Digidexo.com

Zopiklon bivirkninger

Zopiklon er en reseptbelagte medisiner som brukes til å hjelpe deg å sove tilgjengelig i Canada, Storbritannia og andre europeiske land. Til tross for dens effektivitet som en søvn hjelpemiddel, utgjør Zopiclone en risiko for bivirkninger hos enkelte pasienter.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Zopiclone inkludere endringer i smak, diaré, kvalme, oppkast, munntørrhet, hodepine, svimmelhet, tretthet, tap av hukommelse, irritabilitet, forvirring, aggresjon og depresjon.

Funksjoner

Å drikke alkohol mens du tar Zopiklon har potensial til å forårsake alvorlig svekkelse. Ikke drikk alkohol mens du tar Zopiklon.

Time Frame

Zopiklon er bare trygt for kortvarig bruk av fire uker eller mindre på grunn av risiko for fysisk avhengighet av stoffet. Hvis du utvikler en avhengighet og slutte å ta Zopiclone, kan du oppleve hodepine, muskelsmerter, svetting, skjelvinger og angst.

Risiko

Hos noen pasienter, fører Zopiclone forekomst av søvn-walking eller sove-kjøring. Disse hendelsene kan forårsake alvorlig ulykke eller skade.

Betraktninger

Zopiklon er ikke trygt for bruk under graviditet eller hos barn under 18 år Hvis du har en leversykdom, muskelsvakhet eller myasthenia gravis, søvnapné eller respirasjonssvikt, er legen din ikke sannsynlig å foreskrive Zopiclone grunn av sitt potensial bivirkninger.