familiemedlemmer. Betyr dette stoffet, men møt opp på narkotika tester og er der narkotika tester spesielt utviklet for å oppdage det?

Hva er Suboxone?

Suboxone, som tidligere nevnt, er en kombinasjon av to medikamenter, buprenorfin og nalokson. Suboxone inneholder den prestisjetunge tittelen av å være den første FDA-godkjente stoffet foreskrevet for å behandle opioidavhengighet. Suboxone primære compnonent, buprenorfin, selv om et opioid, besitter faktisk opioid agonist kvaliteter. Blandet med nalokson, bidrar kombinasjonen lindre smertefulle cravings oppleves av opioidavhengige individer.

Hvordan Suboxone fungerer?

Suboxone fungerer på to måter. Først opioid komponent av buprenorfin roer kroppens craving for en av sin mye mer potent familiemedlem av narkotika. Følgelig, ikke den enkelte ikke føler seg alvorlige fysiske abstinenssymptomer. Det andre stoffet i suboxone, nalokson, er et opioid agonist - den blokkerer opioider fra reseptorer de samhandler med å skape de "høye" brukere føler. Hvis suboxone injiseres, vil nalokson blokkere buprenorfin effekter, rendering stoffet ubrukelig; suboxone må tas under tungen.

Typiske Drug Tests

Ifølge National Alliance for Advocates for buprenorfin, selv om suboxone inneholder et opioid, det vil ikke teste positivt for opioider via en standardisert urinanalyser som de rutinemessig brukes av bedrifter. Selv suboxone er uoppdaget av de fleste narkotikatester, er det flere andre tester som tester spesielt for buprenorfin. Som stoffet blir mer populært, er mange bedrifter forsøker å legge buprenorfin til panelet av narkotika som de skjermen.

Spesialiserte tester for ulovlige legemidler

På grunn av det faktum at suboxone ikke dukker opp på standard narkotika tester, er det spesialiserte buprenorfin tester som skjermen for stoffet. Disse testene er lett tilgjengelig på nettet via drugdetection.com og kan gjøres rett i ditt hjem. Hvis testing for suboxone er det viktigste formålet for en narkotika-test, er det viktig å snakke med test givers og spørre hvis det tester for buprenorfin.

The Controversy

Som suboxone brukes til å avvenne off kraftigere opioider er det striden rundt det faktum at det ikke blir testet ved de fleste vanlige narkotika tester. Talsmenn for bruk av stoffet hevder at det ikke skal skape et negativt svar for brukere som de forsøker å "rydde seg opp" og en positiv dopingtest ville bare tjene til å hindre dem fra å jobbe og dermed endre sine liv til det bedre . De som mot stoffet hevder at de individene som tar stoffet har en selv innrømmet narkotikaavhengighet og ville ikke ønsker å ansette den type personen.

Hva er Suboxone behandling?

Suboxone er en appelsin, sekskantet tablett. Den er beregnet for behandling av opiod avhengighet, inkludert heroin, metadon og reseptbelagte smertestillende midler. Pasienter som er interessert i å ta Suboxone må jobbe tett med sin lege for å utvikle en konkret behandlingsplan som omfatter rådgivning. Suboxone har en ubehagelig smak, men det ikke kan svelges; det må bli oppløst i munnen, under tungen. Drikker litt vann på forhånd kan hjelpe Suboxone oppløse raskere.

Process

Buprenorfin, den primære aktive ingrediensen i Suboxone, virker ved å feste seg til de opiod reseptorer i hjernen. Suboxone er en "delvis opiod agonist." Dette betyr at Suboxone skaper en mild følelse av eufori og grenser abstinenssymptomer. Dette reduserer opiod cravings. Hvor lenge pasienten må ta Suboxone varierer fra individ og graden av opiod avhengighet. Trenger å ta Suboxone i flere år er ikke uvanlig.

Induksjon

Begynnelsen av behandlingen kan være vanskelig. Det er nødvendig for pasienten å oppleve tidlige symptomer på tilbaketrekning før du bytter til Suboxone. Dette skyldes høye nivåer av et annet opiod i pasienten kan forstyrre Suboxone, noe som gjør pasienten gå inn i en dårligere stadium av tilbaketrekning. Når pasienten er allerede begynt å føle abstinenssymptomer, vil Suboxone gjøre pasienten føler seg bedre i ca 20 minutter til en time.

Sikkerhetshensyn

En annen ingrediens i Suboxone er nalokson. Nalokson tofter mulig misbruk av Suboxone ved å hindre pasienter fra å injisere den. Hvis en pasient ikke prøve å injisere Suboxone, nalokson fører til at pasienten til å gå inn tilbaketrekking raskt.

