Digidexo.com

Hvordan bruke Øyedusj

Hvordan bruke Øyedusj


Et øye vask er akkurat hva det høres ut som --- en væske som brukes til å vaske ut øynene dine. Dette kan være på grunn av en irritasjon, introduksjon til et kjemisk stoff, eller bare fordi det føles godt å gi øynene dine en god rensing. Når du er klar til å bruke et øye vask, gjør det på den riktige måten å unngå irritasjon i øyet eller innføre skadelige bakterier som kan føre til en infeksjon.

Hvordan bruke Øyedusj

Ta kontaktene dine, hvis du er iført noen. Kontakter kan holde irritanter i øyet. De vil også hindre vaske fra å nå din elev.

Bruk øyedusjen å skylle øyet vaske koppen før du bruker den. Dette vil sterilisere koppen, slik at du ikke får noen bakterier i øyet. Deretter fylle øyedusjen cup omtrent halvveis med øyevann.

Trykk koppen opp mot øyet. Har så fast nok slik at felgen danner en tetning. Denne tetningen vil holde væsken i koppen, slik at du kan rense ut øyet.

Vipp varmen bakover og åpne opp øyet. Væsken vil rense øyet så bare flytte øyet rundt. Se opp, ned, til venstre, og til høyre for å forsikre deg om at væsken er rengjøring hver området.

Bøy hodet frem og dumpe ut øyedusjen. Deretter skyll øyedusjen cup med ekstra øye vask slik at det vil være klar til bruk igjen neste gang du trenger det.

Hint

  • Du kan helle øyedusjen direkte inn på øyet, men det vil være mye vanskeligere å sikre at du får hele øyet vasket ut. Du vil også bruke mer øyedusjen denne måten.
  • Du må holde øyedusjen fra å bli for varmt eller for kaldt. Riktig temperatur for lagring øyedusjen er 59-86 grader Fahrenheit. Hvis øynene dine har vært i nærheten av en kjemisk, ringe en ambulanse og fortsett å skylle ut øyet før de forteller deg det er trygt å stoppe.