Digidexo.com

Hvordan behandle Forkjølelse

En kald, mens sjelden dødelig, kan være ganske elendig så lenge det varer ... og noen av dem ser ut til å vare og vare og vare. Selv om det egentlig er, som foreløpig, ingen reell kur for forkjølelse, er det visse ting du kan gjøre for å behandle en og føle deg litt mindre elendig. Hvis du ikke bryr seg for piller, og du bare ikke kan svelge enda en skje med hostesaft, som ikke koker opp en av disse smakfulle supper eller te fra hele verden? Les videre for å lære hvordan man skal behandle forkjølelse.

Bruksanvisning

Prøv noen Tom Yum. Denne Thai favoritt, laget med kyllingkraft, kokosmelk, hvitløk, sitrongress og varme chiles, er en mye spicier versjon enn bestemors kyllingsuppe (med mindre, selvfølgelig, din bestemor fra Thailand), men disse krydder kan hjelpe trenge at tåke hodet og våkne opp de numne smaksløkene.

Nyt en annen kyllingsuppe variant, denne fra Filippinene. Den filippinske versjonen, kalt Tinola, er laget med grønn papaya sammen med løk, hvitløk, ingefær, chili og fiskesaus.

Slice opp noen chile paprika, hvitløk og løk, og stek dem i olivenolje og spise dem opp. Dette er en tradisjonell kald middel fra De forente arabiske emirater. I Marokko kurere de forkjølelse med en omelett laget med hvitløk, sort pepper og oliven.

Åpne en krukke med kimchi for en klassisk koreansk kald middel. Grønn te med sitron er også brukt for forkjølelse i Korea.

nippe litt te laget av knust ingefær yret med sukker i kokende vann i 30 minutter. Denne kinesiske folkemedisin vil bidra til å forbedre sirkulasjonen, rydde hodet. I Mexico, er en medisinsk te laget av honning, sitron og kanel.

Kok litt gurkemeie i melk med litt sukker for en pakistansk folkemedisin, smakstilsetning det med litt ghee (klaret smør) hvis ønskelig. Smør (eller lam fett) er også brukt i en drikk laget av varm melk blandet med honning som er et populært kaldt middel i Usbekistan.