Rådgiving

Suboxone behandling krever rådgivning - pasientens lege vil ikke bare skrive en resept og sende pasienten på vei. Pasienter som har alvorlig mishandlede opiods kan i utgangspunktet krever daglig rådgivning. Ellers er ukentlig eller månedlig rådgivning mer vanlig. Rådgivning omfatter gruppe eller individuell terapi, samt fin-tuning riktig dosering av Suboxone for hver pasient.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Suboxone inkluderer abstinenssymptomer, hodepine, søvnløshet, smerter, kvalme og forstoppelse. Suboxone kan også føre til at pasientens blodtrykket å slippe. Pasienten bør la legen hans om han opplever svimmelhet når du står oppreist. Noen av disse symptomene kan oppstå på grunn av tidligere bruk av opiods, før du tar Suboxone. I tillegg vil pasienter oppleve abstinenssymptomer når de er klare til å begynne å få ut av Suboxone. Det er nødvendig å avta Suboxone gradvis å redusere disse symptomer så mye som mulig.

Suboxone bivirkninger og avhengighetsbehandling

Suboxone er en kombinasjon opioid og opioid-blocker narkotika brukes til å hjelpe folk trekke seg fra kodein, heroin og morfin avhengighet. De viktigste målene for denne medisinen er å bidra til å undertrykke symptomer på opioidavvenning og redusere narkotika cravings. Denne medisinen er potensielt vanedannende og pasienter bør være oppmerksomme på andre bivirkninger.

Avhengighet

Suboxone kan føre til avhengighet. Det antas at Suboxone er lettere å slutte å ta enn andre mer vanedannende opioider. Når enkeltpersoner er klar til å slutte å ta Suboxone, bør det gjøres gradvis for å unngå abstinenssymptomer.

Allergiske Reaksjoner

Suboxone kan forårsake hevelse i hals, lepper eller tunge; pustevansker; eller elveblest hos noen individer.

Luftveissymptomer

Puste kan bli treg eller grunt når du tar Suboxone.

Motor Function

Suboxone kan forårsake forvirring eller svimmelhet.

Levereffekter

Ved hjelp av Suboxone kan føre til gulfarging av huden eller det hvite i øynene. Urin kan bli mørke og avføring kan være blek farge. Brukeren kan miste sin appetitt på flere dager.

Slik starter en Suboxone Behandling Metadon Clinic

Suboxone og metadon er medisiner som brukes i en klinikk innstilling for å hjelpe opiat-avhengige individer trekke seg fra og slutte å bruke narkotika. Suboxone inneholder semi-syntetisk opioid buprenorfin og nalokson, et stoff som hindrer opioider fra samspill med nevro-reseptorer. Metadon er et syntetisk opioid brukes for behandling av kronisk smerte og opioid avhengighet. Hver medisinen brukes i forskjellige tilfeller. Å starte en Suboxone behandlingsprogram i et metadon klinikk, må du utforme en omfattende, lege-rettet prosess som ikke bare dispensere medisiner, men har løpende overvåking og backup rådgivningstjenester.

Slik starter en Suboxone Behandling Metadon Clinic

•  Lag et budsjett for den foreslåtte Suboxone behandlingssenter. Dette budsjettet bør omfatte kostnader til lege, malpractice forsikring, støttepersonell, medisinsk utstyr, teknisk vedlikehold og andre grunnleggende driftskostnader. Også bestemme eventuelle finansieringskilder, for eksempel statlige eller føderale tilskudd eller Medicaid, samt noen private utvinning eller detox organisasjoner som kan tjene som finansieringskilder. Du trenger også butikker og prøver av Suboxone på hånden, så facto kostnadene for Suboxone forsyninger vil være nødvendig for budsjettet.

Kontakt statlige helse myndighet ansvarlig for å bestemme områdets konsesjonskrav før du starter din Suboxone metadon klinikk. Du vil sannsynligvis trenger å søke om en nasjonal leverandør Identifier (NPI). Dette krever bare inn alle dine klinikkens informasjon og sende inn et skjema. Hvis du ikke allerede har en lege eller annet lisensiert profesjonell, for eksempel en klinisk sosionom, i staben, må du vente til du leie en til å fullføre søknaden.

leie tjenester av minst en smerte spesialist eller annen lege med kompetanse til å forskrive opioider og behandle opioidavhengiges. Legen må ha en aktiv lisens gjennom US Drug Enforcement Agency (DEA), siden både metadon og Suboxone er klassifisert som kontrollerte stoffer. Legen din vil avgjøre hvilke pasienter som vil gjøre best med Suboxone behandling og som skal bruke metadon metoden. Vanligvis pasienter med mindre alvorlige eller langvarige rusproblemer gjøre det bra på Suboxone, mens metadon er ansatt for å behandle vanskelige avhengighet.

Hire stats lisensiert rusmiddel rådgivere eller lisensiert kliniske sosionomer som spesialiserer seg på avhengighet. Rådgivning kan gi viktig støtte i gjenopprettingsprosessen. Hvis du bestemmer deg for ikke å ansette avhengighet rådgivere, bør du utvikle en liste over potensielle henvisningskilder for kunder som tar Suboxone, og kan dra nytte av tjenester som adresserer de atferdsmessige delen av sin avhengighet.

