Digidexo.com

lav aldosteron,symptomer

Hvordan identifisere lav natrium Symptomer

Hvordan identifisere lav natrium Symptomer


Lav natrium symptomene kommer fra lave natriumnivåer i blodet eller hyponatremi. Denne tilstanden er mye mindre vanlig enn høyt natrium nivåer og resulterer hypertensjon. Faren for lav natrium symptomer er at lave nivåer av natrium i blodet kan påvirke det meste av kroppens evne til å fungere systemer, inklusive hjernen. Sjekk tilstanden din mot disse symptomene på lavt natrium og se en lege for behandling.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på milde lav natrium symptomer.

Disse kan inkludere en generell tretthet, muskel kramper, og økt vannlating. Hver av disse kan være assosiert med andre sykdommer, men hvis du er i faresonen for lav natrium symptomer dette er noe å merke seg.

Ta blodtrykket regelmessig.

Mange stoff butikker har nå selv tjene blodtrykk maskiner. Selv om disse ikke er ekstremt nøyaktig de kan gi et generelt bilde av blodtrykket som vil slippe betraktelig med lav natrium symptomer.

Legg merke til en manglende evne til å svette.

Hvis du blir ute av stand til å svette, selv under intens fysisk anstrengelse du kan ha et svært lavt natriuminnhold. Siden natrium er en elektrolytt en midlertidig lavt natriumnivået kan ofte fylles opp av elektrolytt erstatte drinker.

Umiddelbart rapportere mer alvorlige lav natrium symptomer.

Disse kan inkludere migrene, blir mentalt forvirret eller desorientert, beslag, eller muskelrykninger som er mer alvorlig enn en mindre tic. Siden lav natrium symptomer kan også være tegn på mer alvorlige sykdommer, eller legemiddelinduserte ubalanser være sikker på å rådføre seg med legen din umiddelbart.

Se flere tips om lav natrium symptomer og behandling alternativene nedenfor.

Tips og advarsler

  • Mange lav natrium symptomer er forårsaket av å drikke for mye vann. Begrens deg til åtte glass om dagen.
  • Vær spesielt oppmerksom på lav natrium symptomer etter ekstreme og utvidet fysisk aktivitet, eller hvis du er på en lav natrium diett.
  • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon helse og diagnose assistanse.

Glukokortikoid remediable aldosteronisme Symptomer

Glukokortikoid-remediable aldosteronisme (GRA) er en lidelse preget av høyt blodtrykk og unormal hormonproduksjonen. Det er også kjent som familiær hyperaldosteronisme type I (FH I). Med hypertensjon ofte er vanskelig å kontrollere, skjer denne lidelse like hos menn og kvinner. Det er mer vanlig hos personer fra Celtic opphav.

Fakta

GRA er en årsak til hyperaldosteronisme, som er en tilstand hvor en overflod av aldosteron er produsert av binyrene, som ofte fører til lave nivåer av kalium i blodet. Aldosteron forårsaker nyretubulene til å holde på vann, noe som øker fluid i kroppen og å heve blodtrykket.

Symptomer

Personer med GRA kan være uten symptomer, men, tretthet, hodepine, høyt blodtrykk, prikking, nummenhet, lammelser, muskelkramper og svakhet, hyppig vannlating eller overdreven tørste kan være til stede. Hypertensjon er ofte kjent for å være alvorlig i disse tilfellene, samt en høyere risiko for hjerneslag i ung alder. Kvinner med GRA har en høyere risiko for svangerskapsforgiftning under graviditeten.

Behandling

Genetisk screening er tilgjengelig for personer med GRA. Hos personer med denne tilstanden, er en duplisert gen stede som smelter sammen med sekvensen av de 11-hydroksylase og aldosteron syntase gener og dette duplisert genet er spesifikk for GRA. Genetisk screening anbefales for pasienter med aldosteronsim. Forhøyet blodtrykk hos pasienter med GRA behandles vanligvis med lavdose glukokortikoider, amilorid eller spironolakton.
En diett lav i natrium er også anbefalt å senke blodtrykket hos personer med GRA.
Som med alle forhold, også ønsker å sjekke med legen din dersom det oppstår symptomer eller forverres.

Lave testerone symptomer hos kvinner

Testosteron er produsert av kvinnens eggstokker og binyrer. Vanligvis frembringer en kvinne omtrent 10 prosent av mengden av testosteron laget av et menneskes legeme. Lavt testosteron hos kvinner er vanligvis på grunn av en hormonell ubalanse.

Identifikasjon

Testosteron er produsert av en kvinnes kropp sammen med østrogen og progesteron. En kvinne produserer mindre testosteron som hun aldre, og dette kan føre til symptomer på grunn av utilstrekkelige hormonnivået i kroppen.

Betydning

Den mest betydningsfulle symptom på lavt testosteron hos en kvinne er lav libido. Andre symptomer inkluderer ofte tretthet, depresjon, tørrhet i skjeden, smertefulle samleier, hetetokter og økt fett i buken.

Årsaker

Lavt testosteron hos kvinner kan være forårsaket av diabetes, fedme, høyt blodtrykk, sykdom i hypofysen og overforbruk av p-piller. Den naturlige aldringsprosess kan også føre til mindre produksjon av hormoner østrogen og progesteron, så vel som testosteron.

Naturlig behandling

Dr. John R. Lee er en Harvard-utdannet lege som har skrevet flere bøker om lavt testosteron hos kvinner. Lee rapporterer at en av de mest effektive behandlinger for denne tilstanden er ved hjelp av en naturlig progesteron krem ​​i minst seks måneder. Dette vil øke progesteron i kvinnens kropp, og i sin tur vil øke testosteron produksjonen. Kremen er gnidd inn i huden og absorberes av kroppen.

Tilleggsbehandling

Progesteron krem ​​bør brukes i minst seks måneder. Hvis symptomene er fortsatt ikke løst, deretter en naturlig testosteron booster kan bli prøvd. Naturlig testosteron behandlinger er tilgjengelig fra compounding apotek, og Lee anbefaler at bare disse behandlingene brukes. Syntetisk testosteron tilskudd anbefales ikke på grunn av potensielle ubehagelige bivirkninger.

