Digidexo.com

kuldefølelse ved urinering

Hvordan unngå forkjølelse Ved hjelp av Timian og Oregano Oil

Hvordan unngå forkjølelse Ved hjelp av Timian og Oregano Oil


Timian olje og oregano olje er hentet fra naturlige urter med samme navn. De har blitt brukt i århundrer i naturmedisin å helbrede alt fra tannpine til soppinfeksjoner, og gi lindring til stikk og insektbitt. Et annet område hvor timian og oregano olje er en helbredende bistand er respiratoriske plager. De antiseptisk og antiviral egenskaper som finnes i olje, samt naturlige flavonoider, bidra til å øke kroppens immunsystem samt beskytte den fra å utvikle en kald.

Bruksanvisning

Velg en naturlig timian og / eller oregano olje fra en pålitelig kilde. Naturlig helsekostbutikker eller en anerkjente online forhandler bør ha et kvalitetsprodukt.

Hell en 10 oz. glass juice eller vann. En lettere juice som eple eller tranebær vil være mindre syrlig på magen.

Tilsett 3 dråper timian eller oregano olje. Det er best å ikke blande de to oljene, men velger ett og stokk med at olje til de innledende behandlinger.

Drikk olje og juice eller vann-blandingen to ganger om dagen. Fortsett denne behandlingen i 15 dager, og deretter ta 15 dager fri.

Hint

  • Hvis du vil bruke oregano eller timian olje som en aktuell salve, bland 3 dråper med 1 ss. olivenolje. Gni det på tannkjøttet eller tilsett olivenolje blandingen til en liten slurk vann og skylle munnen med det. Dette bidrar også beskytte mot en sår hals. For å gjøre smaken av oljer mer spiselig, tilsett 1 ss. honning eller lønnesirup før varen legges i vann eller juice. Timian og oregano olje er også tilgjengelig i kapselform fra et apotek eller helsekostbutikk.
  • Ikke bruk disse oljene Hvis du er gravid eller har høyt blodtrykk. Hvis du er under omsorg av en lege eller på noen medisiner, søke råd fra helsepersonell før du begynner bruk olje. Pure oregano eller timianolje kan være kaustisk på huden. Vær alltid forsiktig når du legger den til en drink eller en annen olje. Aldri konsumere ren timian eller oregano olje uten først å fortynne det.

Problemer urinering for kvinner

Problemer urinering for kvinner


Vannlating problemer kan være en indikasjon på mange plager hos kvinner, som spenner fra mild til alvorlig og botemiddel. Nøkkelen til å håndtere en vannlating problemet er å sikre at du kjenner igjen hva som er unormal, og deretter ta kontakt med en lege så snart som mulig.

Stress inkontinens

Stressinkontinens er et tap av blærekontroll, og det er mest vanlig hos kvinner over 50 år gamle, og de som nylig har født. Dette tapet av kontroll kan variere fra små mengder urin blir utgitt i løpet ler eller nyser, til sterke, tilsynelatende ukontrollerbare oppfordrer til å urinere. Stress inkontinens forårsaket av barnets fødsel er vanligvis forbigående, og kan lindres ved bruk av verne undertøy og gjøre Kegel øvelser.

Kvinner som opplever denne tilstanden etter overgangsalderen kan også utføre Kegels, men kan være foreskrevet aktuell østrogen kremer. I ekstreme tilfeller kan kirurgi være anbefalt.

Diabetes

Vannlating problemer kan være en indikasjon på diabetes, men ikke en årsak. Problemet kvinner vil typisk oppleve er å måtte urinere ofte - dette kan komme til et punkt der daglige aktiviteter blir avbrutt på grunn av behovet for å bruke badet så ofte. Imidlertid er behovet for å urinere vanligvis på grunn av en stor økning i væskeinntak forårsaket av ekstrem tørste - dette er et symptom på diabetes. Enhver kvinne som har vært ekstremt tørst og urinering tungt bør besøke besøke sin lege for å utelukke muligheten for diabetes. Dette er spesielt viktig hvis diabetes går i familien din.

Nyrestein

Nyrestein er smertefulle, og er vanligvis ledsaget av hematuri, eller blod i urinen. Før en kvinne passerer en nyre stein, vil de ha blod i urinen, men det kan være mikroskopisk - med mindre en urinprøve er sett på under et mikroskop av en lege, tilstanden kan gå ubemerket. Smerten oppleves under vannlating, vil avhenge av størrelsen av steinen. Hvis du har smerter ved vannlating, er det viktig at du går til en lege. Venstre ukontrollert, kan nyrestein seg fast i urinveiene eller nyrene.

Blære infeksjon

Blære infeksjoner, også kjent som urinveisinfeksjoner (UVI), kan være forårsaket av en rekke ting, blant annet dårlig personlig hygiene eller å være seksuelt aktiv med en partner som har dårlig personlig hygiene. Blære infeksjoner er en vanlig årsak til urinveisproblemer, inkludert smertefulle eller brennende følelser ved urinering og mørk, blodig eller skyet urin. Hindre blæren infeksjoner ved å drikke rikelig med vann, slik at du tørke forfra og bakover når du bruker toalettet, urinering etter samleie, og ikke holde tilbake din urin når du føler trang til å bruke toalettet.

Kjønnssykdommer

Noen seksuelt overførbare sykdommer, eller seksuelt overførbare sykdommer, som for eksempel gonoré, kan forårsake smerte eller utslipp ved vannlating. Noen kvinner kan også oppleve en sterkere luktende urin enn de normalt ville ha. Hvis du mistenker at du kan ha en STD og det forårsaker du vannlating problemer, må du gå til en lege eller helsestasjon. La disse problemene gå uten tilsyn kan føre til skader på reproduktive organer i det lange løp, og kjønnssykdommer rett og slett ikke kan behandles hjemme.

Urin symptomer etter en UTI

Urin symptomer etter en UTI


Alle som noensinne har hatt en urinveisinfeksjoner vet at symptomene er involvert med denne smittsomme sykdommen kan være utrolig smertefullt. Mens UVI er mer utbredt hos kvinner, menn kan fortsatt ta dem, og de er ikke mindre skadelig eller farlig for helsen til urinveiene. Men noen ganger menn og kvinner kan ha en urinveisinfeksjon, og har ingen anelse om at det de opplever er noe mer enn noen skyting smerte. Hva er noen av de urin symptomer felles for en urinveisinfeksjon?

