Digidexo.com

Hvordan kjøpe Immunocal i Bulk

Hvordan kjøpe Immunocal i Bulk


Immunocal er et proteintilskudd som gir omtrent 90 prosent protein etter vekt. Enten du er en vektløfter som ønsker å bygge muskler, eller en vegetarianer som trenger å få protein fra en annen kilde, er Immunocal en levedyktig supplement. Hvis du liker det, og du føler at du ønsker å ta det på lang sikt, vil du være best anbefales å kjøpe den i bulk.

Hvordan kjøpe Immunocal i Bulk

•  Gå til Immunocal.net. Dette nettstedet tilbyr deg muligheten til å bestille Immunocal på utsalgspris på $ 72 per boks, eller evnen til å registrere deg som en engros konsulent og kjøpe supplement på $ 63. Klikk på "Registrer deg som en engros konsulent" linken.

Følg trinnene i vinduet som åpnes når du klikker på linken. Gi din kontaktinformasjon, og lese gjennom alle de avtaler som du må følge for å være en engros konsulent. Godtar vilkårene og betingelsene, og fylle ut alle skjemaene for å lage en profil og bli en engros konsulent med Immunotec.

Kjøp din Immunocal i de mengder du trenger. Når du har blitt en konsulent, og du oppfyller alle vilkårene, kan du kjøpe supplement i større mengder for en lavere pris.