Om lav skjoldbrusk Symptomer

Om lav skjoldbrusk Symptomer


Hvis du føler deg svak, har en mangel på energi, er håret tynning eller du har fått beskjeden vekt (10 pounds), kan det være tid for å sjekke skjoldbruskkjertelen. Disse symptomene kan oppstå på grunn av en lite aktiv eller lavt skjoldbruskkjertelen, også kjent som hypotyreose.

Fakta

Hypotyreoidisme er en lidelse forårsaket av moderat reduksjon eller tap av funksjon av skjoldbruskkjertelen. Dette kommer av at det er hevelse av skjoldbruskkjertelen som etterlater en stor andel av cellene i skjoldbruskkjertelen skadet, døde eller ute av stand til å produsere nok av thyroid hormon.

Funksjon

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for å administrere kroppens stoffskifte. Mangelen på thyroid hormon er forbundet med en langsom metabolisme, vektøkning over en periode på tid, tretthet og redusert seksualdrift eller libido.

Time Frame

Utbruddet av en underactive eller lav skjoldbrusk funksjon er gradvis. Men hvis du er eldre eller hvis du er gravid, kan symptomene forverres. Enhver endring av hormoner, som for eksempel graviditet eller overgangsalder, kan føre til mer alvorlige symptomer.

Risikofaktorer

Risikoen for en lite aktiv eller lavt thyroid er vanligvis ikke livstruende, men, hvis den ikke behandles, vil kroppen overkompensere for tap av thyroid hormon og vil produsere mer av hormonet. Denne høy produksjon av hormonet kan føre til at skjoldbruskkjertelen til å hovne opp og forårsake en struma.

Misforståelse

Hypotyreose har ofte blitt misforstått som depresjon eller demens, på grunn av tretthet og hukommelses treghet som kan oppstå med utbruddet av hypotyreose. Det er viktig å undersøke blodet ditt og nevne til legen din hvis noen i familien din har noen skjoldbrusk problemer, enten hypotyreose (underaktiv skjoldbruskkjertel) eller hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel).

Lav magesyre Symptomer

Lav magesyre, eller hypochlorhydria, er et alvorlig medisinsk tilstand. Magesyre er produsert naturlig i kroppen vår, og alle produserer ulike mengder. Ettersom vi blir eldre, våre organer produsere enda mindre. I tillegg til alder, en fattig diett høy i natrium og bearbeidet mat fører også til en reduksjon av magesyre.

Funksjon

Magesyre tillater kroppen å fordøye maten, bryte ned protein til aminosyrer og slik at våre organer for å bruke eller absorbere andre elementer. Det dreper også skadelige bakterier i matvarer før de kan påvirke en persons helse.

Symptomer

Det er flere symptomer relatert til lav magesyre, og de varierer i intensitet. De vanligste er halsbrann, fordøyelsesbesvær, oppblåsthet, matallergier, vitamin og mineral mangler, autoimmune sykdommer og tretthet.

Myter

De fleste antar at når de opplever halsbrann eller dårlig det er fordi de har for mye syre i magen, men det er ofte det motsatte problemet --- at de ikke har nok syre. Følgelig tar syrenøytraliserende forverrer symptomene fordi det tapper videre hva lite syre som er igjen. Ifølge Jigsaw Health, er lav magesyre faktisk mer vanlig --- rammer opp til halvparten av den amerikanske befolkningen.

Årsaker

Vitaminer og mineraler er nødvendig for å produsere magesyre, så mangler av disse elementene i kostholdet kan føre hypochlorhydria. Andre årsaker er kronisk stress og hyppig alkoholforbruk.

Natural Cures

Det er flere måter å naturligvis øke produksjonen av syre i magen. Den første er å ta kontroll over kostholdet ditt. Unngå raffinerte karbohydrater som hvitt pasta, brød og ris og bytte til hel-hvete produkter i stedet. Tungt bearbeidet mat, som for eksempel kjøttpålegg, pølser og hurtigmat, er også unngås, som er kullsyreholdige drikker, alkohol og store mengder koffein.

I tillegg spiser mindre måltider i løpet av dagen i stedet for tre larges måltider, i hvert fall inntil symptomene bedres, og ikke legg deg ned umiddelbart etter å ha spist. Sittende i en oppreist posisjon fremmer enklere fordøyelsen.

Medisinering

Det er flere over-the-counter medisiner for å lindre symptomer fra lav magesyre, men du bør snakke med legen din om hva som er riktig for deg. Ulempen med disse medikamentene er at de bare lindre symptomene midlertidig, og ikke komme til roten av problemet.

Lave Thryoid Symptomer

Den skjoldbruskkjertelen er en som sitter på forsiden av halsen. Det er ansvarlig for temperaturregulering, bryte ned jod og bistå i metabolismen av alle kroppens celler. Aktiv thyroids føre til en tilstand som kalles hypertyreose. Thyroids produserer lavere mengder av hormonet årsaken hypotyreose.

Fatigue

Når skjoldbruskkjertelen fungerer optimalt, energinivået er på rett kjøl; når det fungerer under pari, kan energinivået være lavt. Noen symptomer er slapphet, svakhet og kronisk tretthet. Kronisk tretthets varer i en lengre tidsperiode, i motsetning til akutt, som er en enkelt, kortvarig episode.

Muskler

Musklene blir brukt av kroppen i hver enkelt daglig funksjon, fra å komme opp fra en stol til å blinke øynene for å løfte tunge vekter. Når skjoldbruskkjertelen funksjon er lav, kan musklene bli svært svak. De enkleste oppgavene kan være vanskelig, selv knytte skoene eller plukke opp en avis.

Vekt

Fordi det har mye å gjøre med stoffskiftet, er skjoldbruskkjertelen direkte ansvarlig for kroppsvekt. Når den fungerer riktig, blir brutt ned mat og kroppsvekten blir opprettholdt. Men når funksjonen er lav, kan vektøkning forekomme. Vekttap kan være vanskelig selv om du trener og spiser riktig. Det kan også være et tap av matlyst.

Temperatur

Den normale kroppstemperaturen er 98,6 grader. I ekstreme situasjoner kan denne bli endret, slik som i et tilfelle av hypotermi, når kroppen er i kulden i en lang tidsperiode. Når hypotyreose finner sted, kan kroppens indre temperatur blir lavere, forårsaker økt følsomhet for kulde.

Depresjon

En lav-fungerende skjoldbrusk kan utløse emosjonelle depresjon.