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, er en urinveisinfeksjon noen infeksjon som begynner i urinveiene. Urinveiene består av nyrene, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Selv om disse er alle beskyttet av huden, kan disse viktige organer og deler av kroppen blir like lett infisert som ørene, øynene eller nesen. Hvis du føler deg skarpe smerter i denne delen av kroppen din, må du identifisere umiddelbart som en mulig infeksjon i urinveiene og ringe en lege. Fordi det er en infeksjon, er like enkelt som å ta antibiotika behandling av urinveissymptomer. Men det finnes også måter å redusere sjansene for å få en urinveisinfeksjon i første omgang.

Forebygging

Enhver lege vil fortelle deg at å drikke rikelig med væske er nødvendig for en sunn livsstil, men å ha næringsrik væske som er lett på nyrene (som for eksempel vann eller organiske juice) tjener til å skylle ut mange potensielt smittsomme sykdommer. Også (og dette kan høres litt rå) når du går på do, tørke forfra og bakover. Tørke tilbake til forsiden kan få utskillelse nær urinrøret, passasje til urinveiene. Også, hvis du er engasjerende i samleie, bruke toalettet så snart etter som mulig. Leaving forutgående væsker i urinveiene kan utløse en infeksjon.

Økning i frekvens eller haster

De mest åpenbare symptomer på en urinveisinfeksjon vil vise seg når du prøver å urinere. Se etter en økning i hyppigheten av følelsen som du har å gå på do eller en kraftig økning i det haster for å urinere. Dette kan være forårsaket av en infeksjon legge press på urinveiene og dermed presser ned på blæren, og gir deg illusjonen av å måtte bruke badet oftere enn du faktisk gjør.

Brenning eller stikkende følelse

Også, hvis du føler en brennende eller stikkende følelse ved vannlating, kan det være et tegn på at du har en urinveisinfeksjon (eller muligens enda noe verre!) Og trenger å søke legehjelp. En brennende, stikkende følelse er vanligvis forårsaket av infeksjonen tærer bort beskyttelsesdekselet i urinveiene og forlate som fôr rå og sårbar for urin strømmer fra kroppen. En brennende følelse bør aldri bli avvist. Fordi den gjennomsnittlige person urinerer 4-6 ganger om dagen, vil urinveiene trenger antibiotika for å bidra til å gjenopprette sin styrke og bekjempe sykdommen.

Utslipp av blod

Videre, hvis du opplever ubehag av noe slag mens du går på do, er du mer utsatt for utlading blod med urinen. Infeksjonen kan spise bort på slimhinnen i urinveiene så mye at når urin spyler gjennom nyrene og ned i urinrøret, kan det plukke opp blod vanligvis beskyttet av den tynne veggen i urinveiene. Antibiotika er det beste alternativet, men du kan bare gjøre det ved å være proaktive og se en lege første gang du legger merke til symptomer som er felles for urinveisinfeksjoner begynner å utvikle seg.

Tegn og symptomer på urin infeksjon i svangerskapet

Tegn og symptomer på urin infeksjon i svangerskapet


Urin infeksjoner er også kjent som urinveis eller blære infeksjoner. Gravide kvinner er mer mottakelige for infeksjoner i urin svangerskap på grunn av trykket fra livmoren på blæren. Ifølge American Graviditet Association, kan ubehandlet urininfeksjoner føre til en nyre infeksjon, noe som kan føre til for tidlig fødsel.

Brenning

En av de første symptomene mange kvinner legger merke til er en brennende følelse ved vannlating. Den brennende følelse kan være mild, men for noen kvinner, er det alvorlig og kan føre til urinering å være svært smertefullt.

Endring i Urin Vaner

Hvis urin vaner plutselig endres, kan dette tyde på en blære infeksjon. Mange kvinner opplever en plutselig trang til å urinere, selv etter å tømme blæren. Mens økt vannlating er et tegn på graviditet, kan det også tyde på en urin infeksjon. I tillegg kan en mangel på vannlating også være et symptom.

Endringer i Urin

I urin infeksjoner, urin vanligvis ser skyet, har en stygg lukt eller ser ut til å skumme. Selv om dette kan oppdages på noe tidspunkt i løpet av dagen, er det mest utbredt med morgenurin.

Feber eller frysninger

En urin infeksjon kan noen ganger være ledsaget av feber eller frysninger. Dette er mer vanlig med en nyre infeksjon, noe som krever rask legehjelp, særlig i svangerskapet. Feber i svangerskapet bør rapporteres til legen din.

Ømhet eller smerte

Urin infeksjoner kan føre til ømhet i området av blæren. Smerte kan også forekomme i form av kramper i nedre del av magen eller nedre del av ryggen.

Misforståelse

Noen gravide kan utvise alle disse symptomene eller en kombinasjon av bare noen få i løpet av en urin infeksjon. Det er imidlertid mulig å ha en urin-infeksjon og ikke har noen symptomer. Dette er referert til som en asymptomatisk infeksjon og krever den samme behandling som infeksjoner som viser symptomer.

Urin Smerter i menn

De fleste menn på ett eller annet tidspunkt vil oppleve et urinveisproblem. Urin smerter kan forsvinne fort eller det kan indikere alvorlige medisinske tilstander.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, de vanligste årsakene til mannlig urin smerte er uretritt eller prostatitt. Andre mulige årsaker inkluderer urinveisinfeksjon, blærestein, blære infeksjon, genital herpes, nyreinfeksjon, nyrestein og seksuelt overførbare sykdommer som genital herpes, klamydia og gonoré.

Effekter

Urinveisproblem blir ofte beskrevet som en brennende følelse ved vannlating.

Betraktninger

Konsulter lege hvis urin smerte er alvorlig og langvarig eller hvis det er ledsaget av feber, blod i urinen, ryggsmerter eller dersom uvanlig utflod lekker fra penis.

Identifikasjon

Årsaken til urinveisproblem er diagnostisert ved hjelp av en urinanalyse for å sjekke for bakterier og andre abnormiteter i urinen. Menn som har penile utslipp vil også trenge en urethral vattpinne test.

Behandlinger

Behandlinger variere avhengig av årsaken til urin smerte. Urinveisinfeksjoner, for eksempel, vil kreve antibiotikabehandling.

