Digidexo.com

Madrass Remedy for back

Å sove på en altfor myk madrass eller en som synker i sentrum kan kaste ryggraden ut av stilling og resultere i nakke og ryggsmerter. Snarere enn å våkne uthvilt fra en god natts søvn, du bruker åtte timer kaste og slå, prøver å finne en komfortabel stilling før du gir opp og klatre ut av sengen oppbrukt. Hvis du har råd til det, er den beste tingen å gjøre for å kjøpe en ny madrass. Hvis din økonomi ikke vil tillate dette, er det et par ting du kan gjøre for å hjelpe midlertidig renovere den gamle madrassen.

Utvalg

Ved valg av en ny madrass, er det viktig å prøve skjerm modell. Madrass og spiralfjærer bør støtte din kroppsvekt jevnt og godt støtte ryggraden. Ligge på madrassen i minst fem minutter i din normale sovestilling. Side sviller bør sørge for at madrassen ikke er så fast det fører til skuldersmerter, mens mage sviller må sikre madrassen gir tilstrekkelig støtte slik at ansiktene deres ikke synke ned i madrassen og hindre pusting. Det skal ikke være mellomrom mellom den lille på ryggen og sengen. Prøv ulike modeller til du finner en som passer deg.

Den type madrass du velger kan også ha en innvirkning på ryggen. I en fersk undersøkelse utført av Yale Medical School, til frivillige som lider av mild moderat lavere ryggsmerter ble bedt om å sove på og vurdere fire ulike typer senger for å vurdere deres effekt på søvnkvalitet og ubehag i nakken og ryggraden. De fire senger var 1) en tradisjonell indre springmadrass, 2) en pute overmadrass, 3) en luft seng og 4) en svensk-stil skum madrass. Hver madrass ble anvendt og evaluert i to uker. På slutten av studien, rapporterte deltakerne en 4 til 1 preferanse for det svensk-stil skum seng og hevdet å oppleve høyere kvalitet søvn og mindre smerter ved å våkne om morgenen.

Rettinger

Hvis en ny madrass er for tiden ute av din prisklasse, redusere ryggsmerter ved midlertidig å forlenge levetiden til din gamle seng. For mer støtte, kan du prøve å plassere et ark av sponplater mellom boksen våren og madrassen. Dette vil gi sengen et fastere fundament og forlenge levetiden til den gamle madrassen i ca tre måneder. Alternativt kan du kjøpe en enhet som settes inn mellom madrassen og boksen våren, og er oppblåst ved hjelp av en håndpumpe for å justere mengden av støtten som gis, mens effektivt fjerner eventuelle hule steder eller ikke støttes flekker. Hvis dette virker litt forseggjort, kan du lage en lignende effekt ved å plassere luftmadrasser under sengen og blåse dem til ønsket nivå, men du bør forvente å re-blåse dem på en jevnlig basis. Hvis du finner ryggen er sår hver morgen fordi madrassen er for hard, dekke den med en to-tommers lag av skumgummi.

Uavhengig av løsning du velger, snu madrassen din minst en gang hver tredje måned for å hindre dannelse av fordypninger forårsaket ved å sove på samme sted hver natt.

Puter

Hvis din rygg og nakke fortsatt vondt når du kommer ut av sengen hver morgen, prøve å erstatte puta. Når du plasserer hodet på puta, bør nakken og ryggraden forblir justert. Velg en fast pute som vil tåle vekten av hodet ditt og erstatte den når den indre materialet blir komprimert.