PMS

Premenstruelt syndrom er preget av angst, irritabilitet, søvnforstyrrelser, humørsvingninger og magesmerter. Når skjoldbruskkjertelen er lav, kan premenstruelle perioder være tyngre og mer smertefull.

Lav Kolesterol Symptomer

Det er mange kjente grunner til å holde kolesterolnivået lavt. Lavere kolesterol nivåer føre til en redusert risiko for hjerteinfarkt og koronarsykdom. Det er imidlertid også mulig for kolesterolnivået å være for lav, noe som utgjør sin egen unike sett av problemer.

Symptom: Cancer

Lavt kolesterolnivå har vært forbundet med en økt risiko for visse typer kreft. En 1990 NIH konferanse om helse presenteres funn som viste at altfor lav LDL-kolesterolet var knyttet til en økt risiko for lungekreft og hematopoesekreft.

Symptom: Angst

Lave nivåer av kolesterol kan endre hjernens funksjon og har vært knyttet til økt forekomst av angst hos både kvinner og menn.

Symptom: Depresjon

Overdrevet lavt kolesterolnivå har vært assosiert med økt risiko for depresjon ifølge en 1999 studie utført av Duke University Forsker Edward Suarez.

Symptom: For tidlig fødsel

Ifølge The Mayo Clinic For Medical Research, kvinner med unormalt lavt kolesterolnivå har større risiko for å føde for tidlig. Babyer født til disse kvinnene også har en tendens til å veie mindre enn de som er født til kvinner med normale kolesterolnivåer.

Testing

Akkurat som høyt kolesterol, kan du ikke si om du har lavt kolesterol ved å se i speilet eller hvordan du føler deg. Lavt kolesterol kan presentere visse komplikasjoner, men en lege må diagnostisere lavt kolesterol som den definitive sak med en blodprøve.

Passende Levels

Det er ingen etablert nedre grense for kolesterolnivået. Imidlertid er det generelt anbefalt at hos friske personer kolesterolnivået være mellom 200 mg / dL og 100mg / dL.

Lav TSH Symptomer

TSH står for skjoldbrusk stimulerende hormon, og det måles gjennom en blodprøve for å fastslå i skjoldbruskkjertelen. Hvis legen mistenker at du kan være lider av skjoldbrusk sykdom, vil en måling av TSH-nivåer tas. Relaterte lab-tester er også sannsynlig å bli beordret at måle T4 og T3 hormon nivåer. T4 og T3 er de tyroksin og triiodothyronine hormoner henholdsvis, og begge er fremstilt av skjoldbruskkjertelen.

Legens ordre

Hvis legen mistenker at du kan være lider av skjoldbrusk sykdom, vil han ønske å se om TSH er lav. TSH blodprøver bestilles på nyfødte som kan ha en underactive skjoldbruskkjertelen, pasienter på skjoldbrusk erstatning terapi og personer med symptomer på skjoldbrusk sykdom. Thyroid sykdommen symptomer inkluderer økt hjertefrekvens, plutselig vekttap, hyperaktivitet og problemer med å sove.

Resultater

Et lavt nivå TSH med en normal T4 og T3 resultat indikerer at personen lider av en mild form for hypertyroidisme. Hypertyreose oppstår når en person har en overaktiv skjoldbruskkjertel og produserer for mye av skjoldbruskkjertel hormon tyroksin. Lav TSH og høy T4 og T3 nivåer indikerer en mer alvorlig form for hypertyreose. Hvis alle tre nivåene er lave, betyr det at personen lider av en ikke-skjoldbrusk sykdom. I sjeldne tilfeller kan det tyde på en person har et problem som berører deres hypofysen, som for eksempel traumer til området eller kreft.

Retesting

Hvis du har en lav TSH, vil legen din overvåke dine nivåer med jevne mellomrom for å sikre at du beholde normal skjoldbruskkjertelen. Hvis du er satt på skjoldbrusk medisiner for å kontrollere nivået, gjentar blodprøver er vanligvis organisert med noen måneders mellomrom. Etter at du har stabilisert seg på medisiner, bare en lege kan være nødvendig å se på TSH nivåer hver seks måneder til et år.

Screening for lav TSH Levels

Hvis du er en frisk voksen over 35 år uten mistanke hypertyreose, legen din vil likevel sannsynlig bestille en screening av dine TSH nivåer. Mange leger screene for stoffskiftesykdommer ved å måle TSH nivåene hvert femte år. Hyppigere rutine screenings er gjort for høyere risiko pasienter som gravide kvinner.

Betraktninger

Visse medisiner, som skjoldbrusk erstatning hormoner og aspirin kan påvirke nøyaktigheten av TSH nivåer. Sørg for at du la ham vite alt over disken og reseptbelagte medisiner du kan bruke. Han kan be deg om å stoppe visse stoffer i forkant av blodprøve. Stress og graviditet er også kjent for å ha en effekt på TSH nivåer.

Symptomer på binyrene Deficiency

Symptomer på binyrene Deficiency


Binyrene mangel (redusert produksjon av adrenal hormoner) forekommer med Addisons sykdom, kongenital adrenal hyperplasi, og som reaksjon på visse operasjoner, hypofysen tumorer eller infeksjoner. Binyrene produserer hormoner som kortikosteroider, androgener og aldosteron som er delvis ansvarlig for å administrere kroppens natrium, vann, kalium og blodsukker, blodtrykk, seksuell utvikling og reaksjon på stress. Det er mange symptomer assosiert med binyre-mangel, og behandlinger er tilgjengelige for å behandle sykdommen.

Tretthet, svakhet og svimmelhet

Tretthet, svakhet og svimmelhet når du står oppreist er vanlige symptomer på binyrene mangel. Disse symptomene kan oppstå plutselig eller utvikle seg over tid, og er forårsaket av binyrene er lav produksjon av kortikosteroid hormon, kortisol. Svimmelhet kan forsterkes ved lavt blodtrykk som er et annet symptom på binyre mangel.

Overdreven Urinering og dehydrering

Overdreven vannlating og dehydrering kan oppstå når binyrene ikke produserer nok av hormonet, aldosteron. Aldosteron mangel kan føre til et lavt natriumnivå og høyt kaliumnivået i blodet, noe som gjør nyrene ikke er i stand til å konsentrere urin. Dette resulterer i økt urinering som kan føre til dehydrering.