Hjem rettsmidler for urin spor Infeksjoner

Hjem rettsmidler for urin spor Infeksjoner


Urin spor infeksjoner, eller blærekatarr, oppstår når utenlandske bakterier (vanligvis E.coli) går inn i blæren og begynner å formere seg. Ifølge American Urological Association, urin spor infeksjoner (UVI) står for 8,3 millioner legebesøk hvert år i USA. Den gode nyheten er at når fanget tidlig, vil de fleste infeksjoner forsvinner i et par dager.

Årsaker

De fleste UVI hos kvinner er et resultat av samleie. Gynekologer har cheekily kalt disse infeksjonene "bryllupsreise blærekatarr." Den typiske bakterier som finnes i kvinners lab kulturer er E. coli. Denne bakterie er som regel uskadelig, og befinner seg i tarmen, men når et uhell blåst inn i det urin spor, blir det tvunget til å klinke ut mot veggene av blæren for å finne de næringsstoffer for å overleve. Denne hendelsen fører til ubehagelig blære infeksjon symptomer.

Infeksjoner hos menn er sjeldne og er vanligvis et resultat av en annen tilstand, for eksempel en hindring i urin spor. Mens hjem rettsmidler kan fortsatt bli prøvd, er det best å søke hjelp hos en lege.

Symptomer

Vanlige symptomer er en brennende følelse mens urinering, en konstant trang til å urinere, skyet urin og kramper følelse etter urinering. For hjem rettsmidler for å være effektive, bør behandlingen starte innen den første dagen av sensing symptomer. Hvis forsinket infeksjonen kan spre seg til et punkt der immunforsvaret er i stand til å bekjempe den av uten medisinsk assistanse.

Vann

Hvis det oppdages en infeksjon tidlig nok, bakterier mange ikke har festet seg helt til blæren fôr. Hvis dette er tilfelle, er den beste behandling for å spyle dem ut naturlig med store mengder vann. Drikk åtte gram vann hver time for en hel dag. Hvis symptomene forsvinner, deretter bakterien er blitt effektivt tømmes. Hvis ikke, kan ytterligere behandling være nødvendig.

D-Mannose Sugar

D-Mannose sukker er et ekstrakt tatt fra tyttebær som har blitt vist å være svært effektiv til å herde en urin spor infeksjon. Når den brukes i de tidlige stadier av en infeksjon, sukker strøk blæren og hindrer bakteriene fra å kolonisere i vegger og gjengivelse. D-Mannose er for tiden den mest anbefalte naturlig behandling for urin spor infeksjoner og vil vanligvis viser resultater innen to dager. D-Mannose kan kjøpes på alle naturlige matbutikker inkludert Whole Foods Market; bare be om det ved navn.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik har lenge vært varslet for sin naturlige helseeffekter. Ved behandling av urin-infeksjoner spor, skaper det en sur pH-verdi i blæren. Ifølge medisinsk forskning, kan E. coli-bakterier ikke overlever når kroppens pH er for syrlig. Med dette i tankene, mange naturopathic leger anbefaler behandlinger med eple cider eddik. Å prøve denne tilnærmingen, drikke en kombinasjon av en spiseskje av eple cider eddik med 8 oz. vann. Gjenta behandlingen fem ganger hver dag før infeksjonen løser seg selv. Hvis effektiv, vil behandlingen viser resultatene etter tre dager.

Forebygging

Med hensyn til infeksjoner, er en unse for forebygging er alltid verdt mer enn en halvkilo kur. Med dette i tankene, alltid få nok søvn og ta ekstra vitamin C daglig for å holde immunforsvaret jobber sitt beste. Alltid drikke rikelig med vann og ca 2 gram av tranebærjuice daglig. Tranebærjuice inneholder små mengder av D-Mannose og vil hjelpe blæren og urin spor forblir beskyttet. Unngå tranebær juice som inneholder tilsatt sukker, er kombinert med andre frukt kraftfôr eller som er merket "cocktailer", da disse inneholder tilsatt ingredienser som reduserer juice effektivitet. Til slutt, for kvinner, alltid urinere umiddelbart etter samleie. Dette spyler eventuelle bakterier ut av urin spor, og alltid tørke forfra og bakover for å unngå forurensning.

Urin infeksjoner forårsaket av Klebsiella

Urin infeksjoner forårsaket av Klebsiella


Urinveisinfeksjoner (også kjent som urinveisinfeksjoner) er vanlige tilstander, særlig hos gravide kvinner, eldre og barn. Symptomene er forholdsvis liten, og kan ofte bli forvekslet med andre forhold. Men hvis den forblir ubehandlet, kan urinveisinfeksjoner føre til alvorlige medisinske tilstander, inkludert infeksjoner som forlater ubotelig skade på nyrene. Klebsiella, en stamme av bakterier som er særlig motstandsdyktige mot flere typer antibiotika, er ofte årsaken til komplisert urinveisinfeksjon.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon (UVI) er en betennelse i kroppens urin-produserende system, inkludert nyrer, urinblæren og urinrøret. UVI normalt påvirke blæren eller urinrøret, men kan også spre seg til nyrene hvis venstre ubehandlet. Som regel har den høyere opp infeksjonen reist, jo mer alvorlig er det blitt. Din lege vil vanligvis behandle din UTI med en runde med antibiotika og retninger for å drikke mye vann for å skylle ut systemet. Klebsiella-forårsaket urinveisinfeksjoner er resistente mot mange antibiotika og noen ganger trenger å bli behandlet med en kombinasjon av antibiotika.

Klebsiella

Selv om det er flere typer bakterier som forårsaker urinveisinfeksjoner, er Klebsiella blant de vanligste. Klebsiella kan bli funnet i jord og vann, men det er også en normal del av tarmkanalen. Det er også kjent å forårsake bakteriemi og pneumoni, spesielt hos pasienter som allerede har underliggende helseproblemer. Selv om E. coli er en langt mer vanlig kilde til UVI, er Klebsiella ofte den skyldige av komplisert UVI. Det kan være resistente overfor mange antibiotika og ofte behov for spesialisert behandling.