Annonsere klinikken din. Annonsering i lokalavisa, telefonbok og nettet er en effektiv måte å møte potensielle kunder. Kontakt styret på lokale psykiske klinikker for å få henvisninger, siden klienter på psykisk helseklinikk som får behandling for opiatavhengighet kan bli henvist til Suboxone klinikken. Kontakte profesjonelle avhengighet tidsskrifter og magasin redaktører samt nettverk med overgangsboliger og kliniske sosionomer kan også øke potensielle kundebase.

Virkningene av farlig avfall om People

Virkningene av farlig avfall om People


Som helhet er menneskeheten prøver å hindre ytterligere forverring av jorden. Men fortsatt kommer farlig avfall fra bedrifter som nekter å endre sine vaner. Dette er like sant i utviklingsland som det er i utviklede land som USA og Storbritannia. Ikke bare dumping eller brenne farlig avfall skade miljøet, men det fører også til alvorlige helseeffekter hos mennesker.

Kreft

De fleste effektene av farlig avfall er langsiktig, betyr at de utvikler seg over tid. Mange mennesker ser ikke bivirkninger av å bli eksponert for kjemikalier med en gang fordi de er uvitende om at de har selv vært utsatt for. Kreft er en av de langsiktige bivirkninger. Det kan argumenteres for at kreft kan utvikle seg gjennom noen måte tilsynelatende uten grunn i det hele tatt, og så utvikle kreft gjennom eksponering for farlig avfall må være medisinsk bevist. Vanligvis er denne type kreft kommer i en sjelden form, så som en svulst som påvirker bare ett organ eller en del av kroppen, og det påvirker typisk mer enn en håndfull av mennesker som bor i området for eksponering.

Mental Disorders

Når farlig avfall kommer inn i jord, luft og vann, kan det påvirke planter og dyr. Siden vi forbruker disse i kosten vår, kan vi vite svelges det farlige avfallet, og langvarig inntak av disse kjemikaliene kan føre til psykiske og nervøse lidelser. Nervesystemet styrer våre følelser og kroppslige bevegelser. Svekke dette systemet kan påvirke måten vi beveger oss og reagerer på ting. Disse nervøse lidelser kan være alvorlige, og i noen tilfeller kan de også inneholde paralyse. Hvis et foster eller lite barn er utsatt for, kan de resulterende psykiske lidelser omfatter utviklingshemning og misdannelse i hjernen.

Død

Den mest alvorlige effekten av farlig avfall er død. Farlig avfall er ofte vanskelig å bli kvitt, selv om avhendes "riktig", og mange ganger folk ikke innser at de har blitt utsatt før det er for sent. Et rekordhøyt antall dødsfall kan forekomme i en utsatt område. Det er ingen aldersgruppe for død av farlig avfall, selv om barn og eldre mennesker er ofte påvirket mest fordi deres immunforsvar er ikke så sterk som en fullvoksen voksen. Til syvende og sist, må dødsårsaken fastslås ved en obduksjon.

Farlig avfall Training

Farlig avfall Training


Mange etater styrer farlig avfall. Noen av dem inneholder Hazmat Security, US Department of Transportation (DOT), og Occupational Safety and Health Administration (OSHA). Den viktigste kilden til dagens regelverk for farlig avfall treningssentre rundt om i Resource Conservation And Recovery Act (RCRA). RCRA håndterer farlig avfall ved å etablere klare industristandarder. Disse standardene danner grunnlaget for læreplanen som brukes i reguleringen farlig avfall trening.

Historie

Kongressen vedtatt RCRA loven i 1976 for å beskytte menneskenes helse, samt miljøet. Dette var bare seks år etter at The Occupational Safety and Health Act av 1970. Det loven fødte OSHA, en organisasjon som beskrev seg selv som "... en ny epoke i historien om offentlige innsats for å beskytte arbeidere mot skade på jobben. " OSHA noen ganger fungerer sammen med RCRA i et forsøk på å redusere farlig avfall.

Betydning

Å kunne inneholde og bidra til å redusere farlig avfall, er riktig trening i avfalls teknikker som kreves. Ansatte og alle som arbeider med farlige materialer er nødvendig for å få opplæring, spesielt for sin rolle i avfallshåndteringsprosessen. Inkludert i RCRA definisjonen av farlig avfall er materialer som er ekstremt brannfarlig, eksplosivt, etsende eller giftig. Enhetene som er regulert av RCRA spenner fra kommersiell virksomhet til lokale, statlige og føderale offentlige anlegg.

Fakta

The Environmental Protection Agency (EPA) hjelper også regulere avfallshåndtering. Det har skapt en liste identifisere mer enn 500 farlig avfall. EPA er ansvarlig for det farlige avfallet Manifest System i dag brukes for å regulere transport av farlig avfall. Ifølge EPA, "det farlige avfallet Manifest System er et sett med skjemaer, rapporter og prosedyrer for å sømløst spore farlig avfall." Manifestet Systemet er en del av grunnleggende opplæring for de som er direkte involvert i transport av farlig avfall.