Hypoglykemi og lavt blodtrykk

Kortisol spiller en rolle i kroppens følsomhet for insulin og bidrar til å opprettholde kardiovaskulær funksjon, blodtrykk, inflammatoriske responser og metabolisme. Binyrene mangel pasienter med lave nivåer av kortisol ofte lider av lavt blodtrykk og hypoglykemi. Et annet element av lavt blodtrykk i binyrene mangel er lav aldosteron produksjon. Dette påvirker nyrene evne til å regulere salt og vann i kroppen, og dermed ytterligere bidrar til lavt blodtrykk.

Hudforandringer

Noen pasienter med binyrene mangel i form av Addisons sykdom kan utvikle en mørkere bestemte områder av huden, inkludert albuer og knær, i hudfolder, rundt lepper, brystvorter og genitalia, ansiktet og skuldrene. Når kroppen lider av binyrene mangel, prøver hypofysen til å stimulere binyrene ved å produsere store mengder corticotropin. Dette rikelig corticotropin over-stimulerer produksjonen av melanin, som er ansvarlig for mørkere hud.

Hyperkalemi

Binyrene mangel involverer lave nivåer av hormon, aldosteron, kan føre til et høyt nivå av kalium i blodet, også kjent som hyperkalemi. Hyperkalemi kan føre til kvalme, hjertearytmier, svak eller fraværende puls og hjertestans.

Andre vanlige symptomer

Tap av matlyst, kvalme, diaré, oppkast og vekttap er ofte til stede i binyrene mangel pasienter på grunn av lav kortisol produksjon, noe som forstyrrer kroppens metabolske prosesser.

Symptomer på Thyroid sykdom hos kvinner

Skjoldbruskkjertelen regulerer stoffskiftet. Hypotyreose er svært vanlig hos kvinner, og kan oppdages med en blodprøve. Når oppdaget, er behandlingen svært vellykket. Tegn og symptomer varierer; snakke med legen din hvis du tror du har en skjoldbrusk tilstand.

Apati

Redusert energi er et av de mest vanlige symptomer på lavt skjoldbrusk-funksjon. Trøtthet og tretthet vedvarer til tross for tilstrekkelig søvn.

Cold Intoleranse

En manglende evne til å tåle kulde kan indikere hypotyreose. Hvis du er ofte kald når andre ikke, bør du vurdere å se din lege.

Muskelsmerter, stivhet og kramper

Muskelsmerter er ofte forbundet med lav skjoldbrusk; symptomer kan være alvorlige.

Forstoppelse

Kronisk forstoppelse kan være forårsaket av lav skjoldbrusk; fordøyelsen blir bremset på grunn av tilstanden, og forstoppelse er resultatet.

Vektøkning

Hypotyreose kan forårsake uforklarlig vektøkning. Den letargi og lavenergi assosiert med tilstanden kan øke i vekt, også.

Hår og hudproblemer

Hår og hudproblemer er et vanlig symptom på dårlig skjoldbrusk funksjon. Hårvekst og olje sekresjon påvirkes av skjoldkjertelhormon, og funksjonsfeil kan føre til hårtap, blek hud og lett blåmerker.

Testosteron symptomer hos kvinner

Lav libido og nedsatt seksualdrift er symptomer kvinner kan oppleve når testosteron nivået synker i den kvinnelige kroppen, ifølge USA Today helse Scout.com. Og som kvinner alder, og gå gjennom overgangsalder, alle sine hormonnivået reduseres, blant annet testosteron. Imidlertid kan andre symptomer på lavt testosteronnivå oppleves som godt.

Testosteron

Testosteron (mannlig dominerende kjønnshormonet, som er medvirkende i utviklingen av mannlige kjønnsorganer) er også et hormon som finnes i kvinner. Men dens rolle i kvinnelig seksualitet tar baksetet til en kvinnelig hovedsake hormoner: østrogen og progesteron. Men selv om testosteron spiller ikke så fremtredende rolle hos kvinner som det gjør menn, er det fortsatt virkninger kvinnelig seksualitet ved å bidra til å påvirke seksuell lyst og pågangsmot.

Alders Induced Symptomer

Som en kvinne aldre, hennes hormonnivået begynner å avta. Og ifølge University of Michigan Health System, er nedgangen i hormonet testosteron i aldring kvinner betydelig. Faktisk er testosteron nivået av en 50 år gammel kvinne halvparten av hva hun hadde av testosteron når alderen 25. Dette dramatisk reduksjon i testosteronnivå kan produsere seksuelle symptomer som et resultat (tap av libido og seksuell stasjonen).

Lav Libido Symptom

Ifølge University of Michigan Health System (UMHS), er over 40 millioner kvinner anslås å lide av lav libido (seksuell lyst). Og mens noen av disse kvinnene lider dette symptomet skyldes andre forhold som depresjon, trøtthet eller stress, andre lider symptomet på grunn av de reduserer nivåene av testosteron i kroppen.

Sex Symptom Study og løsning

I en studie utført av University of Michigan Health System (UMHS), fase to prøve av studien indikerte at bruk av testosteron patch var gunstig i å øke lav libido blir opplevd av kvinnelige deltagerne på grunn av lavt testosteronnivå.

Men mens testosteron patcher kan være gunstig i å øke testosteronnivå (og libido) i den kvinnelige kroppen, bør det utvises forsiktighet i forhold til doseringsnivå av plasteret brukes, ifølge UMHS, siden høyere testosteron doser kan produsere uønskede maskuline bivirkninger som overflødig kroppshår.

Lav Sex Drive Symptom

Noen kvinner med fallende testosteronnivå er fortsatt interessert i sex mentalt, men de merker en markant fysisk nedgang i deres kjøre for det. Denne fysiske stasjonen nedgangen kan skyldes lavere testosteronnivå, akkurat som lav libido (seksuell interesse). Og ifølge Mayo Clinic, kan sexlysten nedgang være knyttet til hormonelle endringer som kvinner opplever i overgangsalderen.

Andre Testosteron Symptomer

Hvis en kvinne opplever for mye testosteron i kroppen, og nivået av den er for høy, kan hun lider av følgende symptomer: akne, hirsutisme (for mye hår på kroppen), så vel som humør og personlighetsforandringer.

Hva er Tegn og symptomer på lavt protein?