Årsaker

Disse typer urinveisinfeksjoner oppstår når klebsiella finner veien fra tarmkanalen inn i urinveiene. Når du er inne, bakteriene begynner å formere seg, forårsaker smerte og irritasjon. Det finnes flere måter for bakterier å komme inni urinveiene. Du kan bli smittet gjennom vanlig samleie fordi urinrøret er så nær anal området. Gravide kvinner er spesielt utsatt for UVI fordi en forstørret livmor blokkerer urinpassasjen kunne hindre urin fra å bli tømt fra blæren. Urinen sitter i blæren, og gir grobunn for Klebsiella og infeksjon.

Symptomer

Plutselige problemer med vannlating eller økt behov for å urinere er tegn på en urinveisinfeksjon. En brennende følelse ved vannlating eller intense kramper i korsryggen er også tegn på UVI. Blodig, skyet eller stinkende urin indikerer også at noe kan være galt. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte lege umiddelbart for en diagnose.

Forebygging

Du kan unngå UVI eller hastighet utvinning ved å drikke mye vann for å skylle bakterier fra urinveiene. Øke immunforsvaret og bekjempe alle slags infeksjoner ved å ta en daglig multivitamin. Tørk alltid forfra og bakover etter avføring for å hindre bakterier fra å finne sin vei inn i urinveiene. Rengjør kjønnsorganene grundig med varmt vann og mild såpe minst én gang om dagen, og etter samleie. Også urinere så snart du føler behov for å unngå en opphoping av urin i blæren.

Urin Burning Uten Infeksjon

Urin brenning er et vanlig symptom på en infeksjon; Imidlertid kan en brennende følelse oppleves uten tilstedeværelse av bakterier. Forhold som innebærer en infeksjon er lettere diagnostisert og behandlet. I disse tilfeller er bakterier detekteres i urinen, og et antibiotikum vanligvis løser infeksjonen.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt er en sykdom som involverer blæren. Blæren blir irritert og fører til bekkensmerter og svie ved vannlating. Denne sykdom, som kan være autoimmune av natur, er vanskelig å diagnostisere og er gjort verre ved å spise mat som er rik på kalium.

Forstørret prostata

Menn med en forstørret prostata sitere brenne ved vannlating som en rektor symptom. Hvis du opplever prostata problemer, er det viktig å utelukke kreft.

Irritanter

Visse matvarer og drikkevarer kan irritere blæren og forårsake svie ved vannlating. Matvarer som er krydret eller syreholdig, sammen med koffein og alkohol, kan forårsake en brennende følelse.

Reaksjon

En brennende følelse ved vannlating kan også være en reaksjon på et irritasjonsmoment i en såpe, deodorant, boblebad eller feminin hygiene produktet.

Samleie

Brenning ved vannlating kan skje noen ganger etter samleie. Dette er et vanlig symptom som løser på egen hånd og er ingenting å bekymre seg for.

Urin Reflux Treatment

Urin Reflux Treatment


Den vanligste måten urin reflux blir oppdaget er når et barn har tilbakevendende urinveisinfeksjoner. Hun vil bli sendt til en urolog som vil bestille ytterligere testing for å finne den beste metoden for behandling.

Årsaker til Reflux

Urin reflux oppstår når ventilen kobler urinlederne til blæren er defekt og lar urinen å sikkerhetskopiere inn i urinlederne og noen ganger tilbake i nyrene. Dette skaper en infeksjon.

Tegn og symptomer

Et barn med urin reflux kan klage om magen vondt eller om en brennende følelse ved vannlating. Han kan ha å urinere oftere enn vanlig. En feber vil også signalisere en infeksjon forårsaket av tilbakeløpskjøling.

Diagnose

Legen vil samle en urinprøve, og vil sende den til et laboratorium for en kultur. Hvis kulturen er positiv, vil legen bruke testresultatene for å bestemme den beste metode for behandling. Dersom infeksjoner er tilbakevendende, vil legen bestille en ultralyd eller en voiding cystourethrogram (VCUG) for å diagnostisere urin reflux. En VCUG er en serie av røntgenbilder som undersøker urinveiene.

Antibiotika behandling

Dersom barnet har mild reflux, vil tilstanden bli overvåket for å se om det går bort av seg selv. Tilbakevendende infeksjoner forårsaket av reflux kan kreve antibiotikabehandling på daglig basis til barnet outgrows tilstanden. Dette kalles profylaktisk antibiotika terapi.

Kirurgisk behandling

Hvis reflux er alvorlig eller hvis barnet ikke vokser det etter alder fem, vil urologen trenger å reparere ventilen gjennom kirurgi. Dette vil forhindre at urin renner bakover i urinlederne og vil hindre fremtidige infeksjoner og skader på urinveiene og nyrene.

Advarsel

Ubehandlet reflux kan føre til tilbakevendende urinveisinfeksjoner som kan arr og skader nyrene. Hvis venstre ubehandlet, kan dette føre til nyresvikt, en livstruende tilstand.

Urin infeksjon Cures

Urin infeksjon Cures


Noen mennesker er utsatt for hyppige, repeterte urinveisinfeksjoner (UVI). De kan være ubehagelig og stygg luktende og kan føre til komplikasjoner som kan føre til legevakten besøk eller sykehus innleggelse. Botemidler for disse infeksjonene kan komme fra over-the-counter (OTC) og / eller homøopatiske metoder. Hvis disse metodene ikke fungerer, bør imidlertid en lege foreskrive medisiner for å rydde opp infeksjonen.

Årsaker til UVI

Ifølge Mayo Clinic, UVI er mer vanlig hos kvinner og kan inkludere en infeksjon i blæren eller urinrøret. Disse infeksjonene kan oppstå når en kvinne ikke tørke ordentlig (foran til bak) etter vannlating. For både hanner og hunner, kan det også oppstå etter kjønn eller via seksuelt overførbare sykdommer.

Symptomer

UTI symptomer kan utvikle seg raskt og kan føre til:

• En sterk trang til å urinere
• En brennende følelse ved vannlating
• Vanlige bestått av små mengder urin
• Sterk, illeluktende urin
• skyet urin
• Blod i urinen
• Bakterier i urinen

Hvis du har noen av disse symptomene, kan du ha en UTI. Hvis du ikke kan få lindring fra OTC eller homeopatiske metoder, se din lege.

