Digidexo.com

Naturlige måter å oppklare Face Rash

Et ansikt utslett kan være en lokalisert utslett som bare er til stede i ansiktet og ikke noe annet sted på kroppen eller forlengelse av et utslett fra andre deler av kroppen. De viktigste årsakene til en lokalisert utslett er bakterielle infeksjoner og hud følsomhet, men det kan være andre årsaker. Utslett kan være smertefulle eller kløende, og varierer i farge fra brunt, lilla, rød eller hvit. De kan heves, flatt, tørt eller fuktig, og ofte inkluderer hevelse og blemmer. Behandlingen avhenger av årsaken til utslett.

Rosacea

Rosacea rammer vanligvis kinn, hake og nese. Det reddens huden med en brennende følelse og ofte har små kviser. Årsakene er oftest krydret mat, drikke alkohol, eksponering for for mye varme eller sol og får opprørt. Det finnes ingen kur for rosacea, men effekten kan reduseres naturlig. Bruk solfaktor 15 eller høyere solkrem, unngå å skrubbe ansiktet, være kul og bruke kule komprimerer hvis nødvendig. Dessuten er noen ekstreme temperaturer skadelig, og unngå alkohol-baserte ansiktsprodukter og varme drikker, krydret mat, koffein og alkoholholdige drikkevarer.

Giftige planter

Giften eik, Sumac og eføy har en saft harpiks som er svært allergifremkallende og kan forårsake allergiske utslett i de fleste som berører den. Skyll med vann ved første tegn til utslett og bare etter det, bruk såpe. Ved hjelp av såpe først vil spre harpiks til andre områder av kroppen. Kaldt vann og kokt havremel komprimerer i 20 minutter flere ganger om dagen avlaster kløe og inflammasjon.

Acne

Akne er betennelse i hårsekkene og oljeproduserende kjertler i huden. Det begynner i puberteten for ca 80 prosent av alle tenåringer. Hudceller er ikke felle normalt slik at de blokkerer hårsekkene fangst sebum som danner der. Bakterier, som er normalt i hårsekken multipliserer og danner en kvise. Dr. Jeffrey Dach, fra wellsphere.com, har funnet at vitamin terapi arbeider for å eliminere akne. Pantethin eller vitamin B5, når det tas i store doser, eller i kombinasjon med L-karnitin for å redusere doseringen, fjerner akne. Disse fremskynde fettsyremetabolisme og redusere olje oppbygging i huden, som er den viktigste årsaken til akne.

Varme Rash

Overoppheting forårsaker flere hudproblemer generelt kalt varmeutslett. Den kan forsvinne i løpet av en dag, men kan forårsake en brennende følelse. For å lindre symptomene, vaske ansiktet med en mild såpe flere ganger om dagen. Bo på et kjølig sted med god ventilasjon. Gå et sted som du kan hvile i air condition Hvis det ikke er mulig hjemme. Påfør pakker av frossen mat eller kjøleelementer i 20 minutter hver time. Drikk rikelig med vann for å kjøle og rehydrere kroppen. Ikke påfør duft lotions eller kremer til ansiktet ditt før utslettet er borte.