Lav protein er en alvorlig, verdensomspennende problem forårsaket av mangel eller utilgjengelighet av dietter rike på protein. Effektene knyttet til lav protein kan ha alvorlige konsekvenser. Lite eller ingen protein i kostholdet kan føre til alvorlige sykdommer og påvirke andre helse-og utviklingsproblemer. Det finnes ulike og vanlige tegn og symptomer assosiert med lav protein, hvorav mange signaliserer mer alvorlige helseproblemer.

Betydning

Protein er viktig i sunn vedlikehold av kroppen. Det hjelper immunsystemet til å fungere skikkelig; opprettholder sunn hud, hår og negler; og bidrar til å produsere viktige enzymer i kroppen. En som er påvirket av lave protein vil sannsynligvis lider av symptomer som skal angripe disse forskjellige funksjoner i kroppen.

Vanlige tegn og symptomer

De vanligste tegn og symptomer på lavt protein kan inkludere svinn i musklene og ødem, eller væskeretensjon, i føtter og ankler. Vekttap og anemi er andre vanlige tegn og symptomer.

Alvorlig helse Tegn og symptomer

Andre symptomer på lavt protein kan føre til alvorlig helserisiko. En av de mer alvorlige symptomer er en redusert immunsystem, slik at offeret utsatt for infeksjoner. Barn som blir berørt av lav protein vil vise tegn til svak vekst og utvikling. Andre symptomer kan være svekkelse og svikt i hjerte og åndedrettssystemet. Lav protein, hvis venstre ubehandlet, kan også føre til døden.

Tegn på sykdommer forbundet med lav Protein

Fordi lav protein kan angripe immunsystemet, de som lider av liten eller ingen protein er sårbare for kontrahering sykdommer som kwashiorkor og marasme. Disse sykdommene er mer vanlig i regioner hvor protein er utilgjengelig. Barn under 4 år er sannsynlige ofre for kwashiorkor. Dette er forårsaket gjennom dietter som er høy i karbohydrater, og lite eller ikke-eksisterende i proteiner. Kwashiorkor symptomer inkluderer skiltene som er felles med lav protein, som for eksempel muskel svinn og lav vekst utvikling, men også inkluderer en forstørret og fettlever, og bevaring av synlig fett lagring. Marasmus er forårsaket av semistarvation og påvirker alle aldre, men det er mest vanlig hos barn som får i fortynnet morsmelkerstatning. Symptomer for marasme omfatter vanlige lav-protein symptomer, sammen med tap av synlig fett butikker.

Anbefalte kosten Allowance

Den anbefalte kosten rasjon (RDA) for protein omfatter et minimum daglig inntak av 0,36 g per pund, eller 0,8 g pr kilogram, kroppsvekt. Noe det dobbelte beløpet anses overdreven. Utviklings barn, gravide og ammende kvinner, eldre og personer som lider av skader, medisinske traumer, sykdom eller funksjonshemming trenger mer protein enn det som er foreslått av RDA.

Tegn og symptomer på mennesker som trenger en benmargstransplantasjon

En benmargstransplantasjon er en prosedyre der en pasient mottar sunt benmarg stamceller. Det er utført for å erstatte benmarg som har blitt ødelagt av stråling eller cellegift eller ikke fungerer som den skal. Det kan ikke fungere ordentlig på grunn av visse sykdommer, som for eksempel aplastisk anemi (mangel på celle forløpere) eller leukemi (hvite blodlegemer kreft). Pasienter som trenger en benmargstransplantasjon oppleve visse symptomer.

Lave Plate Symptomer

Visse symptomer kan oppstå når en pasients blodplater er for lave. Slike symptomer er kraftig menstruasjonsblødning, spontane blåmerker, blødende tannkjøtt og neseblod, sier aplastisk anemi og MDS International Foundation.

Lavt antall røde blodceller

Når en pasient har et lavt antall røde blodlegemer, kan visse symptomer oppstår. Ifølge aplastisk anemi og MDS International Foundation, disse er anemi, hodepine, utmattelse, overdreven sove, svakhet og hjertebank.

Lavt antall hvite blodlegemer

Et lavt antall hvite blodlegemer kan føre til feber, munnsår og infeksjoner, sier aplastisk anemi og MDS International Foundation.

Andre symptomer

Pasienter kan også oppleve andre symptomer når de er i behov av en benmargstransplantasjon. Lab tester på nettet stater at disse inkluderer anemirelaterte blekhet, leddsmerter og skjelettsmerter, vekttap, nattesvette, blødninger og lymfeknute hevelse (milt, testikler, lever og nyrer). Når sentralnervesystemet eller hjernen opplever en økning i cellene, kan pasienten oppleve forvirring, hodepine, kramper og oppkast.

Høye & lavt blodsukker Symptomer

Høye & lavt blodsukker Symptomer


I kosttilskudd sirkler, sukker har en tendens til å få en dårlig wrap for problemer som fedme og diabetes. Men er sukker en viktig del av kroppen vår energi prosessen. Selv om sukker er en viktig komponent, må kroppen hele tiden å regulere nivået av sukker i blodet, eller alvorlige problemer som kan oppstå. Hovedsakelig kan for høye nivåer av sukker resultere i hyperglykemi, og for lave nivåer kan føre til hypoglykemi.

Hyperglykemi: High Blood Sugar

Hyperglykemi er en lidelse som oppstår når blodsukkernivået blir for høyt i systemet. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert: spise for mye av mat med høyt sukker, ikke tar nok insulin, skade eller infeksjoner og stress. Hvis venstre ukontrollert hyperglykemi kan forårsake skader i hele kroppen din, inkludert dine øyne, nyrer, blodårer, nerver og hjerte.

Hypoglykemi: Lavt blodsukker

Hypoglykemi er en lidelse forårsaket av ikke å ha en høy nok blodsukker volumet i kroppen din. Hypoglykemi kan være forårsaket ved å trene for mye, tar for mye insulin, eller ikke spiser nok mat / kalorier i ditt daglige kosthold. Hvis venstre ukontrollert hypoglykemi kan føre hypoglycemic sjokk og død hvis ikke tatt vare på.

Onset

Utbruddet av hyperglykemi eller hypoglykemi kan variere avhengig av hvordan problemet ble forårsaket. Hvis problemet var overspising, kan symptomene på hyperglykemi ta 3 til 5 timer for å forhåndsinnstille seg selv. Det problemet ikke er å spise nok, symptomene ta noen timer til et par dager til å presentere seg selv, avhengig av hvor lenge du sulte kroppen din. Insulin produseres høye eller lave blodsukker symptomer kan være nesten umiddelbar avhengig av hvor mye insulin ble tatt. I noen omstendighet, hvis du opplever symptomer kontakte medisinsk helsepersonell så snart som mulig.