Over the Counter / homeopatisk behandling

Mange OTC medisiner, for eksempel Azo, hevder å klare opp UVI. En artikkel av Carol J. Mulvihill, BSN, RN-C, med University of Pittsburgh sier at å drikke tranebærjuice er sterkt anbefalt fordi det bidrar til å holde bakterier fester seg til blæreveggene og hjelper til med behandling og forebygging av UVI. The Mayo Clinic rapporterer at en person med en UTI kan prøve å behandle det ved å drikke store mengder vann for å hjelpe fortynnet og skylle ut bakterier i urinen.

Reseptbelagte medisiner

Hvis du velger å se din lege om en mulig UTI, kan hun foreskrive en antibiotika. Lengden på dosen avhenger av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Noen av de mer vanlige antibiotika som brukes til å behandle en UTI er:

• Amoxicillin
• Cipro
• Macrodantin eller Furadantin
• Levaquin
• Bactrim

Vanligvis bør bedring forekomme i løpet av få dager. Imidlertid, hvis infeksjonen er mer alvorlig, kan det være nødvendig å bruke sterkere medisiner gitt intravenøst.

Hva er noen Urin sykdommer?

Urin sykdommer oppstår når urinveiene, som består av nyrene, blæren, urinlederne, urinrøret og sphincters, ikke fungerer som den skal. Kvinner, eldre mennesker og barn er de gruppene som er mest utsatt for å utvikle urinveisproblemer, ifølge Healthsquare.com.

Urinveisinfeksjoner

En urinveisinfeksjon er en bakteriell infeksjon som vanligvis starter i urinveiene, som inkluderer urinrør, blære og urinledere, og får folk til å urinere ofte, føler svie ved vannlating og / eller har blodig urin. Når infeksjonen sprer seg til nyrene, blir det en nyre infeksjon.

Nyreproblemer

Nyresvikt, som er forårsaket av den manglende evne av nyrene til å fjerne avfall fra blodet, fører til mennesker for å urinere sjeldnere, utvikle hovne ben og / eller har brystsmerter. Nyrestein, som følge av kalsium eller urinsyreavleiringer i nyrer, føre til at pasienter utvikle en hyppig behov for å urinere, rygg og side smerter og / eller mage og lyskesmerter.

Prostata Disorders

Prostatitt er en sykdom som rammer bare menn. Sykdommen fører til deres prostata blir forstørret. Menn med prostatitt ofte opplever smerter ved vannlating, en hyppig behov urinere og / eller smertefulle opplevelser under utløsning.

Blæreproblemer

Interstitiell cystitt er en tilstand som fører folk til å utvikle smerter i blæren og / eller en hyppig behov for å urinere. Blærekreft er forårsaket av en tumor utvikling i vevet i blæren. Personer med denne formen for kreft har ofte en hyppig behov for å urinere, smertefulle opplevelser under vannlating og / eller blodig urin.

Seksuelt overførbare sykdommer

Gonoré, noe som resulterer fra bakterier infiserer urinrør eller endetarm, kan forårsake brennende følelser ved vannlating. Chlamydia kan resultere fra bakterier som danner i penis. Klamydia kan føre menn til å føle smerte når de tisser.

Urin lukt fra cystitt

Urin lukt fra cystitt


Blærekatarr, den medisinske betegnelsen for betennelse i blæren, vanligvis innebærer en bakteriell infeksjon som forårsaker en hyppig behov for å urinere. Blærekatarr rammer kvinner mer enn menn, og kan produsere en rekke ubehagelige symptomer, inkludert sterkt luktende urin. Imidlertid kan urinlukt også signalisere en rekke andre tilstander avhengig av andre symptomer er til stede og resultatene av medisinsk testing.

Betydning

En sterk urin lukt kan tyde på blærekatarr, sammen med andre symptomer som en brennende følelse ved vannlating. The National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse inkluderer også feber, frysninger, mage og smerter i korsryggen, hyppige oppfordrer til å urinere og overskyet, mørk eller blodig urin på listen over blærekatarr symptomer. Når noen eller alle av disse symptomene er erfarne, søke en medisinsk diagnose.

Diagnose

Urin lukt er også et tegn på andre forhold og en lege vil avgjøre om blærekatarr er årsaken. Diagnose innebærer testing en prøve av urinen for blod, bakterier eller pus, ifølge MayoClinic.com. En urin kultur kan følge innledende tester for å bekrefte infeksjon. Andre symptomer, som feber og side smerte, kan bidra til å indikere om infeksjonen involverer nyrene.

Typer

Urin lukt kan foreslå noen form for blærekatarr. MayoClinic.com beskriver en urinveisinfeksjon som blærekatarr knyttet til en bakteriell infeksjon, som kan påvirke blæren eller inkluderer nyrene i mer alvorlige tilfeller. Den kronisk tilstand, interstitiell cystitt (eller smertefull blære syndrom), som forårsaker blære og bekkensmerter deler mange symptomer med blærekatarr. Men interstitiell cystitt ikke dele symptom på sterke lukter urin.

Misforståelse

Blærekatarr kommer med andre tegn enn urin lukt, og andre forhold kan også dele den samme symptom. MayoClinic.com liste en rekke andre mulige forhold for symptomet, inkludert blære infeksjon, dehydrering, akutt leversvikt, nyreinfeksjon, type 2 diabetes, og metabolske forstyrrelser. Selv endringer i kostholdet kan bidra til endringer i urin lukt, slik diagnose kan se på andre enn blærekatarr årsaker.

Forebygging

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, en rekke forebyggende tiltak finnes for illeluktende urin som utvikler seg som et resultat av blærekatarr. Anbefalinger inkluderer drikke mye væske for å skylle bakterier fra systemet, drikke tranebærjuice og tar vitamin C for å øke syrenivået i urin og hindre bakterier fra å vokse, og urinering ofte å stoppe bakterier som vokser i urinen. Andre tips inkluderer iført bomull undertøy, tørke forfra og bakover når du bruker toalettet og tisse etter sex.

Ulempene ved Erythritol

Ulempene ved Erythritol


Erytritol er en ikke-kalorisukkererstatning fremstilt av sukrose. Denne sukker erstatning har flere fordeler. Det påvirker ikke blodsukkeret eller føre til tannråte, og absorberes av kroppen. Siden erytritol er lett absorberes, vil det ikke føre til mage problemer i motsetning til andre sukker erstatter. Men mens erytritol har flere fordeler, har den også ulemper.

