Digidexo.com

Hva er årsaken til blek hud & Baggy Eyes?

Hva er årsaken til blek hud & Baggy Eyes?


Millioner av mennesker er rammet med blek hud og posete øyne. Det kan være vanskelig å forstå eller å finne ut hva som kan være årsaken til huden din til å vises blek, eller hva som kan være årsaken til øynene dine til å bli mørkt og væskefylt, men det er mange årsaker til disse forholdene.

Allergier

Allergi kan føre til at øynene til å bli betent og overbelastet, og kan også tappe kroppen for energi. Dette kan føre til blekhet i huden og tretthet.

Mangel på søvn

Søvnmangel kan føre til at øynene til å virke mørk og nedsunket. Hvis du ligger flatt mens du sover, kan dette bidra til poser under øynene og blekhet i huden.

Arvelighet

Arv kan spille en viktig rolle i å bestemme om du vil være tilbøyelige til blek hud og posete øyne. Hvis pårørende synes å ha blek hud og poser under øynene, kan det være sannsynlig at dette er årsaken til din tilstand.

Forbruker for mye salt

Når kroppen inneholder for mye salt, kan det ta på en blekhet, og kan gjøre kroppen holde vann. Dette kan føre til hevelser i øynene og rundt ansiktet.

Anemi

Anemi er en dysfunksjon i kroppens evne til å absorbere jern, og kan føre til tretthet, blek hud, mørke ringer og poser under øynene, og svakhet.