Digidexo.com

Hvordan Test synet mitt Online

Hvordan Test synet mitt Online


De er ikke ment å være en erstatning for synsundersøkelser utført av spesialister, men online synstester er nyttige foreløpige verktøy for å hjelpe varsle oss til eksistensen av problemer som krever behandling. Mens mange lidelser er lett korrigeres med styrkeglass, mens andre kan indikere alvorlige forhold, inkludert grå stær, makuladegenerasjon, glaukom, diabetes, slag eller hjernesvulst. Vanlige symptomer på øyeproblemer inkluderer problemer med å fokusere eller lese, skjeling, hodepine, dobbeltsyn, tørre øyne når du sitter foran en TV eller dataskjerm, nedsatt nattsyn eller dybdesyn, glorier, blinde flekker og flytere.

Hvordan Test synet mitt Online

Utfør et omfattende søk ved hjelp av søkeordene "online synstester" (uten anførselstegn). Dette vil gi millioner av treff, men du vil finne et tverrsnitt av høyt anerkjente nettsteder som tilbyr et bredt utvalg av gratis synstester i de første par skjermer. Noen har bare en slags test, mens andre tilbyr ulike tester laget for å null-in på bestemte begrensninger.

Søk etter "synstest skarphet" (uten anførselstegn). Snellen Eye Chart, kjent for alle som noensinne har hatt en synsundersøkelse i en optometrist kontor, er den vanlige måten å bestemme hvor skarpe synet ditt er samlet. Øverst i figuren, i retning av bokstavene er store, men gradvis blir mindre mot bunnen. Instruksjoner for å ta online test varierer, men alle krever sitter en bestemt avstand fra PC-skjermen.

Søk etter "synstest pinhole" (uten anførselstegn). Denne testen er utformet for å vise om redusert syn er lett korrigeres med styrkeglass eller tankevekkende for alvorlig øyesykdom. Testing ett øye om gangen, se på noe som er uklare, og deretter se på objektet igjen gjennom pinhole (til friske øyne, det skal vises skarpere).

Søk etter "synstest Amsler" (uten anførselstegn). Den Amsler Grid brukes til å oppdage og overvåke tidlige tegn på aldersrelatert makuladegenerasjon, en alvorlig øyesykdom som forårsaker tåkesyn, forvrengning og blinde flekker. Skriv ut rutenettet fra nettsiden du ønsker og test ett øye om gangen, holde brillene på hvis du bruker dem, og ser for noen uskarphet eller forvrengning.

Søk på "glaukom risikofaktorer" (uten anførselstegn). Glaukom er navnet gitt til en gruppe øyesykdommer som skader synsnerven og gradvis føre til synstap og blindhet. I tidlige stadier, kan det ikke være noen symptomer, og selv om bare en øyelege kan utføre de nødvendige testene for en diagnose, er visse grupper av mennesker er kjent for å være utsatt for økt risiko på grunn av alder, rase eller familiehistorie.

Søk på "synstest dominant" (uten anførselstegn). På samme måte som folk flest er høyre-eller venstrehendt, en av våre øyne har en tendens til å jobbe hardere og mer effektivt enn den andre, og dette kalles øye dominans. Etablering hvilke av dine øyne er dominant er viktig før synsproblemer kan korrigeres med styrkeglass eller kirurgi.