Digidexo.com

Hvordan bli kvitt hemorroider med hjem rettsmidler

Hvordan bli kvitt hemorroider med hjem rettsmidler


Hemorroider eller hauger, er en smertefull hevelse av årer i og rundt endetarmen og anal sfinkter. De kan være innvendig, det vil si inne i anus, eller ekstern, eller prolapsing, noe som betyr at når en intern svelling strekker seg utenfor endetarmen. Ekstreme tilfeller sannsynligvis alltid best behandles med kirurgi, men en rekke kremer har tradisjonelt blitt brukt, vanligvis med noen bivirkninger som kløe eller tørr hud. Hjem rettsmidler kan ta lengre tid å være effektive, men har færre bivirkninger og har en tendens til å være mer varig.

Hvordan bli kvitt hemorroider med hjem rettsmidler

Unn de "brennende" problemer. Hemorroider er beryktet for den smertefulle svie og kløe de forårsake rundt anus. "Bli kvitt" av hemoroider betyr vanligvis, til pasienten, behandling av disse symptomene. En kompress av trollhassel, en beroligende snerpende, vil hjelpe til med smerte og kløe. Aloe vera er en annen god aktuell rette for hudirritasjon. En blanding av essensielle oljer - som sypress, einer, lavendel, sitron eller rosmarin - i en base av mandel kan også stave lettelse.

krympe hemorroider. Med de mest ubehagelige symptomer behandles, kan du gå videre til å krympe hemorroider selv, som vil tillate lettelse å vare. Hemorroider er en varicose blodåre i anus, så vasoconstrictors, som hjelper blodårene kontrakt, og anti-inflammatoriske er avgjørende. Naturlige behandlinger i disse kategoriene omfatter slakter kost (Ruscus aculeatus), collinsonia rot pulver og hestekastanje (Aesculus hippocastanum) urter.

Skynd med lime. Noen naturopaths kombinere de to siste trinn ved å gjøre en aktuell lim fra urter som behandler både symptomene og tilstanden i seg selv. Daniel Mowrey, Ph.D., antyder alumroot, goldenseal, mullein, glatte alm bark og trollhassel, i noe beløp, kombinert og myknet med vann. David Hoffmann, bemerket britiske herbalist, anbefaler pønsket en salve fra 1 ts. hver av calendula, kamille, ryllik, smalkjempe og johannesurt i mandelolje og søker etter avføring.

hindre gjentakelse ved å bo regelmessig. Sannsynligvis den vanligste årsaken til hemorroider er forstoppelse, så holder tarmer løs er en utmerket måte å forhindre videre utvikling av tilstanden. Det er mange naturlige måter å holde seg jevnlig, fra å spise mer fiber til å drikke svart kaffe. En urt som brukes til å behandle forstoppelse er psyllium (Plantago ovata), som faktisk er en viktig ingrediens i Metamucil. Brukes alene, ta 4 til 10 ts. daglig. Aloe vera juice er også en kjent avføringsmiddel.

Hint

  • Den ekstreme svelling av blodkar i anus kan resultere når for stor kraft til området. I tillegg til forstoppelse, kan hemorroider være forårsaket av diaré, langvarig sittende eller stående og graviditet. De hemorroider som outlast disse forholdene kan behandles naturlig.
  • Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering når du tar avføringsmidler. Vedvarende hemorroider, spesielt når blod er til stede, bør tas opp av en medisinsk faglig.