Digidexo.com

Japanese Mushroom Cancer Cure

Ifølge innovations-report.com, Cancer Research UK utgitt i en rapport i 2002 som sa at sopp, blant annet japansk, eller shiitake sopp, kan bidra til å forebygge og kurere bestemte typer kreft. Japanske sopp kan også bidra til å forhindre bivirkninger av cellegift. Hvis du er i avanserte stadier av kreft, kan shiitake sopp bidra til å forlenge livet ditt. Disse sopp kan hjelpe behandle brystkreft og kreft i magesekken spesielt.

Kreftbehandling

Ifølge innovations-report.com, en studie av japanske folk som regelmessig spiste sopp over en 14-års span hadde en lavere forekomst av kreft enn de som ikke spiser shiitake sopp. Disse sopper er brukt i Japan som en del av behandlingen for visse kreftformer. Men innovations-report.com sier at vestlige land ser japanske sopper som en alternativ behandlingsform, og er ikke main-stream, som i 2009. Dette kan skyldes det faktum at det er en bekymring over sopp forgiftning i noen av disse landene, inkludert USA

Spør din lege om å bruke japanske sopp er potensielt gunstig for kreftbehandling plan. Hvis du har magekreft, kan japanske sopp bidrar til å forlenge livet ditt, eller bidra til å lette bivirkninger av konvensjonell behandling, ifølge herbs2000.com. Magekreft kan være vanskelig å oppdage og raskt kan spre seg til andre organer, slik som leveren. Hvis fanget tidlig nok, kan shiitake sopp bidra til å forhindre spredning av magekreft, sier herbs2000.com.

Pasienter som er i avanserte stadier av brystkreft kan også ha en utvidet levetid fra japanske sopp, selv om kreften sprer seg til lungene, ifølge herbs2000.com. Imidlertid, dersom kreft blir fanget fort nok, kan ta sopp bidra til å forhindre det fra å spre seg. Hvis du er nødt til kjemoterapi for brystkreft, kan shiitake sopp bidra til å forhindre skader på immunforsvaret.

Du trenger ikke å spise hele shiitake sopp å få sine fordeler. Shiitake sopp er også tilgjengelig i ekstrakt og pulver former. Bare tilsett varmt vann før du tar. Japanske sopp administreres av leger er vanligvis i form av injeksjoner.