Digidexo.com

Stort hode Størrelse & Beslag

Stort hode Størrelse & Beslag


Det er mange grunner for folk å ha store hoder. Stor hodestørrelser kjøre i noen familier. Folk er ofte født med store hoder på grunn av en misformet hjernen. Skader eller sykdom kan føre til hevelse i hjernen, eller blødning i skallen hulrom. Et stort hode størrelse kan ofte være normal, og en person kan fungere normalt, men andre ganger kan et stort hode bli forbundet med anfall.

Hva er et anfall?

Anfall, også kjent som kramper, er unormale elektriske impulser i hjernen. "Et anfall oppstår når en del (er) av hjernen får et utbrudd av unormale elektriske signaler som midlertidig avbryter normal elektrisk hjernefunksjon," i henhold til Barnas Hospital Boston. Et anfall kan føre til effekter inkludert krampetrekninger bevegelser i armer eller ben, smatting med leppene, rykninger i øyne, stirrende staver og tap av bevissthet. Beslag er ikke nødvendigvis livstruende, men den underliggende årsaken til anfall kan være alvorlige.

Hva er årsaken til anfall?

Anfall kan være forårsaket av hodeskade, infeksjon, misdannelse i hjernen, metabolske sykdommer, gift, feber og mer. De kan være et symptom på en mer om medisinsk problem, for eksempel hydrocephalus ("vann på hjernen") eller intrakranielle blødninger. Før anfall kan bli skikkelig behandlet, leger trenger å identifisere den underliggende årsaken. Dersom årsaken ikke er funnet grundig medisinsk undersøkelse, kan beslag anses som "idiopatisk".

Hva regnes som et stort hode?

Noen ganger konvulsjoner er forbundet med et stort hode størrelse (macrocephaly). Macrocephaly er et hode størrelse som er betydelig større i forhold til mennesker av samme alder og kjønn. Denne tilstanden kan være helt normalt, og ikke forårsake noen problemer eller uheldige symptomer. Andre ganger, folk med store hoder har anfall, utviklingsmessige forsinkelser og mental retardasjon. Hodeomkrets er rutinemessig overvåkes i løpet av barndom, den perioden hvor hjernen har mest vekst, og en medisinsk undersøkelse bør gjøres hvis barnets hode vokser for stor eller for fort.

Hva er årsaken til Heads å være store?

Store hoder kan være på grunn av en arvelig familie egenskap og kan være helt godartet. Det kan også være mer alvorlige årsaker til et stort hode størrelse, som for eksempel hjerne misdannelser. I barndommen, kan kraniet ikke har smeltet, slik at rom for utvidelse hvis det er hevelse eller økt væske på hjernen. Enkelte sykdommer eller tilstander så som traume eller infeksjoner kan føre til hjernen til å svelle. Blødning eller overskudd av cerebrospinalvæske kan føre til at hodet størrelse til å vokse.

Har et stort hode Årsak Beslag?

Oftest, den underliggende årsaken til det forstørrede hodet er årsaken av beslagene i tillegg. Svulster og cyster tar opp plass inne i skallen og forårsake press på hjernen. Så snart skallen bein har smeltet på omtrent 18 måneders alder, kan hodet ikke lenger utvides til å romme økninger i trykk og krampeanfall oppstår fra trykket på hjernen. Andre forhold, som for eksempel Nevrofibromatose eller hydrocephalus, kan føre til at hodet og hjernen til å vokse unormalt store, samtidig som forårsaker anfall.