Symptomer: High Blood Sugar

Symptomer på høyt blodsukker inkluderer følgende: økt appetitt, tretthet, hyppig vannlating, vekttap, vedvarende tørst og tørr munn. Disse symptomene er vanligvis milde og ikke trenger øyeblikkelig legehjelp. Hvis symptomene vedvarer i mer enn 24 timer, eller hvis de symptomene fortsetter å forverres, kontakt lege.

Symptomer: lavt blodsukker

Symptomer på lavt blodsukker kan omfatte følgende: konstant svette, svakhet, følelser av angst, økt hjertefrekvens, irritabilitet, hodepine og sult smerter. Disse symptomene er vanligvis relativt mild og ikke krever umiddelbar medisinsk intervensjon. Hvis symptomene vedvarer i mer enn 24 timer, eller hvis de symptomene fortsetter å forverres, kontakt lege.

Emergency

Følgende symptomer kan oppstå under episoder med enten lav eller høyt blodsukker og krever øyeblikkelig legehjelp. De er: hurtig vekttap, svimmelhet når du prøver å stå opp, besvimelse, problemer med å puste, blir bevisstløs, eller følelser av forvirring. Disse kan være tegn på sjokk blir brakt videre av blodsukkernivået.

Lav Kortisol & Heart Disease

Lav Kortisol & Heart Disease


Du vil at kortisolnivå å bli balansert. For mye kortisol og du kan få magen fett og bli trett. For lite og du får noen alvorlige sykdommer som Addisons (adrenal depletion). Et overskudd av kortisol er ikke bra for hjertet, og det er heller ikke for lite.

Kortisol funksjon

Kortisol (steroid hormon) er involvert i nesten alt du gjør. Ifølge Dr. David Zava det regulerer blodtrykket, bygger muskler og fett, holder nyrene fungerer, er avgjørende for immunforsvaret, og hjelper til med skjoldbruskkjertelen. Det opprettholder også hjertemuskelen og regulerer sammentrekning ifølge Dr. James Wilson, forfatter av boken, Adrenal Fatigue.

Varierende kortisolnivå

Kortisol nivåer svinge i løpet av dagen. De er høyeste først i morgen innen 20 minutter etter oppvåkningen. Så, de gradvis avta som dagen går i henhold til forsikringsselskapet, Cigna. Kortisol er på sitt laveste nivå i midten av natten. For å bekrefte en "ekte" lavt kortisolnivå, må du laboratorietester.

Lave Kortisol Symptomer

Lave kortisolnivåer vil produsere slike symptomer: tretthet, depresjon, angst angrep, smerter og plager, mindre toleranse for trening, skjelvinger og mer. Når du har en binyrebarksvikt, kan kroppen din ikke produserer nok kortisol og dette er en livstruende tilstand med symptomer som oppkast og rask puls.

Hjertesykdom

Ifølge Dr. Ryan Stanton, er hjertesykdom et symptom på lavt kortisolnivå. Siden kortisol er involvert i vedlikehold av riktig organ fungerer, er ditt hjerte påvirkes av mangel på kortisol eller dårlig fungerende binyrene (produsere kortisol).

Høy Kortisol

På baksiden, er høye kortisolnivåer også forbundet med hjertesykdom også ifølge Dr. Stanton. Økt kortisol vil øke blodtrykket og hjertefrekvensen. Men du kan ikke opprettholde høye nivåer av kortisol på ubestemt tid uten å få binyretretthet, har en akutt binyrebarksvikt, eller utvikle en sykdom hvor kroppen din vil utarme eller ikke være i stand til å gjøre nok kortisol.

Albuterol forstøver behandlinger for lungebetennelse

Albuterol forstøver behandlinger for lungebetennelse


The American Association definerer Lung lungebetennelse som "en felles lungeinfeksjon forårsaket av bakterier, virus eller sopp." Lungebetennelse kan også beskrives som en inflammasjon i lungene, spesielt hvis væsken eller et annet materiale trer dem. Leger diagnostisere lungebetennelse ved å lytte til lungene og ved å utføre en kiste X-ray. Noen ganger lungebetennelse kan behandles hjemme, mens andre ganger det krever sykehusinnleggelse.

Albuterol forstøver behandlinger

Albuterol er et legemiddel klassifisert som en bronkodilatator. Det er er en klar væske medisiner som åpner opp luftveiene i lungene. Den forstøver er den maskin som brukes til å administrere behandling; det viser den flytende medisin til en damp som skal inhaleres inn i lungene. Denne prosessen er vanligvis referert til som å motta en puste behandling.

Albuterol Sulfate Nebulizer Solution

Navnet albuterol er en forkortelse for Albuterol sulfat forstøveren løsning. Det kommer vanligvis i engangsdoser og holdes i små plastbeholdere med skrulokk. Etter å ha plassert albuterol i den aktuelle del av forstøveren, må plastbeholder og hetten må kasseres. Maskinen er slått på og tåken som kommer ut av en maske eller et annet apparat som dekker pasientens munn og nese. Pasienten skal vanligvis puste normalt. Noen ganger kan terapeuten administrere behandlingen be pasienten om å puste dypt hver to eller tre minutter. Dette bidrar til de små medisinpartiklene får så dypt inn i lungevevet som mulig. Hver behandling varer i ca 15 minutter.

Lungebetennelse Risiko og symptomer

Den svært unge og eldre er mest utsatt for lungebetennelse, så barn under 2 år og personer over 65 må være den mest forsiktig. En lungebetennelse vaksine er tilgjengelig, ettersom det er lettere å forhindre sykdommen enn behandle det. Folk er mest sannsynlig å utvikle lungebetennelse etter en forkjølelse eller influensa, når immunforsvaret motstanden er lav. Symptomer på lungebetennelse variere, men vanligvis til stede som hoste, feber, kortpustethet eller rask pust, frysninger, kvalme, oppkast eller diaré.