Typer

Standard aspekter av farlig avfall trening involvere riktige lagrings prosedyrer, og riktig henting, transport og avfallsdisponering. Omfanget av den enkeltes engasjement i å generere, behandling, lagring og avhending av farlig avfall bestemmer hvilke byrå standarder gjelder og hvor mye trening hun vil kreve. Hazmat Security, DOT, OSHA og andre offentlige etater kan noen ganger sette ytterligere regelverk og opplæring for enkelte jobber.

Fordeler

Programmer som Environmental Response Training Program (ERTP) tilbyr farlig avfall kurs undervisning fri til visse individer. De som er ansatt i EPA, og andre statlige, føderale og lokale etater er blant dem fritatt fra å betale for ERTP kurs. De som i privat sektor er pålagt å betale en $ 500 skolepenger. Noen selskaper tilbyr RCRA opplæringsmoduler på nettet i ulike filformater. Du skal håndtere husholdnings farlig avfall, kan den gjennomsnittlige forbruker også utnytte og dra nytte av tilgjengelig informasjon og opplæring funnet på Trainex nettside.

Emballasje leverandører for farlig gods

Emballasje leverandører for farlig gods


Enten på jobb eller i det sivile liv, kan farlige materialer inneha en eksponering trussel. For beskyttelse av arbeidstaker og folkehelse, et bredt spekter av leverandører leverer spesialisert emballasje slik at kan kastes disse materialene av og transporteres trygt.

Identifikasjon

Noen bedrifter produsere spesial produsert beholdere konstruert til farlige materialer. Disse beholdere kan være laget av en rekke forskjellige materialer, fra plast til metall. Naturligvis må materialet og utformingen av beholderen i samsvar med det farlige materialet som blir transportert.

Funksjoner

Noen av de vanligste fartøy som brukes til å transportere farlig gods er fat eller fat som er utviklet for å lagre farlige materialer bare for et bestemt tidsrom. Andre leverandører tilbyr poser, krukker eller andre beholdere for kunder --- som de i den medisinske industrien --- som må ofte kast biohazards eller forurensninger. Farlige materialer er delt inn i ulike klasser, og disse gir de viktigste kriteriene for design, konstruksjon og integritet av emballasjen.

Betraktninger

Transportører av farlig gods må finne leverandører som gjør riktige plakater for å identifisere materialet i beholderen. I tillegg må alle som fysisk transportere farlige materialer har en avansert eller yrkessjåfører lisens som oppfyller statlige og føderale kvalifikasjoner.

Hva er farlig avfall?

Hva er farlig avfall?


Farlig avfall regnes som potensielt farlig for mennesker eller miljø. Det inkluderer faste stoffer, væsker, gasser og slam og inneholder ofte kasserte produksjonsavfall. Husholdningsartikler, for eksempel brukt motorolje, maling, fluorescerende lyspærer, løsemidler, etsende stoffer, noen rengjøring produkter og plantevernmidler, kan være giftig og må behandles som spesialavfall. Behandlingen omfatter prosesser som endrer avfall eller nøytralisere det å gjøre det trygt for transport, oppbevaring eller deponering.

Forbrenning

Noen avfall kan forbrennes for å ødelegge det farlige materialet, og for å redusere mengden av avfall. Forbrenning av noen materialer, slik som oppløsningsmidler, kan brukes til å generere varme eller elektrisitet.

Resirkulering

Noen farlig avfall, slik som brukte olje og enkelte metaller, kan gjenvinnes for å brukes på nytt.

Avhending

Noen farlig avfall blir kastet rett inn i bakken ved deponier eller land behandlingsenheter. De er avhengige av sollys og jordmikrober i de øverste lagene av jorda som til slutt konvertere farlig materiale. En vegetativ dekselet er senere brukes til å lukke enhetene. Ifølge Environmental Protection Agency, kan flytende farlig avfall skal plasseres i underjordiske injeksjonsbrønner som er regulert av EPA.

Forskrifter

Environmental Protection Agency styrer disponering av farlig avfall, samt oppbevaringsmuligheter og gjenvinning.

Husstand Farlig Avfall

Lokale myndigheter tilbyr ofte spesielle dager for deponering av husholdnings farlig avfall. Du kan kontakte din lokale miljøtjenester byrå for å finne ut om avhending i din kommune.

Advarsler

Farlige materialer må håndteres med forsiktighet. For eksempel, fluorescerende lyspærer inneholder kvikksølv og en ødelagt pære i ditt hjem kan forurense et stort område. Konsultere Environmental Protection Agency om forholdsregler ved opprydding av en ødelagt pære. Det kan være nødvendig å få inn en profesjonell tjeneste til grundig rydde opp området.

Kriterier Miljøgifter Vs. Farlige miljøgifter

Kriterier Miljøgifter Vs. Farlige miljøgifter


Med teknologi utvide i USA og over hele verden, er luftforurensning også økende. Mennesker er utsatt for en rekke kjemikalier, plantevernmidler og andre forurensende stoffer som kan føre til store helseproblemer og skader miljøet. Statlige organisasjoner knyttet til helse, miljø og sikkerhet har kategorisert luftforurensning som kriterier eller farlig. Disse forurensningene varierer i forhold til hvordan de blir overvåket, regulert og slippes ut i miljøet.

