Digidexo.com

Hva er bruken av Double Kompresjon i en tablettpresse?

Hva er bruken av Double Kompresjon i en tablettpresse?


Tabletter er små piller som har en dosering på farmasøytisk legemiddel sammen med andre bestanddeler for å gjøre dem funksjonelt. De er vanligvis ment å tas oralt. En tablett trykk brukes til å komprimere alle ingrediensene i tablettform.

Dobbel Compression

Dobbelt kompresjon, også kjent som direkte kompresjon, innebærer veiing et medikament, og deretter å knuse det til et fint pulver. Dette blir blandet med andre ingredienser som er kjent som hjelpestoffer. Denne blandingen sammenpresses til tabletter, som er i utgangspunktet skjøre. En annen del av tablettmaskin og deretter komprimerer disse skjøre tabletter i en herdet form som er egnet for pakking.

Hjelpestoffer

Noen ganger kan et hjelpestoff anvendes i andre kompresjon. Hjelpestoffer kan inkludere disintegrerer å hjelpe pillen bryte ned nok til å bli absorbert; smøremidler for å hjelpe tabletten gjøre det ned til magen; overflateaktive midler, som øker oppløseligheten og absorbenter for å hjelpe til å levere legemidlet til verten.

Kompresjons Machines

Komprimering maskiner, inkludert de som er i stand til dobbel komprimering, er komplekse, dyre mekanismer. De kan veie tre tonn, og noen kan produsere så mye som 45.000 piller i timen.