Effektivitet av Albuterol for lungebetennelse

Dersom lungebetennelse ikke er forårsaket av et virus, kan det behandles med antibiotika. Leger kan også be deg om å ta i så mange medier som mulig, og for å få ekstra hvile. Det er uenighet om hvorvidt albuterol forstøver behandlinger er effektive i behandling av lungebetennelse. Ifølge opplysninger fra WebMD, er Albuterol behandlinger anbefales ikke for lungebetennelse. Det er annen informasjon som tyder albuterol forstøver behandlinger ikke spesifikt kjempe lungebetennelse, men kan hjelpe med symptomer, som pustevansker.

Bivirkninger av Albuterol

Når din medisinske historie har vært diskutert med helsepersonell, er albuterol antatt å være en trygg medisinering. Likevel er det bivirkninger. Noen brukere av Albuterol opplever en økning i hjertefrekvens eller blodtrykk, skjelving, nervøsitet, hodepine, svetting og diaré. De fleste av disse symptomene er normalt og kan behandles hjemme, men spørsmål om dem bør rettes til en medisinsk faglig.

Hvordan man kan sammenligne Testim til Androgel

Testim og Androgel er to forskjellige merker av testosteron gel, et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av lavt testosteronnivå hos voksne menn. Begge geler inneholder de samme aktive bestanddeler i nivåer som varierer på resept, og de er like i de fleste måter. Til tross for disse likhetene, noen menn opplever bedre resultater med Testim, mens andre svare bedre å Androgel. Å sammenligne disse stoffene og bestemme hvilken som er riktig for deg, må du jobbe tett med legen din.

Hvordan man kan sammenligne Testim til Androgel

•  Snakk med legen din om dine testosteronnivå, og har disse nivåene sjekket om du ikke allerede har gjort det. Testim og Androgel er reseptbelagte legemidler for lavt testosteron, så du vil ikke ha en sjanse til å ta enten en mindre legen din bekrefter at nivåene er lave. Symptomer på lavt testosteron inkluderer lav sexlyst, erektil dysfunksjon, tretthet, irritabilitet, muskel tap, dårlig konsentrasjon og depresjon.

Spør legen din om testosteron gels kan være en hensiktsmessig løsning for lave hormonnivåer. Det finnes en rekke forskjellige testosteron behandlinger, inkludert injisert medisiner, plaster og kapsler, og legen din kan finne at en av disse andre former for testosteron erstatning er mer hensiktsmessig. Fortell legen din hvis du har en forstørret prostata, bryst kreft, leversykdom, nyresykdom eller hjertesykdom, eller har opplevd problemer med vannlating. Alle disse forholdene kan indikere en potensiell konflikt med testosteron gel.

diskutere fordeler av Testim og Androgel med legen din hvis det viser seg at du er en kandidat for testosteron gel behandlinger. Testim er en nyere stoffet enn Androgel, og studier fra MedReviews, en medisinsk forskningsselskap, tyder på at det kan være betydelig mer effektiv. Legen din kan ha en sterk preferanse for ett medikament over den andre, eller kan være klar over nyere medisinske studier av testosteron gels.

diskutere anvendelsen retninger av de to stoffene. Dette er en av de eneste signifikante forskjeller mellom de to. Androgel kan påføres enten skuldrene og overarmene eller til magen og korsrygg. Testim kan bare brukes på skuldre og overarmer. Hvis du har en fysisk tilstand som ville gjøre det vanskelig å bruke gel på dine skuldre og overarmer, kan legen ønsker å starte på Androgel på grunn av dette.

begynne å ta hvilken gel er foreskrevet av legen din. Ta stoffet nøyaktig i henhold til etiketten og legens anvisninger, og følger nøye med på dine symptomer som du tar det. Delta på regelmessige kontroller i løpet av denne perioden, og gjennomgår jevnlig testosteron nivå testing. Beskrive eventuelle bivirkninger eller forbedringer i detalj med legen din.

Snakk med legen om utsiktene til å bytte til den andre stoffet hvis gjeldende stoffet ikke blir bedre testosteronnivå eller forårsaker ubehagelige bivirkninger. Avhengig av spesifikk av din tilstand, kan legen din foretrekker å holde deg på den aktuelle stoffet eller skifte til en annen form for testosteron terapi.

Årsaker til lavt testosteronnivå hos menn

Testosteron er et hormon som produseres naturlig i mennesker, og dets mangel er karakterisert ved en rekke fysiologiske og psykologiske bivirkninger. Mens noen medfødte tilstander forårsake lavt testosteron, kan det også skyldes skade, sykdom, infeksjon, og aldringsprosessen. Leger kan behandle denne tilstanden ved å administrere farmasøytiske testosteron.

Hva er Testosteron?

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som produseres i testiklene til menn (hvor den produserer sædceller), i små mengder i kvinnelige eggstokkene, og i binyrene av begge kjønn. Det binder seg til androgen-reseptorer i muskelvevet for å stimulere vekst ved å øke muskelproteinsyntese på innsiden av muskelceller. Testosteron fremmer også bentetthet og produksjonen av røde blodceller. Under puberteten, testosteron fører maskuline egenskaper som for eksempel en dypere stemme og økt ansikts-og kroppshår.

Symptomer på mangel

Fravær eller nedgang av naturlig testosteron produksjon kan produsere en rekke skadelige bivirkninger, inkludert redusert skjelettmuskelmasse, lav bentetthet (osteoporose), lavt antall røde blodceller (mild anemi). Menn kan også oppleve en høyere prosentandel av kroppen fett eller omfordeling av fettvev. Sviktende libido, erektil dysfunksjon, gynekomasti (utvikling av mannlige bryster), tretthet, depresjon og dårlig hukommelse og konsentrasjon kan også forekomme.

Menn med testosteronmangel kan også lider av høyt blodtrykk, økt risiko for hjerteinfarkt, åreforkalkning (oppbygging av plakk i, og åreforkalkning), og endringer i blod serum kolesterol.

Medfødte årsaker

To genetiske avvik kan føre til lavt testosteron hos menn. Klinefelters syndrom oppstår når den mannlige besitter en ekstra X-kromosom; menn med denne tilstanden mangler ofte mannlige egenskaper. Kallman syndrom resultater når hypotalamus produserer lave nivåer av gonadotropin-frigjørende hormon, som er en forløper som er nødvendig for testosteronproduksjon. Menn født uten testikler kan også lider av lave nivåer av testosteron.

Alkohol og Stress

Alkohol kan indusere så mye som en 20 prosent reduksjon i serumtestosteron (mengden som finnes i blodet). Over tid, kan leverskade påløpt av alkoholikere redusere dette til 50 prosent. Perioder med intens stress kan også resultere i lavt testosteron.