Kriterier luftforurensning

Det er seks kriterier luftforurensning identifisert i USA gjennom Clean Air Act av 1970. De er bly, nitrogen, karbonmonoksid, ozon, svoveldioksid og partikler. Eksponering for disse stoffene kan føre til helseeffekter, miljøeffekter og skade på eiendom. Helseeffekter inkluderer hjerte eller lungesykdom, pustebesvær eller tidlig død. Miljøeffekter inkluderer smog, sur nedbør, stråling og ozonlaget.

Farlige luftforurensninger

Det er 189 farlige miljøgifter luft identifisert av Clean Air Act endringer av 1990. Disse stoffene kan også bli referert til som giftige luftforurensning og øke sjansene for å utvikle kritiske helsemessige problemer ved eksponering som kreft, skader på immunsystemet og reproduktive fødsel defekter. Noen av disse forurensninger omfatter asbest, klor, formaldehyd, saltsyre, metanol og fosfor. Forskjellen mellom kriterier og farlige luftforurensninger er at kriterie miljøgifter er mer vanlig, mer potent og var en del av den opprinnelige Clean Air Act liste, og farlige miljøgifter er en utvidelse av den listen.

Luftkvalitetskriterier

Office of Air Quality Planlegging og Standards (OAQPS) samarbeider med Environmental Protection Agency (EPA) for å forbedre luftkvaliteten og hindre forurensning. Den OAQPS har etablert National Ambient Air Quality Standard (NAAQS), som består av primære og sekundære standarder utviklet for hver kriterier forurensende. Primære standarder fokus på skadelige helseeffekter, og sekundære standarder fokus på velferdseffekter som vegetasjon og bygningsskader. Luftkvalitetskriterier er målt for de seks kriteriene forurensing, men ikke for farlige miljøgifter. Farlige miljøgifter er ikke overvåket, men EPA har utviklet forskrift som begrenser deres bruk.

Utslippsdata

National Utslipp Inventory (NEI), utviklet av EPA, består av informasjon om årsakene til kriterier og farlig utgivelsen luftforurensning. Det inkluderer årlige beregninger av utslippskilder og resultatene av EPA nasjonale luftforurensning inventar som er gjennomført hvert tredje år. Farlige og kriterier miljøgifter spores ulikt av den NEI. Farlige miljøgifter er kategorisert etter store utslippskilder, andre utslippskilder (referert til som ikke-punkt), utslipp som stammer fra on-road kjøretøyer (for eksempel biler) og utslipp som stammer fra ikke-road kjøretøyer (som fly eller båter). Kriterier miljøgifter også spores av kategorier av on-road og off-road kjøretøyer; imidlertid peke og ikke-punktkilder individuelt identifisert med detaljert informasjon for kriterier miljøgifter og er mer generalisert for farlige miljøgifter.

Overvåkingsdata

Air Quality System (AQS) database inneholder informasjon om luftforurensing bilkjøring data avledet fra EPAs 4000 målestasjoner. Disse stasjonene måle konsentrasjoner av miljøgifter i uteluft daglig eller hver time. Den AQS inkluderer årlige sammendrag verdier snarere enn enkeltestimater. Standarder er målt på volumbasis i deler per million (ppm) deler pr milliard (ppb), milligram per kubikkmeter luft og mikrogram per kubikkcentimeter av luft. Den AQS har overvåket kriterier miljøgifter siden 1970, og det meste av det farlige forurensende overvåking har funnet sted etter 1995. Dette betyr at databasen inneholder langt mindre informasjon for farlige miljøgifter enn for kriterier forurensing.

Liste over Halogenerte farlig avfall Forbindelser

En farlig avfall er enhver kjemisk forbindelse som kan føre til helseproblemer, inkludert skade, sykdom, uførhet eller død når en person blir utsatt for en slik forbindelse. Halogenerte forbindelser er ikke-metallforbindelser. Derfor er en halogenerte farlig avfall sammensatte enhver ikke-metallforbindelse som kan føre til sykdom, personskade, uførhet eller død for enhver person som kommer i kontakt med den aktuelle sammensatte.

Svovel klorid

Svovel klorid, også kjent som chlorosulfane, svoveldiklorid og noen få andre navn er en etsende oksydasjonsmiddel. Denne halogenerte farlig avfall forbindelsen er giftig når inhalator, kommer i kontakt med enten hud eller øyne, eller er inntatt. Svovel klorid kan forårsake brannskader, og irriterer luftveiene. Denne forbindelse reagerer voldsomt med vann og frigjør oksyder eller svovel og giftig hydrogenklorid. Svovel klorid er en forberedelse sammensatt for tilsetningsstoffer som gjør ekstreme trykk smøremidler, insektmidler, fargestoffer, visse legemidler og vulkaniseringsmidler for gummi. Svovel chlorideâ € ™ s molekylær formel består av en svovel og to klor eller SCl2.