Fordøyelse

Hvis konsumert i overkant, kan Erythritol forårsake en "lakserende effekt." Den lakserende effekt skyldes sukkererstatning som forbrukes hurtigere enn den kan bli absorbert.

Smak

Smaken av erytritol er "ekstremt ren og klar." Men det har en "litt harde etter-følelse ved høye konsentrasjoner er fortært," sier FatLossSchool.com. På grunn av sin lave søthetsnivået, erytritol blir ofte kombinert med andre søtningsmidler slik som sukralose.

Ikke-hygroskopisk

Ifølge FatLossSchool.com, som et ikke-hygroskopisk søtningsstoff, erytritol "ikke tiltrekker fuktighet, noe som kan føre til produkter, særlig bakervarer" uttørking.

Stygg lukt fra urin

Sterk eller vond lukt i urinen er en helse symptom som kan tyde på en rekke underliggende forhold. Imidlertid, i mange tilfeller, avleder sterk urinlukt på egen hånd over tid.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kan sterk urin lukt potensielt være forårsaket av dehydrering, urinveisinfeksjoner, spise visse matvarer som asparges og nyre eller blære infeksjon.

Symptomer

Hvis sterkt luktende urin er ledsaget av andre symptomer som en brennende følelse mens urinering, kan det tyde på en urinveisinfeksjon eller urinveisinfeksjon.

Time Frame

The Mayo Clinic sier at urin lukt er ofte forbigående og ikke indikere en alvorlig sykdom, men hvis det varer lenger enn noen få dager, eller hvis du er bekymret for det, må du kontakte legen din.

Forebygging

Opphold godt hydrert mens du trener og unngå dramatiske endringer i kosthold kan bidra til å forhindre illeluktende urin.

Betraktninger

Ifølge National Library of Medicine, kan sterkt luktende urin som et resultat av dehydrering være konsentrert urin og har en ammoniakklignende lukt.

Hvordan kommunisere dine følelser

Når overveldet av følelser, enten positiv eller negativ, kommunisere disse følelsene er nøkkelen, fordi hvis du ikke gjør det, vil du sannsynligvis bare flaske dem opp. Det kan være vanskelig, men å organisere effektiv kommunikasjon når så overveldet av følelser. For å sikre at dine følelser relatert kommunikasjon er effektiv, er det nødvendig å engasjere seg i litt planlegging. Ved å ta deg tid til å gjøre det, kan du sannsynligvis øke sjansene for at din kommunikasjon vil være ikke bare godt strukturert, men også godt mottatt.

Bruksanvisning

Tillat for nedkjøling. Hvis du plutselig finner deg selv utrolig trist, uvanlig sint eller unexplainably fornøyd, kan du være ivrig etter å formidle disse følelsene umiddelbart. Men å gjøre det er sannsynlig uklokt. For å sikre at du kan kommunisere dine følelser effektivt, gi deg selv litt tid til å kjøle seg ned slik at forsterket følelser ikke føre til at du gjør noe du vil angre på senere.

Organiser dine tanker. Før du kan kommunisere dine følelser, må du forstå dem selv. Hjelp deg selv organisere tankene og tenke meta-kognitivt ved journalføring om dine nåværende tanker og følelser. Skriv i et tidsskrift eller på et ark om følelser du føler, prøver å finne ut nøyaktig hvorfor du føler det. Hvis du føler en negativ følelse, prøver å finne ut hva som må gjøres, slik at du slutte å føle det du føler.

Komponer "I" uttalelser. Nedenfor din bilagsregistrering, skrive flere uttalelser som begynner med "jeg" som fokuserer på hvordan du føler deg, eller hva fikk deg til å føle det slik i hver. For eksempel, hvis du er sint på din ektefelle for å gjøre en stor livet endring uten å rådføre deg, en av dine uttalelser kan være "Jeg føler at jeg ikke fikk en stemme."

Velg riktig tidspunkt. Før du bestemmer deg for å kommunisere dine følelser, sørg for at tiden er inne. Velg et privat sted og en stor blokk av gangen for å sikre at du har en sjanse til å utforske følelser i stedet for å måtte rush gjennom dine følelser deling prosessen. For eksempel prøver å fortelle noen hvordan du føler deg i en overfylt kafé når han har fem minutter før han må skynde seg å jobbe sannsynlig ikke er en god idé, mens de deler de samme følelsene i den private spisestuen som du er ferdig opp middag er et klokt valg.

Del dine følelser. Etter nøye planlegging, må du la det ut. Prøver å bo så nøktern som mulig, uttrykke dine følelser, ved hjelp av preparerte "I" uttalelser. Unngå å la dette katarsis å slå inn en roping kamp. Hvis du finner deg selv å bli sint, pause og samle deg selv. Hvis du oppdager at din partner er svært opphisset, oppmuntre ham til å gjøre det samme, å ta en pust i bakken mens dere begge kjøle seg ned.

6. Lytt til den enkeltes respons. Du er sikkert ikke den eneste personen som er følelsen potensielt vanskelige å avtale-med følelser. Som du dele dine følelser, la partneren din til å dele, også, noe som gir ham sjansen til å svare på dine uttalelser og fortelle deg hvordan han ser på situasjonen og hva følelser han er for tiden føler.

Hvordan skille mellom influensa og forkjølelse

Hvordan skille mellom influensa og forkjølelse


Både kaldt og influensa er virusinfeksjoner, og symptomene på de to er like. Dette gjør det vanskelig noen ganger å skille mellom de to sykdommene. En kald påvirker øvre luftveier, og influensa angriper luftveiene. Generelt sett, flus er verre enn forkjølelse. De utgjør også en risiko for forverring i lungebetennelse eller bakterielle infeksjoner som kan føre til sykehusinnleggelser. Fall gjennom vinteren og inn i våren er standard influensasesongen.

Bruksanvisning

•  Legg merke til dine symptomer. Kalde lider kan oppleve en rennende eller tett nese, kløende eller sår hals, hoste, noen lunger, mindre smerter i kroppen, en mild hodepine, nysing, rennende øyne, en lavgradig feber (opp til 102 F, eller 39 C) og mild tretthet, ifølge Mayo Clinic. De kan oppleve bare et par av symptomene. Hver persons kropp reagerer forskjellig.

