Digidexo.com

Herbal Cures for Tinnitus

Tinnitus er den følelsen av å høre visse typer lyder som ikke er faktisk til stede. Vanligvis folk rapporterer å høre ringing, summende, knitring og brølende lyder. Disse lydene kan vedvare eller komme og gå. Denne tilstanden er forårsaket av skade på det indre øret. Det indre øret inneholder mange ørsmå hår som celler som kalles cilier, som hjelper sette lyd. Høy lyd eller toksisitet fra en annen tilstand kan lett skade flimmerhårene fordi disse tingene føre til utslipp av frie radikaler. Det er ikke en alvorlig tilstand og det er naturlige måter å hjelpe behandle symptomene.

Herbal behandlinger

Urter og farmasøytiske midler er tildelt foreslåtte doser basert på en av sine viktigste farmakologiske egenskaper, terapeutiske området. Terapeutiske området er den minste dosen som gir noen medisinsk nytte for den største dosen som er trygg å spise. Urter er generelt nontoxic og alvorlige komplikasjoner eller overdose er lite sannsynlig. Hold deg til foreslåtte beløp som tar mer er ikke sannsynlig å produsere ekstra fordel, og kan potensielt føre til negative bivirkninger.

Cordyceps reduserer væskeansamling i øret. Det anbefales å ta 25 milligram tabletter fire ganger om dagen. Gingko stopper frie radikaler. En person med tinnitus bør ta 240 mg i en enkelt dose en gang daglig.

Det er to tradisjonelle kinesiske formler som kan hjelpe med tilstanden. Gentiana Longdancao og Six Ingredient Pill med Rehmannia både lindre øresus.

Andre forslag

Det er viktig å unngå alkohol fordi det øker blodstrømmen til det indre øret, noe som gjør symptomer verre. Koffein og nikotin kan også forverre tilstanden. En person bør prøve sitt beste for å håndtere stress da dette kan også gjøre tinnitus verre.