Fosforoksyklorid

Fosfor ox klorid ellers kjent som fosforylklorid er et annet halogenert farlig avfall forbindelse med molekylformelen av en fosfor, oksygen og en tre-klor eller POCI3. Dette farlige forbindelse er en væske som hydrolyserer til fosforsyre når det kommer i kontakt med fuktig luft. Fosforsyre har mange bruksområder i bevaring av mat, fjerning av rust samt medisinsk bruk i tannbehandling. Fosforsyre er knyttet til slike helsefarer mindre bentetthet og nyreskader, inkludert nyrestein og andre plager.

Nitroglyserin

Nitroglyserin også kjent som trinitroglycerine, glyseryl gjenoppta og andre navn er et oljeaktig væske som er svært eksplosiv. Nitroglyserin er nitrert glycerol, og har en kjemisk sammensetning av tre karbon, hydrogen tre, tre nitrogen og ni oksygen eller C3H3N3O9. Dette farlige halogen har mange militære og industrielle formål. Nitroglyserin blandet med silika gjør dynamitt og blandet med nitrocellulose gjør ballistae, en smokeless krutt oppfunnet av Alfred Nobel i slutten av 1800-tallet. Nitroglyserin brukes av medisinske grunner som en ingrediens i hjertemedisiner blant annet. De farlige konsekvensene av nitroglyserin er hodepine, svimmelhet og hjerteproblemer.

Hvordan Kast av farlig avfall i deponier

Hvordan Kast av farlig avfall i deponier


I de fleste områder, er disponering av farlig avfall i deponier strengt regulert ved lov å unngå trusler mot miljøet og folkehelsen. I USA, Environmental Protection Agency (EPA) regulerer alle aspekter av farlig avfall, herunder behandling, lagring og deponering, selv om statene står fritt til å lage regler som er strengere enn den føderale standarden. Dette høye nivået av statlige tilsyn, i tillegg til å gjøre ulykker og avvik mindre sannsynlig, tjener også til å tydelig kartlegge banen til følge for disponering av farlig avfall.

Bruksanvisning

•  Sørg for at det farlige avfallet er i en lukket beholder, og at ingen væsker, gasser eller partikler kan unnslippe containment. Forsegling av plass og evakuere rommet hvor materialene er lagret i tilfelle av svært giftige materialer, for eksempel kvikksølv, så kontakt ditt lokale giftkontrollsenter.

Kontakt etaten som forvalter farlig avfall i ditt område for å lære av eventuelle tiltak som skal følges i avhending av farlig avfall. Kontakt EPA i USA: den har en elektronisk katalog med kontaktinformasjon for sine regionale og statlige kontorer og et gratis telefonnummer for lokale spørsmål om farlig avfall.

Velg et deponi i nærheten for å unngå langtransport av avfall. Ta deg mindre giftig avfall, slik som skikkelig inneholdt brukte maling eller motorolje, til lokale avfallsinnsamlingssentre. Forskning reglene for destruksjon og driftstimer på forhånd for å unngå transport av elementer du kan ikke slippe av eller som er mer enn akseptert mengder.

Fyll ut alle nødvendige papirer angående avfall for journalføring og tillater formål; EPA mandater at alle farlige avfallsdeponier holde nøyaktige registreringer for å opprettholde en farlig utslippstillatelse.

Tips og advarsler

 • Den beste måten å unngå den kompliserte prosessen med farlig avfall og økologiske effekter av opphopning i deponier er å redusere produksjonen av farlig avfall. Tenk om erstatning produkter eller prosesser du kan bruke for å endre karakter eller mengden av avfallsstoffer.
 • Noen entreprenører, som for eksempel oppvarming og air condition selskaper, vil arrangere for henting av farer fra lisensierte selskaper under service samtaler.
 • Farlig avfall er svært giftig og farlig for menneskers helse. Vær sikker på at din observerer alle de riktige forholdsregler for oppsamling, transport og deponering av din type avfall, og hvis du er i tvil om de riktige prosedyrer eller den eksakte sammensetningen av farlig avfall, ta kontakt med de aktuelle myndigheter umiddelbart.
 • Deponier for farlig avfall samle avfall i store lukkede beholdere eller underjordiske injeksjonsbrønner som isolerer avfall når containerne er forseglet og holde forurensing fra siver opp i luften, bakken eller grunnvann. EPA krever også en passende kjemisk behandling av farlig avfall før sluttbehandling i et amerikansk deponi.

Slik fjerner Farlig avfall Bin

Slik fjerner Farlig avfall Bin


En farlig avfall er en farlig type avfall som ikke kan deponeres ved vanlige midler som andre biprodukter fordi det kan sive inn i bakken og forurense vannforsyninger, forårsaker sykdommer og økt dødelighet. Farlig avfall må være riktig behandlet, lagret i en kasse, transporteres og deponeres for å opprettholde et rent og sunt miljø. Feil avhending av farlig avfall bin er ulovlig og blir håndtert av lokale miljøvernmyndigheter eller lokale myndigheter.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lokale farlig avfall rådet for å finne ut de giftige overføringsstasjoner eller farlig avfall områder i din nærhet.