Legg merke til forskjellene hvis du har influensa. Symptomer på influensa, ifølge Mayo Clinic, har tett nese, tørrhoste, muskelverk, hodepine, tretthet og svakhet, feber på mer enn 100 F (38 C) og frysninger og svettetokter. En tørr hoste er et symptom på bare influensa, ikke en kald. På den annen side er nysing en kald symptom, ikke en influensa symptom. De feber av de to er forskjellige sykdommer, så vel.

Ta forebyggende tiltak, eventuelt ved å få en influensa skutt. Det er ingen vaksine for en kald. Vask hendene, spesielt når du kommer i kontakt med offentlig eiendom, for å unngå å bli forkjølet eller influensa. Unngå nærkontakt med de som allerede er syke.

Unn både influensa og forkjølelse ved å få nok hvile og drikke mye væske. I noen tilfeller kan legen forskrive medisiner. Mange medikamenter influensa, men har uønskede bivirkninger. Noen influensa stammer har selv blitt motstandsdyktig mot narkotika. For forkjølelse, prøve kyllingsuppe, justere luftfukter i rommet ditt og bruke saltvann nesedråper.

Hvordan å lindre smerten mens urinering

Smerte mens urinering kan være forårsaket av en urinveisinfeksjon, vaginal eller prostata infeksjon, visse medisiner som forårsaker blære betennelse, press på blæren fra en cyste eller nyrestein, og lokal irritasjon fra såper, Douches eller toalettpapir. Hvis smertene dine er fra en urinveisinfeksjon, kan du oppleve feber og frysninger. Smerten kan være alvorlige og kan påvirke korsryggen og på sidene. Det finnes tiltak du kan gjøre for å lindre smerte mens urinering.

Bruksanvisning

Se legen din. Du trenger en fysisk undersøkelse for å fastslå årsaken til smertefull vannlating. Behandlingen vil være avhengig av årsaken. Legen din vil be om en urinprøve for å sjekke for infeksjon eller tegn på blod. Legen kan anbefale videre testing slike blodprøver, en bekken eksamen eller røntgen av urinveiene.

Ta antibiotika. Hvis du har en infeksjon, vil legen forskrive antibiotika. Du må fullføre dine antibiotika for å være sikker på at infeksjonen er helt borte. Ikke anta at symptomene har sunket etter et par doser av antibiotika at infeksjonen har blitt løst.

Bruk urinveissmertestillende midler. Spør legen din om over-the-counter medisiner som lette smertefull vannlating. Medisiner kan slå urinen lys oransje og kan farge av på undertøy. Disse er ikke antibiotika og vil ikke lindre infeksjonen.

Ta anti-inflammatoriske medisiner. Over-the-counter anti-inflammatorisk medisiner vil redusere betennelse i urinveiene som kan føre til irritasjon. Spør legen din før du tar den, og følg etiketten instruksjoner.

Drikk rikelig med vann. Vann vil hjelpe flush giftstoffer fra systemet og øke urinproduksjonen. Urin smertene øker når du void snaut mengder urin. Vann vil øke væskevolum og oppmuntre til en jevn strøm av urin, noe som vil lette din smerte.

Tips og advarsler

  • Drikk tranebærjuice. Tranebærjuice kan være nyttig i behandling av urinveisinfeksjoner. Tranebær kosttilskudd er også tilgjengelig hvis du ikke klarer å tolerere drikke juice.
  • Ved urin smerte er ledsaget av blod eller puss urinen, feber, kvalme, oppkast eller smerter i ryggen eller siden, ring din lege omgående. Dette kan indikere en alvorlig infeksjon som kan skade nyrene dine hvis du ikke får rask behandling.

Hvordan Slipp undertrykte følelser

Hvordan Slipp undertrykte følelser


Hvis foreldrene ikke svare i en pleie måte når barna gråter, kan barn lære, ubevisst, for å begrave sine følelser. En teori kommer fra Sigmund Freud: Repression er en av de grunnleggende forsvarsmekanismer. Det er måten vi fungere i samfunnet, ved å dekke opp våre mest grunnleggende, primitive ønsker. Når følelser blir undertrykt, kan du begynne å ha psykiske eller fysiske symptomer på stress, for eksempel sinne eller hodepine. Uansett hvorfor du har begravd følelser, bringe dem til overflaten kan være opplysende og trøstende, og en måte å lære om deg selv og frigjøre indre spenning.

Bruksanvisning

sublimere dine følelser ved å uttrykke deg kreativt. Skriving, maling, matlaging, sang og dans er noen av mange utsalgssteder for din kreativitet. Undersøke prosjektet når det er ferdig, og du kan se ledetråder til dine skjulte følelser, for eksempel temaer av sjalusi i en novelle du skrev.

Oppsøk en kraft større enn deg selv, om det er Gud eller natur eller noe annet. Ta en tur, meditere eller be. Du kan hjelpe deg selv ved å uttrykke dine følelser i en slik setting, og ved å absorbere positiv energi fra aktiviteten.

Finn trøst i dyr. Dyr kan være fantastiske lyttere, delvis fordi de ikke snakke tilbake eller foreta vurderinger, men også fordi mange dyr, som hunder og fugler, er dyktige på sensing følelser av mennesker.

betro seg til en kjær. Spør en venn, romantisk partner, familiemedlem eller rådgiver for å få hjelp sortering gjennom dine følelser, noe som kan være forvirrende og ikke helt bevisst. Bare snakke gjennom ting kan hjelpe deg å komme til bunns i dine flokete og fortrengte følelser.

Meet med en psykoterapeut. Kognitiv atferdsterapi er en måte å løse undertrykte følelser, ved å ta opp de irrasjonelle tanker som kan ligger til grunn for dårlige følelser. Andre terapeutiske metoder omfatter hypnose, psykoanalyse, dialektisk atferdsterapi og primal terapi.

Husk at bevisst tapping opp dine følelser for å unngå stress er mot sin hensikt. Dårlige følelser som ikke er adressert til slutt gjøre seg kjent likevel - gjennom utbrudd, fysiske helseproblemer eller andre måter.

