Digidexo.com

Hvordan du får de beste Tan Fra en Tanning Bed

Hvordan du får de beste Tan Fra en Tanning Bed


Selv i de døde av vinteren du kan etablere en sunn glød som ser ut som om du har brukt uker på en tropisk øy. Et par uker igjen av tanning økter kan avlaste deg av sol-fratatt utseende og holder du ser ditt beste. Oppnå best tan fra din salong tanning bed kan gjøres trygt og komfortabelt ved å følge noen enkle retningslinjer.

Bruksanvisning

•  Be om en hudanalyse. Anerkjente Solstudioer er i stand til å tilby sine kunder en analyse som vil avgjøre de riktige Solseng innstillinger samt den maksimale tiden som bør brukes på Solseng i løpet av hver økt.

Påfør tyrosin til huden din. Tyrosin vil ikke bare fukte huden din, vil det bidra til å forbedre brunfarge. Tyrosin induserer produksjonen av melanin-celler ved å slippe en essensiell aminosyre som sparker starter prosessen.

Split din tid. Hvis økten er satt til 20 minutter, har tenkt å bruke 10 minutter på ryggen og en annen 10 minutter liggende på magen. Splitte tid ved å bla fra ryggen til magen vil bidra til å eliminere tanning seng linjer og sikre en jevn brunfarge.

Hold øktene korte. Bruke ekstra tid på Solseng vil ikke forbedre din innsats. Faktisk kan den overskytende tid gjøre deg brenne, noe som vil skade huden og forårsake potensiell peeling og tørre flekker.

Bruk en fuktighetskrem umiddelbart etter solingen og etter dusjing. Denne praksisen vil holde huden smidig og hjelpe deg å opprettholde brunfargen.

Gå en dag i mellom. Solseng bør ikke brukes på daglig basis. Faktisk treffer solstudio annenhver dag er den beste måten å utvikle og opprettholde den beste brunfarge. Slik at huden din til å ha en recovery dag i mellom øktene vil hindre rødhet og svie, som kan forstyrre med det generelle utseendet på brunfargen.

Tips og advarsler

  • Du kan også ønske å vurdere å bruke en bronzing akselerator sammen med tyrosin fuktighetskrem. Solstudioer selge mørke tanning kremer som er spesielt formulert for å brukes sammen med solarium for å oppnå den ultimate brunfarge.
  • Alltid bære din vernebriller under soling for å beskytte øynene fra ultrafiolett lys. Rense Solseng før og etter at du bruker den. Tanning salon bør ha en spray rensemiddel i solstudio som skal brukes for å beskytte deg. Hvis den ikke gjør det, tenke to ganger om å bruke sine tjenester.