Få et fraktbrev for lovlig transport av farlig avfall fra et miljøbyrå, fyll i del A og B i seks-kopi fraktbrev og sende en kopi til regulatoren minst tre dager før avfallet er fjernet.

Bruk vernehansker og tydelig merke bin med ordene "Farlig avfall" i fete bokstaver etterfulgt av det farlige klassen, navnet og datoen at det farlige avfallet ble plassert i beholderen.

Bruk lekkasjesikker, vanntette og heavy-duty pads for å beskytte gulvet i bilen skal brukes til å transportere farlig avfall, og plassere hyller på toppen av putene i oppreist stilling for å hindre dem fra å vippe over.

transportere forsiktig farlig avfall til overføringsstasjonen eller avhending område, ved hjelp av en god luftsirkulasjon kjøretøy, helst en dumper, og også avhende beskyttere og hansker.

Tips og advarsler

 • Ikke bland farlige materialer med ufarlige stoffer.
 • Nøyaktig merke alle containere med kjemiske navn og alle bestanddeler; unngå avhending binger der innholdet er ukjent.
 • Bære en beskyttende hansker ved håndtering av farlig avfall binger.
 • Sørg for at brettene er skikkelig lukket før transport for å hindre lekkasje.

Farlig avfall behandlingsmetoder

Farlig avfall behandlingsmetoder


Farlig avfall behandling refererer til en prosess som ødelegger, fysisk endrer eller nøytraliserer farlig avfall. Det finnes dusinvis av metoder for behandling av farlig avfall, men bare et fåtall som er mye brukt. US Environmental Protection Agency lister opp tre typer farlig avfall behandling: forbrenning og forbrenning; land avhendings enheter; og underjordiske injeksjonsbrønner. I tillegg til kjemisk behandling, disse er de mest vanlige metoder for å håndtere problemavfall.

Forbrenning og forbrenning

Forbrenning eller forbrenning oppstår ved bruk av forbrenningsovner eller varmekjeler, mekanismer som kan brenne farlig avfall. Disse mekanismene omfatter ulike typer av ildfaste ovner, ovner og kjemiske reaktorer. Handlers brenner avfallet ved en høy temperatur, selv om dette kan være problematisk som luftforurensninger kan dispergeres fra det brennende avfallet. En av fordelene ved forbrenning av avfall, er imidlertid dens brukes som brennstoff for å produsere energi.

Land Fjerning Units

Land kverner involvere kaster avfall på eller i land. Deponier er den vanligste formen for land bøtte; andre enhetene inkluderer overflaten impoundment heter og avfalls hauger. Et land bøtte er konstruert for å inneholde de farlige avfall permanent. Avfallet er fortsatt farlig - selv om det kan bli behandlet på forhånd - og er vanligvis plassert i en avfallsbeholder bort fra den generelle befolkningen å unngå forurensning.

Dype brønnen Injection

Handlers vanligvis bruker dyp-brønn injeksjoner for flytende farlig avfall. De injiserer væsken dypt under bakken, inn i porøse bergarter som kalkstein eller sandstein å bli absorbert, eller under det øverste laget av jord. Hvis det håndteres feil, kan det farlige avfallet kjøre i vassdrag og potensielt forurense den offentlige vannforsyningen.

Kjemisk behandling

Det finnes et mangfold av kjemiske behandlinger tilgjengelig for å håndtere farlig avfall. Kjemikaliene som oppfører seg på en rekke måter. Noen tar sikte på å nøytralisere syren av avfallet, forandre dets pH-verdier, slik at den stivner og kan filtreres ut, eller ellers å oksydere avfall for å gjøre det mindre toksiske.

Kjemisk behandling

Slik pakker & Label farlige kjemikalier

Hvis du har eksplosive, brennbare, giftige eller rett og slett skadelige stoffer som er lagret i hjemmet ditt, bør sikkerheten være en topp bekymring. Disse elementene må merkes ordentlig, og brannfarlige stoffer bør aldri oppbevares i nærheten brennbare gjenstander som aviser eller filler. I tillegg til å holde farlige stoffer unna barn, bør foreldrene også gi ungdommer med visuelle etikettene av farlige stoffer. Foreldre bør gjennomgå alle etiketter og emballasje med sine barn, slik at det er ingen forvirring om hva stoffene er farlige og dermed utenfor grensene.

Bruksanvisning

Kjøp emballasje med solide fester som ikke vil tillate innholdet å falle ut og som ikke vil gå i oppløsning på grunn av kontakt med det farlige stoffet. Dette vil være spesifikke for stoffet som du lagrer. For eksempel bør plantevernmidler oppbevares i emballasje med en stram gjenget lokk; eksplosive materialer, slik som fyrverkeri, bør holdes i en ikke-ildsfarlig lufttett beholder. Hensiktsmessig emballasje kan vanligvis finnes på din lokale jernvarehandel.

Finn bilder for merking farlige stoffer. Disse kan lett bli funnet på Internett, inkludert nettsteder oppført i Resources i denne artikkelen.