Tips og advarsler

  • Når du har erkjent og uttrykte følelser, fortsette å gjøre innsats for å være klar over dine følelser. Metodene som brukes for å frigjøre undertrykte følelser er nyttig for å hindre fremtidig undertrykkelse.
  • Være forgiving av deg selv. Undertrykkelse er vanlig og naturlig, og selv om du gjør det for mye kan føre til problemer, ingen er å klandre for tapping opp følelser.
  • Pass på at du slipper dine undertrykte følelser på en hensiktsmessig setting. For eksempel kan det ikke være aktuelt for deg å lufte følelsene dine på din arbeidsplass.
  • Hold andres behov i tankene også - noen mennesker kan ikke være i stand til å lytte til deg, for eksempel noen som sliter med sine egne følelser, noen som er syke, eller et barn.

Nedsatt & urinleder Disease

Ifølge Centers for Disease Control, er 3,3 millioner voksne i dag lever med en diagnose av nyresykdom, og millioner flere lever med tause og udiagnostiserte nyre og urinleder problemer. Nyre systemet blir ofte tatt for gitt før sykdommen begynner å påvirke de mange livsnødvendige funksjoner den har.

Betydning

Nedsatt eller urinleder sykdommen kan være livstruende. Nyrene filter og fjerne avfall og urenheter fra blodet, bidra til å bygge røde blodceller, balansere elektrolytt og syrenivået i kroppen, og skiller hormoner. Nyrene er mest kjent for å sende avfall (i form av urin) ned gjennom urinlederne til blæren, og deretter ut av kroppen gjennom urinrøret. Ved denne prosessen blir forhindret eller avbrutt avfallsprodukter bygge opp i kroppen, blir røde blodceller oppbrukt, og elektrolytt og hormonnivåer blir ubalansert.

Årsaker

Nyresykdom resultater når nyrene er skadet og kan ikke fungere skikkelig. Den vanligste årsaken er kronisk nyresykdom (CKD), som vanligvis skjer som et resultat av andre medisinsk diagnose som diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk, infeksjon eller urin blokkering. Nyresykdom kan også være arvelig og utvikle basert på genetikk alene. Polycystisk nyresykdom (PKD) er den vanligste genetiske nyresykdom og innebærer cyster som vokser og forårsaker utvidelse og redusert funksjon i nyrene.

Symptomer

De vanligste symptomene på nyre eller urinleder sykdom inkluderer endringer i urinen (frekvens, farge, mengde, vanskelighetsgrad, blod), hevelse på grunn av oppbevaring av væsker, tretthet, kortpustethet, kløe, utslett, metallisk smak i munnen eller "ammoniakk pust, "kvalme og oppkast, svimmelhet, problemer med konsentrasjon, kuldefølelse og ben eller smerter i siden. Ofte etter når symptomene er lagt merke nyrene er allerede alvorlig skadet og i de avanserte stadier av sykdommen.

Diagnose

En nyresvikt diagnose starter med en fysisk undersøkelse, familiehistorie og evaluering av nåværende symptomer etterfulgt ved å måle blodtrykk, kjører blodprøver (bun, kreatinin) for å se etter opphoping av avfallsstoffer i blodet, og en urinanalyse for å måle elektrolytter og for å se etter blod eller protein i urinen (begge ikke normal). Andre tester som kan benyttes for å bekrefte en diagnose er en CT-skanning, abdominal ultralyd og biopsi av nyrevevet.

Behandling

Behandlinger for nyre og urinleder sykdom avhenger av den underliggende årsaken og er rettet mot å forebygge ytterligere forverring og opprettholde det nyrefunksjonen gjenstår. Noen tilfeller kan styres med kosthold endringer, medisiner og regelmessig mosjon for å senke blodtrykket, styrer natrium og protein inntak, og holde blodsukkeret innenfor normale grenser. I tilfelle av alvorlig eller total nyresvikt dialyse (filtrering av blodet via kunstige midler) eller en komplett nyretransplantasjon kan være indisert.

Symptomer på Viral prostate infeksjon

En viral prostata-infeksjon er en sykdom av prostata forårsaket av et virus. Ofte referert til som bare prostatitt, denne tilstanden er vanligvis preget av en betennelse i prostatakjertelen. Det er noen tro på at visse tilfeller av kronisk prostatitt skyldes herpes simplex virus eller cytomegalovirus, men støtten er begrenset på selve årsaken til tilstanden. Selv om svært sjeldne, ville denne formen for prostatitt be noen av de samme tegn og symptomer på bakteriell prostatitt.

Asymptomatisk

For noen menn, kan en viral prostata infeksjon forårsake ingen symptomer i det hele tatt. Eller symptomene er så milde at de vil føre til at du ikke alarm. Uansett situasjon, kan du bare bli klar over tilstanden rent ved et uhell, for eksempel etter en periodisk kontroll hos legen din kontor.

Pain

En av de vanligste symptomene på en viral prostata infeksjon er smerte. Denne smerte er vanligvis isolert med penis og testikler, men det kan også diffundere inn i andre områder av kroppen, som f.eks perineum, lysken, magen eller ryggen. Med denne spesielle symptom, kan smerte variere i intensitet utgjør en ubehagelig verke til en skarp, dra smerte.

Urin Vanskeligheter

Det er også mulig for en viral infeksjon prostata å forårsake symptomer involverer noen grad av urin vanskeligheter. Noen menn kan oppleve en brennende eller stikkende følelse ved vannlating. For andre, manifesterer dette symptomet som mer hyppig eller haster vannlating. Det kan også medføre at faktiske avbrudd i vannlating eller hindre muligheten til å fullt tømme blæren. Med urin problemer, det er egentlig avhengig av mannen med hensyn til hvordan symptomer manifest og påvirke urinering.

Ejaculatory Vanskeligheter

Noen ganger kan en viral prostata infeksjon påvirke utløsning. Når dette symptomet er til stede, det oftest føles som en brennende eller stikkende følelse ved utløsning.

Fever

Selv om ikke så vanlig som andre symptomer, en viral prostata infeksjon også kan føre til feber, alt fra mild til alvorlig. I noen situasjoner er det feber ledsaget av "frysninger" - en følelse av kulde som får deg til å riste eller skravling selv om temperaturen er forhøyet. Det kan også føre med seg noen utmattelse eller sykdomsfølelse.

Digestive Distress

En viral prostata infeksjon kan også føre til at du opplever noen fordøyelses nød, manifestert som en urolig mage, kvalme eller oppkast.