Digidexo.com

Legemidler som brukes i behandlingen av Helvetesild

Helvetesild er en sekundær tilstand av infeksjon med varicellazoster-virus, som også forårsaker vannkopper. Fordi helvetesild er forårsaket av et medlem av Herpesviridae familien, blir den behandlet med de samme antivirale midler som brukes til å behandle andre herpetic forhold, sammen med andre medisiner for å håndtere både smerter og nerveskader.

Antivirale

Tre antivirale midler er brukt i behandlingen av helvetesild. Disse inkluderer acyclovir, Valacyclovir og famciclovir; andre to er mer effektiv og dermed kan tas sjeldnere per dag enn den første.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er brukt i behandlingen av helvetesild å kontrollere svelling og hindre nerveskade. Ifølge en 15 april 2000, artikkel i American Family Physician av Seth John Stankus, MAJ, MC, et al., Bruk av kortikosteroider i kombinasjon med antivirale medisiner lindrer smerter og kan redusere ens sjansene for å utvikle postherpetisk nevralgi (en tilstand av dvelende smerter etter at utslettet klarner opp).

Over-the-counter painkillers

Intensiteten av smerte fra helvetesild varierer fra pasient til pasient. For de med mild smerte, over-the-counter (OTC) smertestillende kan gi lindring.

Narkotiske smertestillende midler

For noen mennesker, OTC smertestillende er ineffektive i å håndtere helvetesild smerte. Disse menneskene kan være foreskrevet narkotiske (opioider) smertestillende.

Aktuelt Relief

Ifølge Stankus, et al. Kan salven skal anvendes for lindring, mens sår er fortsatt aktive, mens capsaicin krem ​​kan brukes etter at de har blærer over. Lidokain patcher kan også søkes om lokal lettelse.