Kopier og lim etikettene som du trenger for ditt hjem til et grafisk design program på datamaskinen din. Re størrelsen på bilder slik at de passer på skriv klistremerke ark. Hvis du ikke har design software, bruk din favoritt søkemotor for å søke etter "miljøgiften etiketter" og kjøpe etikettene online.

Skriv ut det farlige stoffet etikettene du nettopp har gjort og fest dem til de aktuelle lagercontainere. Hvis du har barn, forklarer dem hva de advarsler mener, og at disse stoffene skal ikke røres eller spille med.

Tips og advarsler

 • Hvis du får i deg farlige stoffer, ringe 911, legen din, eller den lokale giftkontrollsenter. Hvis etsende stoffer ta kontakt med bar hud, ring din lege eller lokale giftkontrollsenter.

Hvordan Fullfør for Farlig avfall etikett?

Hvordan Fullfør for Farlig avfall etikett?


Farlig avfall er utbredt i mange yrker og utgjør fare for helsen til mennesker, levende ting og miljø. Occupational Safety and Health Administration har kommet opp med systemer og protokoller for håndtering og transport av farlig avfall i et forsøk på å holde risikoen for eksponering til et minimum. En viktig del av avfall oppdemming er noe som gjør det lett identifiserbare gjennom bruk av advarsler som, når de er fylt riktig ut, gjøre det klart farene involvert med håndtering.

Bruksanvisning

Skriv navnet på den inneholdt stoffet på farlig avfall etiketten. Materialer kan bli henvist til enten ved egennavn eller de som de er mer kjent.

Ta med eventuelle relevante advarsler på etiketten ved hjelp av ord og symboler. Slike advarsler kan anse innholdet som farlig, brennbare eller krever personlig verneutstyr med håndtering.

List kontaktinformasjon, inkludert navn og adresse, om opprinnelsen til det farlige materialet. Tilgang til slik informasjon gjør det mulig for handlere og transportører til å ta kontakt for ytterligere instruksjoner i tilfelle av et spill, eksponering eller annen nødsituasjon.

Tips og advarsler

 • Bruk en mørk farget, fine tippet permanent markør når merking farlig avfall. Dette vil sikre at informasjonen på etiketten vil stå opp til elementene og omgivelsene, som kan inkludere ulike temperaturer, typer vær og miljøer.
 • OSHA Resource Center tilbyr kurs og videoer på retningslinjer og prosedyrer for handlere og transportører av farlig avfall.
 • En sløsing etikett farlig er obligatorisk med noen og alle former for slikt materiale, uavhengig av størrelse eller container.
 • Etikettene må være leselig og skal fylles ut så fullstendig som mulig for å hjelpe de som er involvert med opprydding eller eksponering.
 • En etikett må være festet til en hvilken som helst beholder med farlig avfall i en svært synlig område. Større eller merkelig formet beholdere kan kreve bruk av flere etiketter.

Hvordan man skal håndtere farlig menneskelig avfall

Hvordan man skal håndtere farlig menneskelig avfall


Farlig menneskelig avfall omfatter menneskelige avfall fra husholdningsavfall og sykehusavfall. Eksempler på slike er bleier, sprøyter, kroppsvæsker og andre materialer som er kontaminert med kroppsvæsker. Disse avfall, når den ikke er riktig innstilt, kan føre til skade på mennesker. Riktig disponering av disse avfall vil hindre spredning av sykdommer og sykdommer som disse materialene bringe.

Bruksanvisning

•  Forbered Environmental Protection Agency (EPA) godkjente beholdere med å kvitte seg med farlig menneskelig avfall. Bruk vernehansker før du berører noen av det farlige avfallet.

Plasser farlig avfall inn i EPA godkjente beholdere. EPA beholdere rød, hard plast beholdere med en skrue på toppen som har en "lukket" hull i toppen for å kvitte seg med avfall. De er merket med biohazard skiltet og merket med "Biohazard Smittsomme avfall." Det er lett å sette ting inn i beholderen, men på grunn av formen av hullet, er vanskelig å få noe ut. Aldri satt noe inni beholderen hvis du har til å tvinge den. Du kan risikere å skade deg selv eller andre hvis objektet stikker fra beholderen.

Sett større avfalls elementer i en rød plastpose. Du kan disponere elementer som engangsbleier på denne måten. Lukke de røde posene ved hjelp av spesielle bånd som følger med avfallsposen. Forsegle posene ordentlig.

Marker alle beholdere til avhending du bruker deg selv med den universelle biohazard symbol, og merk med ordet "Biohazard" i store, fete bokstaver. Beholderne bør være solid og motstandsdyktig mot lekkasjer.

Se etter telefonnummeret på siden av plastbeholderen for stedet å ringe å avhende containerne når de får full. Du kan levere farlig avfall til en spesifisert avfallshåndtering område av EPA, eller du kan avtale å ha avfall plukket opp.

Tips og advarsler

 • Bruk fullt verneutstyr i henhold til avfallet du kaster når du kaster den.