Digidexo.com

Hvordan å få vekt i One Night

Hvordan å få vekt i One Night


Økende vekt raskt er en nødvendighet for noen mennesker som trenger å bulk opp for en boksekamp eller bare ønsker å bli større i en hast. Det er flere måter å få vekt raskt, inkludert trening, øker kaloriinntaket og drikke masse vann. Å få for mye vekt for raskt øker risikoen for forhøyet kolesterol nivåer og mange andre vektrelaterte sykdommer, inkludert hjertesykdommer, høyt blodtrykk og økt risiko for visse typer kreft. Vekt fått over natten er bare midlertidig, men og langsiktig vektøkning krever en jevn diett av økt kaloriinntak.

Hvordan å få vekt i One Night

•  Spis mat med høyt fett og sukker i løpet av dagen, med litt karbohydrater og protein blandet. Unngå å spise matvarer med minimal kaloriverdi som for eksempel grønne blader eller grønnsaker. Spis ett måltid hver to til tre timer. Mål å konsumere minst dobbelt så mange kalorier som du ville konsumere på en vanlig dag.

Drikk minst en gallon av vann hele dagen. Prøv å unngå badstuen og andre ekstremt dehydratiserings- miljøer. Unngå kaffe, alkohol og andre diuretika.

Løft vekter på treningsstudioet. Fullfør tre reps med tung vekt for enten den øvre eller nedre delen av kroppen, men ikke begge deler. Drikk rikelig med vann mellom repetisjoner og etter treningen. Ikke fullføre noen hjerte-øvelser.

Sitt eller hvile i løpet av dagen for å øke væskeansamlinger og kalori oppbygging. Forbli på et kjølig, fuktig miljø for å unngå dehydrering og maksimere vannretensjon.

Hint

  • Spise mat som er rik på natrium kan hjelpe til med væskeansamlinger, noe som er en komponent av midlertidig vektøkning.
  • Å spise før sengetid vil bidra til å redusere fordøyelsen og vil legge ekstra midlertidig vekt.
  • Aldri overstadig konsekvent, da dette kan føre til en usunn vektøkning. Rådfør deg med en lege før du starter en diett eller treningsprogram.
  • Unngå for mye natrium inntak, da dette kan føre til alvorlige helseproblemer.