Digidexo.com

Definisjon av Sub-optimal leverfunksjon

Leveren filtrerer mange giftstoffer ut av kroppen. Når leveren ikke fungerer normalt er det en rekke helsemessige forhold som kan resultere. Suboptimal leverfunksjon kan ikke resultere i noen helseproblemer av seg selv, men det vil føre til leger til å overvåke pasientens leverfunksjon.

Hva er Suboptimal leverfunksjon?

Når leveren opererer i en suboptimal tilstand, betyr det at absorpsjon og utslipp av kjemikalier ikke fungerer innenfor normale parametre. Suboptimal kan være et resultat av en mer alvorlig tilstand som hepatitt eller diabetes. Suboptimal leverfunksjon kan bare være noe som en lege vil overvåke i tilfelle pasienten utvikler en mer alvorlig komplikasjon.

Leveren Prosesser Næringsstoffer

Leveren fjernes toksiner fra blodstrømmen, men det er også formidler nødvendige næringsstoffer til resten av kroppen.

Albumin nivå tester

Dette er den mest vanlige protein i blodet, og er produsert i sin helhet innenfor en persons leveren. Dette er den enkleste måten å finne ut om en pasient har suboptimal leverfunksjon.

Andre tester for å fastslå Suboptimal leverfunksjon

Det finnes en rekke tester en lege kan administreres for å bestemme om en pasients leveren ikke fungerer normalt. Disse inkluderer overvåkning av nivåer av ALT til AST aminosyrer, testing av blodplatetellinger og testing av nivåene av visse proteiner i kroppen.

En Indikasjon av type II diabetes?

Leveren produserer også sukker og sender dem inn i blodet. Suboptimal leverfunksjonen kan være assosiert med diabetes.