Digidexo.com

Naturlig behandling for psoriasis i hodebunnen

Hodebunnen psoriasis er en kronisk, noncontagious, tilstanden til huden påvirker en i 50 mennesker over hele verden. Hodebunnen psoriasis er assosiert med hevet, fortykket, skjellende hvite eller røde flekker av hud som dekker hodebunnen. Årsaken til psoriasis er uklart, men faktorer som genetikk, stress, hudskader og infeksjoner har vært knyttet til sitt utseende. Selv om det foreløpig ingen kur for psoriasis, har visse naturlig rettsmidler vært kjent for å bistå i å håndtere tilstanden.

Coal Tar Shampoo

Ifølge forskere ved Mayo Clinic, er kulltjære den eldste kjente behandling for psoriasis. Den sterke lukt og farging i forbindelse med bruk av rent kulltjære gjør bruk av sjampo mer tiltrekkende for noen individer. Dette produktet er kjent for å redusere skalering og kløe forbundet med psoriasis i hodebunnen når det brukes ofte. Sjampoer som inneholder steinkulltjære kan finnes på din lokale kjøpmann og apotek.

Aloe Vera

Aloe vera er avledet fra bladene på aloe vera planten. Aloe vera krem ​​kan redusere rødhet, kløe og skalering forbundet med psoriasis i hodebunnen når den brukes lokalt. Denne kremen kan trenge å bli brukt flere ganger om dagen i løpet av et par uker for å se resultater. Den kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk. Ren aloe vera gel kan også brukes, og kan kjøpes fra nabolaget kjøpmann.

Fish Oil

Omega-3 fettsyrer som tas daglig kan redusere rødhet og hevelse assosiert med psoriasis i hodebunnen. Tar bare tre gram fiskeolje per dag regnes som trygt ved Mayo klinikken, og kan bidra til å redusere psoriasis symptomer.

Neem Oil

Neem olje er en naturlig olje, avledet fra Neem treet funnet i India. Neem olje fungerer som en mykgjørende å fukte tørr sprukken hud forbundet med psoriasis i hodebunnen. Neem olje kan berolige og redusere rødhet forbundet med tilstanden. Neem olje har også naturlige antibakterielle egenskaper knyttet til opprydning hudinfeksjoner og arbeider for å redusere gjentakelse. Neem olje kan kjøpes på nabolaget ditt helsekostbutikk. Noen sjampoer som inneholder neem olje kan også bidra til å lindre psoriasis i hodebunnen symptomer.