Digidexo.com

MRSA & Lung Treatment

Meticillinresistente Staphylococcus (MRSA) er en potensielt dødelig infeksjon motstandsdyktig mot det brede spektrum av antibiotika som brukes til behandling av infeksjoner, ifølge Mayo Clinic. På grunn av den motstand mot mange medikamenter, er det vanskelig å behandle. Lunge smitte fra MRSA ofte skjer i sykehus, som risikoen for smitte er større på grunn av eksponering for andre pasienter, helsepersonell og de instrumenter som brukes. Dessuten har pasienten på sykehuset allerede et svekket immunsystem fra eksisterende sykdom, ifølge SymptomsMRSA.com.

Immunsystemet

Når MRSA sprer seg til lungene, kan det føre til et alvorlig tilfelle av lungebetennelse som må behandles umiddelbart. På grunn av sin resistens overfor antibiotika, kan den beste forsvaret være immunsystemet i seg selv i mange tilfeller. Kosttilskudd for å hjelpe øke immunforsvaret kan administreres, men kroppen kan ofte være på egen hånd.

Vancomycin

Hos pasienter som er diagnostisert med MRSA et antibiotikum som heter vankomycinhydroklorid har vist lovende i behandling av resistente stammer, ifølge SymptomsMRSA.com.

Stoffet gis intravenøst ​​under tilsyn av en lege. Det varer ikke lenge i systemet, og stormet inn i systemet for å begynne å bekjempe infeksjonen. I tillegg er bruken av antibiotika er nøye kontrollert for å hindre overbelastning og tilpasning av resistente stammer. Ifølge Drugs.com har noen sykehus allerede sett MRSA stammer som har blitt resistente overfor vancomycin også.

Linezolid

En ny klasse av antibiotika kjent som oksazolidinoner omfatter et medikament kalt linezolid som er effektive i behandling av MRSA stammer som er resistente overfor vancomycin. Ifølge Johns Hopkins, er Linezolid vellykket mot nesten alle bakterier som er resistente mot andre former for antibiotika.

En studie av Johns Hopkins viste at pasienter med lungebetennelse forårsaket av MRSA hadde mye bedre overlevelse og kur priser enn de som ble behandlet med vancomycin. Siden det ikke er begrenset vitenskapelige data på linezolid, blir det vanligvis brukt når en motstand mot de mer etablerte vankomycin vises ineffektiv.

Andre MRSA Treatment

Avhengig av den nøyaktige natur av MRSA-infeksjoner, kan andre medikamenter eller midler kan brukes til å drepe bakterier. Et antibiotikum kalt daptomycin er ofte brukt til å bekjempe MRSA-infeksjon i huden og underliggende vev. Sår smittet med MRSA kan noen ganger bli hjulpet ved bruk av honning, tea tree olje eller hvitløk, ifølge MRSA Watch.