Skade og sykdom

Menn kan også oppleve en nedgang i testosteron forårsaket av levercirrhose, nyresvikt, hypertensjon (høyt blodtrykk), AIDS, sarkoidose (en sykdom som forårsaker betennelse i lungene og orgel vev), og skader på testiklene, hypothalamus, eller hypofysen.

Syfilis, hjernehinnebetennelse, og kusma er alle infeksjoner som kan føre til lavt testosteron. I tillegg kan noen medisiner, kjemoterapi og stråling behandlinger også føre testosteronnivå til å slippe.

Fedme, og både type I og type II diabetes kan også føre til lavt testosteron.

Aldring

En mann naturlige produksjon av testosteron begynner å avta etter 25 med en hastighet på om lag to prosent per år. Etter alder 80, produserer en mann bare rundt 20 prosent av sin topp testosteronnivå.

Behandling

Leger kan administrere humant choriongonadotropin (HCG) eller gonadotropin frigjørende hormon å behandle Kallman syndrom. Alle andre årsaker lavt testosteron blir behandlet av endogen (eksternt produsert) syntetisk testosteron. Når behandling brukes til å reversere eller lindre lave testosteron symptomer forårsaket av aldringsprosessen, er denne behandlingen kalles hormonbehandling.

Binyrene Test & Diagnose

Binyrene Test & Diagnose


Binyrene er lokalisert på nyrene. Ifølge American Association urologiske, utskille de hormoner som regulerer blodtrykket og hjertefrekvensen, samt hormoner som styrer den måten kroppen bruker protein, fett og karbohydrater. Det er flere måter å teste riktig funksjon av binyrene.

Kortisol Test

Ifølge peer-reviewed nettstedet WebMD, er en kortisol test gitt for å avgjøre om binyrene produserer de riktige mengder av hormonet kortisol, som hjelper kroppen takle stress og regulere fett og sukker.

Høyt kortisol Verdier

Ifølge WebMD, kan en høy verdi av kortisol være forårsaket av Cushings syndrom, en tilstand hvor det er et overskudd av binyre-aktivitet. Høye nivåer kan også tilskrives lever og nyresykdom og bruk av p-piller.

Lave kortisol Verdier

Ifølge WebMD, kan lave kortisolverdier skyldes autoimmune sykdommer, infeksjoner eller indre blødninger. I sjeldne tilfeller er lave kortisolverdier forårsaket av Addisons sykdom, som forekommer hos mennesker hvor nyrene ikke kan produsere tilstrekkelige mengder kortisol. Addisons sykdom kan føre til døden hvis den ikke behandles riktig.

Aldosteron tester

Ifølge fagfellevurderte nettstedet Lab tester på nettet, er en aldosteron test en annen måte å finne ut om binyrene fungerer som den skal. Aldosteron er et hormon dannet av binyrene, og det styrer blodtrykket og nivåene av elektrolytter i kroppen.

Høy aldosteron Verdier

Høye nivåer av aldosteron kan føre til elektrolyttforstyrrelser, muskelsvakhet, høyt blodtrykk, hjertesvikt sykdom og nyresykdom, ifølge Lab tester på nettet.

Lave aldosteron Verdier

Lave nivåer av aldosteron kan føre til dehydrering, lavt blodtrykk og lave nivåer av natrium og kalium i blodet, ifølge Lab tester på nettet.

Blussende ansikt og andre tegn på høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er en alvorlig tilstand, men noen ekspert kilder tyder på at det ikke utløser symptomer hos de som har det. Oppfatningen av denne punkt varierer imidlertid med noen kilder si at meget høyt blodtrykk kan føre til merkbare reaksjoner. Lav-nivå symptomer som mange mennesker attributt til høyt blodtrykk, men også forekommer hos mennesker med normalt blodtrykk. Disse åpenbare tegn på forholdene er forårsaket av andre faktorer, hvorav noen kan reflekterer organskade forårsaket av langvarig og ekstremt høyt blodtrykk.

Bakgrunn

Høyt blodtrykk, også kalt hypertensjon, er definert som en vedvarende eller tilbakevendende blodtrykk lesning av 140/90 eller høyere. Hvis venstre ubehandlet, tilstanden skader blodårene og dannelse av plakk på blodårene, i stor grad øke folks risiko for å utvikle hjertesykdom og slag. Folk hvor blodtrykket når 200/120 eller ovenfor krever umiddelbar behandling.

Falske Symptomer

Vedvarende eller kronisk høyt blodtrykk --- i motsetning til korte perioder med forhøyet trykk --- ikke utløser noen symptomer, American Heart Association (AHA) rapporterer. Men, ifølge Mayo Clinic, en gang en person press når farlig høye nivåer, kan det utløse kjedelig hodepine, svimmelhet og uvanlig hyppige neseblod. I sjeldne tilfeller kan folk med tidlig stadium høyt blodtrykk utvikle disse symptomene også, denne kilden til.

Andre faktorer

Ifølge Caringmedical.com, mennesker med normalt blodtrykk som er sannsynlig å ha de ovenfor nevnte symptomer som de med høye blodtrykket, noe som indikerer at høyt blodtrykk ikke er den forårsakende faktor. Men, kan disse reaksjoner utløses av skade høyt blodtrykk årsaker til hjernen, øyne, hjerte og nyrer. "I sjeldne tilfeller kan høyt blodtrykk føre til hjernen hevelse, noe som kan føre til tretthet og koma," denne kilden legger.

Facial Flushing

Flushing er forårsaket av utvidelse av blodårene i ansiktet, noe som kan bli utløst av følelsesmessig stress, varmt vær, soleksponering, bruk av alkohol, mosjon, varme bad og vind. Disse faktorer kan også øke blodtrykket midlertidig men, AHA sier, ansiktsrødming ikke er relatert til den midlertidige økning i trykk, som også er en reaksjon, ikke en katalysator.

Medisinering Bivirkninger

Selv om høyt blodtrykk ikke forårsaker flushing, kan det oppstå som en bivirkning av medisiner som er utviklet for å senke blodtrykket, for eksempel vasodilatorer, alfakanalblokkere og tamoxifen, forklarer Mayo Clinic.

Diagnose

Diagnostisering av høyt blodtrykk har ingen avslørende symptomer, og derfor krever overvåking og bekreftelse av en lege, hevder AHA.