Digidexo.com

Måter å styrke din hukommelse med Almond Oil

Mandelolje er en populær olje solgt i dagligvarebutikker over hele landet. Produktet er en luktfri væske med en blid eller nutty smak. I tillegg til å inneholde høye mengder av mono- og poly-mettede fettsyrer, mandelolje kan også bidra til å forsterke hukommelsen når forbrukes regelmessig.

Minne Fordeler

Selv mandler og mandelolje anses å være svært sunn mat når konsumert i moderate mengder, har forskerne ennå ikke avgjort om daglig inntak av mandelolje forbedrer hjernen og minnefunksjon. Forskere i India tror oljen kan bidra til å øke hjernen og minnefunksjon ved inntak daglig (landbruksprodukter). Imidlertid må flere studier være gjennomført før virkningene av mandelolje på minnet kan bestemmes.

Tar Almond Oil

Slik får maksimal effekt, bland en spiseskje med mandelolje i en åtte unse glass melk og spiser med frokost hver dag. Forskere i India mener 2-3 dråper mandelolje brukes eksternt på hodet, ørene og på innsiden av nesen kan bidra til å øke hjernens funksjon (Hubpages). Spiselige masser kan også gjøres for mer praktisk forbruk. Å lage, suge ti mandler over natten i vann og fjern den harde casing i morgen, så male med ti gram smør og to spiseskjeer sukker.

Flere fordeler

Mandelolje har mange helsefordeler, og er høy i vitamin A, B1, B2, B6 og E (landbruksprodukter). I tillegg er oljen som ofte brukes i aromaterapi og massasje terapi, som det er lett absorberes av huden og bidrar til å fjerne og forbedre hudfarge (landbruksprodukter). Produktet bidrar også til å styrke immunforsvaret og kan forebygge gallestein (landbruksprodukter). Produktet hindrer også flass og håravfall når det påføres direkte på hodebunnen.