Digidexo.com

Matforgiftet Herbal Cure

Den medisinske termen for matforgiftning er akutt gastroenteritt. Det er forårsaket når du spiser en matvare eller drikke som har gått dårlig, eller at du er allergisk mot. Symptomene er kvalme, diaré og kramper. Væsketapet kan også la deg følelsen veldig svak. Så snart du begynner å ha noen av de ovennevnte symptomene, vil du ønsker å begynne å ta noen urter for å bli bedre.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er en utmerket urte kur for matforgiftning fordi det gjør to ting. Først, det fungerer å avlaste deg om din kvalme, slik at du ikke føler deg så syk. For det andre har den evnen til å drepe virus som kan være i magen forårsaker du å være syk. Du må kjøpe en pasteurisert eple cider eddik og deretter ta to spiseskjeer av det. Pusse tennene etter du tar det fordi det kan ødelegge emaljen på tennene dine.

Ginger Root

Ingefær har antiseptiske egenskaper og fungerer godt mot matforgiftning. Den har også evnen til å roe magen din slik at du ikke lenger kaste opp eller føler kvalm. Hvis du har noen gass som følge av matforgiftning, vil ingefær bli kvitt det. Du kan kjøpe et sett med ingefær kapsler og ta to hver tredje til fjerde time, eller du kan kjøpe en ingefærrot basert brus og nippe til den. Når du har sluttet å kaste opp kan du begynne å drikke det som du normalt ville.

Basil Blanding

Plasser tre spiseskjeer med vanlig yoghurt i en liten bolle. Legg en spiseskje hakkede basilikumblader, 1/4 ts havsalt, og en shake av svart pepper. Bland disse ingrediensene sammen og spise. Gjøre dette igjen tre ganger på dagen. Fortsett daglig til du er helt kurert for din matforgiftning. Dette basilikum blandingen fungerer fordi basilikum angriper naturlig bakterier i kroppen din. Det vil også kurere noen kramper eller gass i forbindelse med mat-forgiftning.